inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: روش تهیه راکی انیسون  (دفعات بازدید: 2483 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« در: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸:۲۴ »
بادرود
من راکی درست کردم که موفق وعالی بود میخواستم تجربیاتم رو در اختیار دوستان ومورد بحث قراربدم
اول اینکه منبع کارایی که کردم فیلمهای ترکیه ای بود روی یوتیوب
من از الکل سفید بدون افزودنی وتلخ کننده اتحادیه استفاده کردم.برای هر لیتر الکل ۷۰درصد ۲۰۰گرم انیسون لازم هستش که اونرو در میکسر پودر میکنیم وبا الکل ترکیب میکنیم درسایتهای ترک امده ۷تا۸ساعت بعد تقطیر میکنیم ولی مت ۴۸ساعت بعد تقطیر کردم .محصول بدست اومده رو الکلش رو باید بسنجیم باید به زیر پنجاه درجه برسونیم الکل رو یعنی با اضافه کردن اب .راکی تا غلظتش به زیر ۳۸درجه نرسه سفید نمیشه بخاطر انیسون.اگر میخواید مثل بطرهای راکی باکمترین اب سفید بشه باید به ۴۰تا۴۲درصد برسونیمش.فرقی هم نداره موقع مصرف اول اب روبریزیم یا راکی رو.این رو فهمیدم که اگر درصد الکل بالا باشه خیلی اب باید بهش اضافه بشه تا سفید بشه .رقیق کردن محصولتون با اب بعد از تقطیر وسنجیدن میزان الکل تا ۴۲یا۴۰درصد خیلی مهمه برای سفید شدنش.البته اگرم سفید نشه طعم وبوی راکی بعداز تقطیر تو الکلتون کاملا هست ولی بارقیق کردن وسفید شدن بیشتر هم میشه.یک راهه دیگه هم هست که در ایران نمیشه.چون عصاره انیسون خالص با اروما در ایران نیست واون عصاره ای که هست با روغن کنجد بدست میارن که نه عطر ونه طعم انیسون رو میده.که من امتحان کردم همه جوره نشد.اونم به اینصورته که سه میل گرم با سرنگ در یک لیتر اتانول بدون افزودنی وتلخ کننده  ۹۶یاهفتاد درصد میریزیم بعد انرا با اب تا ۴۲یا۴۰درصد رقیق میکنیم ودر یک ظرف در بسته ریخته خوب هم میزنیم.وقتی که تو پیک بریزم باکوچکترین اب سفید میشه وعطر وطعمشم عالیه.این عصاره ها تو ترکیه 🇹🇷 همه عطاریه دارن ولی تو ایران نیست.
این نتیجه وروش من بود که موفق بود خوشحال میشم دوستان تجربیاتشون را برای بهتر شدن نتیجه بااشتراک بزارن
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, Milad b, samkord, gghali, واتوواتو, sardar63, hellrider

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #1 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰:۵۴ »
راستی دمای اب برای رقیق کردن درهمه موارد امده باید بیست درجه باشد.منظورم از ترکیب همون امیزه کردنه.میزان انیسون در سایتهای داخلی صد گرم درلیتر گفتن که به نظر من اشتباهه ۲۰۰گرم درست وخوبه خود ترکها هم ۲۰۰گرم میزدن بعضیا هم بیشتر.بعضی از دوستان صحبت از خواباندن محصول نهایی دریکجای تاریک وگرم میکردن تا۷یا۸روزکه من نتیجه نگرفتم.محصول بعدازتقطیر ورقیق کردن صحیح درترکیب با اب سفید وقابل مصرفه.
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, Milad b, واتوواتو

