inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق کشمش توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۲:۰۱:۴۴]


پاسخ : دماسنج توسط استاد
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۱۲]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۷:۲۸]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۵:۳۰]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط استاد
[امروز ساعت ۲۰:۲۵:۲۳]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۰:۱۶:۰۷]

نویسنده تاپیک: راکی  (دفعات بازدید: 6439 بار)

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
راکی
« پاسخ #30 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۱:۵۸ »
دوست عزيز
من خودم تجريه ندارم واقعا.
ولي توي اينترنت تقريبا همين دستور تكرارشده كه داغ بشه و بعد از ٢٤ ساعت با حرارت متوسط تقطير بشه. به نظرم مقداري آب بهش اضافه كنيد و تا آخر تقطيرش كنيد تا عصاره ي انيسون خارج بشه. اميدوارم نتيجه بگيرين.
راستي مقداري از الكل داخل ديگ رو هم با آب مخلوط كنيد ببينيد اون كه تخم انيسون داخلش جوشيده فرقي داره يا نه؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین Hamed.R

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 28
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
راکی
« پاسخ #31 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۴:۳۴ »
تشکر ویژه از دوست عزیز اقای yasfal
اقا ممنون از راهنمایی ک کردید همون دوباری ک ب نقطه جوش رسوندم خاموش کردم جواب داد روغن و از دانه انیسون جدا کرد محصول فوق العاده عالی و باکیفیت شده
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
راکی
« پاسخ #32 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۰:۵۶ »
خب خدارو شكر
راكي درست كردن هم ياد گرفتيم 😁
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...