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 147 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #2 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۲:۰۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
راستی دمای اب برای رقیق کردن درهمه موارد امده باید بیست درجه باشد.منظورم از ترکیب همون امیزه کردنه.میزان انیسون در سایتهای داخلی صد گرم درلیتر گفتن که به نظر من اشتباهه ۲۰۰گرم درست وخوبه خود ترکها هم ۲۰۰گرم میزدن بعضیا هم بیشتر.بعضی از دوستان صحبت از خواباندن محصول نهایی دریکجای تاریک وگرم میکردن تا۷یا۸روزکه من نتیجه نگرفتم.محصول بعدازتقطیر ورقیق کردن صحیح درترکیب با اب سفید وقابل مصرفه.
سلام عرض ادب
ارش جان اگه حضور ذهن داشته باشید عصاره انیسون و ریختن ان بدرون سوزن و به شکل قطره ایی با فشار زیاد به اهرم سوزن و اضافه کردن اب و قند که من با صبر حوصله به سمع نظر شما رسوندم و شما هم طبق تجربیات که من داشتم به نتیجه رسیدید
اما در مورد خواباندن شما اشتباه متوجه شدید من نگفتم محصول نهایی بخوابانید بلکه من منظورم این بود وقتی که دانه ی انیسون بو میدهید تا روغن حاصل از ان خارج شود و به الکل اضافه کردید اونم نه مستقیم در مایع الکل شناور کنید بلکه درون یک عدد کیسه ریخته و سپس شناور در الکل قرار دهید و ان را به مدت شیش روز در جای تاریک بذارید
موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, امید

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #3 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۹:۰۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
راستی دمای اب برای رقیق کردن درهمه موارد امده باید بیست درجه باشد.منظورم از ترکیب همون امیزه کردنه.میزان انیسون در سایتهای داخلی صد گرم درلیتر گفتن که به نظر من اشتباهه ۲۰۰گرم درست وخوبه خود ترکها هم ۲۰۰گرم میزدن بعضیا هم بیشتر.بعضی از دوستان صحبت از خواباندن محصول نهایی دریکجای تاریک وگرم میکردن تا۷یا۸روزکه من نتیجه نگرفتم.محصول بعدازتقطیر ورقیق کردن صحیح درترکیب با اب سفید وقابل مصرفه.
سلام عرض ادب
ارش جان اگه حضور ذهن داشته باشید عصاره انیسون و ریختن ان بدرون سوزن و به شکل قطره ایی با فشار زیاد به اهرم سوزن و اضافه کردن اب و قند که من با صبر حوصله به سمع نظر شما رسوندم و شما هم طبق تجربیات که من داشتم به نتیجه رسیدید
اما در مورد خواباندن شما اشتباه متوجه شدید من نگفتم محصول نهایی بخوابانید بلکه من منظورم این بود وقتی که دانه ی انیسون بو میدهید تا روغن حاصل از ان خارج شود و به الکل اضافه کردید اونم نه مستقیم در مایع الکل شناور کنید بلکه درون یک عدد کیسه ریخته و سپس شناور در الکل قرار دهید و ان را به مدت شیش روز در جای تاریک بذارید
موفق باشید
بادرور
اقا سالار من از طریق عصاره انیسون وسرنگ متاسفانه نتیجه نگرفتم وزردی روغن کنجد محلول در عصاره انیسون روی الکل شناور شد واز بین نرفت.
ولی از طریق تقطیر الکل امیزه شده با انیسون مشکلم بادوبرابر کردن میزان انیسون یعنی از صد به ۲۰۰گرم واضافه کردن اب حل شد که دمای اب هم باید بیست درجه باشه فقط شما فرمدید مقداری اب اضافه کن بگذار استراحت کنه در جای تاریک که مشکل اینجا نبود ما باید مقداری اب بریزم تا درصد الکلمون برسه به۴۲ تا ۴۰اصلافلسفه ریختن اب دراین بود (رساندن درصد الکل به رنج ۴۰خورد ای ۴۲ایده عاله
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, samkord, واتوواتو

آفلاین crump

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #4 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶:۴۳ »
سلام
لطفا یه دستور عمل کامل واسه ساخت راکی بدین ... 30 مدل هست. یه کامل از اولش به ما بگین.ممنون میشم.(راستی من 10 لیتر عرق 30 درصد کیشمیش دارم میشه یه کاریش کارد؟ بعد دستور کامل اگه کسی تجربه داره به ما بگه ممنون میشم)
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #5 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷:۰۸ »
من با دستورالعمل بالانتیجه گرفتم که توضیح دادم.شما اول مشروب سی درصد رو یکبار دیگه تقدیر کن تا درصدش بالا تر بره بعد انیسون رو پودر کن به ازای هرلیتر صدتا دویست گرم دویست بهتره.بعد قاطی کنید بعد از هشت ساعت با تفاله بریز تو دیگ تقطیر.البته من سه روز گذاشتم انیسون ‌مشروب امیزه بشه تا رنگش تیره مایل به قرمز بشه ولی سایتهای ترک میگن هشت ساعت.بعد تقطیر کنید .محصول بدست اومده رو الکل سنجی کنید وبا آب مقطر به چهل درجه برسونیدش.یادتون باشه الکل میزان درصدش بعد از سرد شدن دقیق مشخص میشه.به محض ترکیب آب با محصول چهل درصد وپاییت آمدن درصد به سه نه وهشت درصد مشروبتون سفید میشه من ازاین راه جواب عالی گرفتم.
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Gentzen, واتوواتو, crump

آفلاین crump

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #6 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۹:۲۰ »
دمت گرم که ریز جواب دادی
یه سوال؟
خوب من تو همین 30 % انیسون بخوابونم وقتی وقتی بخوام بعد 2 روز بکشمش خودش درصدش بالا میره دیگه واسه چی اول ببرم درصدو بالا؟
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #7 در: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۶:۰۴ »
من توهرجا سرچ کردم مشروب درصد بالا برای امیزه کردن استفاده میکردن.احتمالا انیسون در درصد بالا امیزه میشه نه پایین نمیدونم امتحان کنید در حجم کم که اگر خوب نشد ضرر نکنید
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین samkord

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #8 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۲:۳۲ »
باسلام ودرودخدمت دوستان وسپاس ازآرش جان عزیزبخاطرنکات مهمی که درتهیه راکی بیان کردن راستش من این نحوه تهیه که باانیسون پودرشده انجام میشه روتاحالا نشنیده بودم وچند سوال برام پیش اومد.آیا دراین روش دانه انیسون بوداده کردن نمیخواد تا روغنش گرفته بشه؟همینطور مستقیم میره تومیکسر تاپودربشه؟سوال دیگه اینکه اگر عرق به جای 70درصد50درصدباشه مقدار200 گرم پودر درلیترباید افزایش پیداکنه یا کاهش؟ درضمن ممنون میشم که نحوه تهیه وقیمت الکل اتحادیه بدون تلخ کننده وانیسون مرغوب رو راهنمایی کنین باتشکر
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #9 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰:۴۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
باسلام ودرودخدمت دوستان وسپاس ازآرش جان عزیزبخاطرنکات مهمی که درتهیه راکی بیان کردن راستش من این نحوه تهیه که باانیسون پودرشده انجام میشه روتاحالا نشنیده بودم وچند سوال برام پیش اومد.آیا دراین روش دانه انیسون بوداده کردن نمیخواد تا روغنش گرفته بشه؟همینطور مستقیم میره تومیکسر تاپودربشه؟سوال دیگه اینکه اگر عرق به جای 70درصد50درصدباشه مقدار200 گرم پودر درلیترباید افزایش پیداکنه یا کاهش؟ درضمن ممنون میشم که نحوه تهیه وقیمت الکل اتحادیه بدون تلخ کننده وانیسون مرغوب رو راهنمایی کنین باتشکر
من این روش تهیه رو با زبان ترکی استانبولی نوشتم تویوتیوب واموزشهای ترکا اومد.همشون بدون بو دادن پودر وبعداز ۸ساعت امیزه شدن تقطیر شد.فقط در ایران میگن ۱۰۰گرم ولی تجربه من میگه کمه چون ۵۰‎٪درصد اول سفید میشه وباقی نه.ولی۲۰۰گرم خوبه.بعدشم با اب مقطر بعد از تقطیر برسون به۴۰‎٪تابا چند قطره اب سفید بشه.البته اون پنجاه درصدم که سفید نمیشه طعم وبوی راکی کاملا قالبه فقط سفید نمیشه.
درمورد الکل اتحاد :این کارخونه سال ۸۳تعطیل شده وهر چی بااین مارک وارد بازار میشه متفرقست.حتما نباید اتحاد باشه ففط تلخ کننده نداشته باشه.الان من فقط از یه مغازه اتحاد ۹۶میگیرم که واقعا ۹۶هستش.باقی نوشتن ۹۶ولی وقتی الکل سنج میندازی۴۰تا بیشتر نیست.توپزشکی ازمایشگاهی های سه راه جمهوری ولی عصر دارن .ولی همونجا بخواه الکل سنج بندازن چون ۹۰درصدشون ۴۰درصده .ودروغ میگن.الکل مطلق هامون هم خوبه اون ۹۸/۸درصده وروش نوشته الکل اتانول مطلق وپلمپ وشیشه درست حسابی داره
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: samkord, واتوواتو

آفلاین Amir2132

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 11
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #10 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۶:۳۰ »
من چن بار اتحادیه گرفتم ولی هیچ وقت با الکل سنج امتحان نکردم ولی تا اونجایی که از نتایج ثانویه پیدا بوده معمولا دروغ نبوده درصدش
حالا این دفعه که گرفتم مستقیم الکل سنجی میکنم
 

آفلاین Amir2132

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 11
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #11 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۸:۴۶ »
البته با دستور آرش جان راکی تهیه کردم فوق العاده خوش مزه و خوش گیرا که ازش تشکر میکنم بابت راهنماییش
 

آفلاین samkord

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #12 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۲:۴۹ »
آقا آرش عزیز متاسفانه من تهران نیستم تا ازجمهوری تهیه کنم تا اونجا که من اطلاع دارم اینجا تو شهرما بدون مجوز الکل نمیفروشن  فقط داروخانه درحد نیم لیتر که اونم تلخ کننده داره میفروشه خیلیم گرون..البته تا الان ازلوازم آزمایشگاهی سوال نکردم ونمیدونم آیا بدون مجوز خرید میفروشن یانه باید برم بپرسم ویه بهونه ای جور کنم که براچه کاری میخوام..برای انیسونم هرعطاری رفتم نداشت تو اینترنت هم که سرچ میکنم قیمتاشون خیلی بالاس  ..قیمت الکل و انیسون اونجا چنده وتا چند لیتر حاضر به فروش هستن
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #13 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۱:۲۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقا آرش عزیز متاسفانه من تهران نیستم تا ازجمهوری تهیه کنم تا اونجا که من اطلاع دارم اینجا تو شهرما بدون مجوز الکل نمیفروشن  فقط داروخانه درحد نیم لیتر که اونم تلخ کننده داره میفروشه خیلیم گرون..البته تا الان ازلوازم آزمایشگاهی سوال نکردم ونمیدونم آیا بدون مجوز خرید میفروشن یانه باید برم بپرسم ویه بهونه ای جور کنم که براچه کاری میخوام..برای انیسونم هرعطاری رفتم نداشت تو اینترنت هم که سرچ میکنم قیمتاشون خیلی بالاس  ..قیمت الکل و انیسون اونجا چنده وتا چند لیتر حاضر به فروش هستن
با درود
برو سراغ فروشندگان لوازم آزمایشگاهی الکل ایرانی 96% تقریبا لیتری 10 هزار الکل خارجی 99% تقریبا لیتری 16 هزار تومن هست.
اگه پرسیدند واسه چه کاری میخوای یه کاری رو بگو که نیاز به الکل داشته باشه مثلا بگو آرایشگرم واسه تهیه ماسک میخوام یا هرچی به ذهنت میرسه بگو البته زیاد کاری ندارن میفروشن بهت
اکثرا 4 و 10 و 20 لیتری دارن بعضی فروشگاهها شیشه یک لیتری هم دارن.
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: sardar63

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #14 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۴:۱۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دمت گرم که ریز جواب دادی
یه سوال؟
خوب من تو همین 30 % انیسون بخوابونم وقتی وقتی بخوام بعد 2 روز بکشمش خودش درصدش بالا میره دیگه واسه چی اول ببرم درصدو بالا؟
با درود
الکل به شدت بو رو جذب میکنه بخاطر همین در عطر سازی هم از الکل استفاده میکنند.
در بحث آمیزه کردن مشروبات هم درواقع این الکل هست که آمیزه میشود و مشروبی که برای آمیزه استفاده میشود باید الکل بالایی داشته باشد و پس از آمیزه شدن با آب رقیق شود هرچه درصد الکل برای آمیزه بالاتر باشد طعم و کیفیت آن بهتر میشود و الکل زیر 40% اصلا مناسب آمیزه کردن نیست.
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: sardar63

 

anything