inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: تهیه وودکا از شکر  (دفعات بازدید: 5408 بار)

آفلاین rezam66

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه وودکا از شکر
« پاسخ #30 در: ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲:۴۵ »
سلام، ه طور متوسط به ازای هر کیلو شکر میشه یک لیتر عرق ۴۰ درصد بدست آورد
برای غذای مخمر میتونید از پودر سویا ، جوانه گندم هم استفاده کنید
من معمولا از ۵ کیلو شکر بیشتر از ۴ لیتر نتونستم بگیرم
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه وودکا از شکر
« پاسخ #31 در: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۸:۳۹ »
سلام . من چنت سوال در مورد ودکا شکر دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .  اول از اینکه توضیحدمحاسبات در مورد ۱۰ کیلو شکر باشه و ایا شکری که در سوپر مارکتها فروخته میشه  رو میتونم استفاده کنم ؟ دوم در مورد ابسنجی هستش و از چه روزی و در چند مرحله باید انجام بدم . سوم اینکه من فسفات امونیوم باید لضافه کنم ؟ و چه مقدار بابت ۱۰ کیلو شکر ؟و زمان اول کار تا روز تقطیر در چه دمای محیطی و چند روز زمان میخاد و برای شراب شکر لازم هست هر روز هم زده بشه ؟ و اینکه اگر مویز یا کشمش اضافه کنم درست هست یا نه ؟ و چه زمانی باید اضلفه کنم ؟ و مخمر قوطی که برای نان استفاده میشه و خارجی هست رو میتونم به کار ببرم ؟ و اگر پیشنهاد بهتری برای مخمر دارید لطف کنید و بگید ؟ و من دستگاه ۲۵ لیتری ساخت کشور چین هست و با برج عمودی خریدم ایا برای کار من مناسب هست ؟ ودرصد الکی که شکر میده چقدر میباشد ؟ و در پایان بعضی از دوستان استفاده از سیم افشان مسی رو  پیشنهاد دادن و کارایی این سیم چی میباشد و ایا داخل دیگ تقطیر بندازم صحیح است ؟ و باتشکر فراوان از اساتید . خواهشا از دوستان اگر با حوصله و جواب سوالات منو بدن بسیار سپاس گزارم. دوست دار شما ....امیر
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 312
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه وودکا از شکر
« پاسخ #32 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۲:۱۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
فکر می کنم 5.5 کیلو شکر باید حداقل 6 تا 7 لیتر الکل 40 درصد بدهد و 2 لیتر خیلی کم و نشان از مشکل اساسی در سیستم است. در تخمیر آب و شکر افزودن مواد مغذی مخمر ضروری است چون شکر هیچ مادۀ مغذی غیر از قند ندارد. همچنین اسیدیتۀ مایع هم باید کاهش داده شود تا در دامنۀ مطلوب برای مخمر (پی هاش بین 4 تا 5) قرار بگیرد. معمول ترین مادۀ مغذی مورد استفاده، دی آمونیوم فسفات است که می توانید از فروشگاه های مواد شیمیایی و آزمایشگاهی تهیه کنید. این ماده مهمترین عنصر مورد نیاز سلول ها یعنی نیتروژن و همچنین فسفر را تامین می کند. برای تخمیر  آب شکر معمولاً حدود 1 گرم در لیتر از آن استفاده می شود. . از قرص های مخمر آبجو یا هر نوع مخمر غیرفعال شدۀ دیگر  مانند رسوبات مخمری بچ قبلی که جوشانده میشود یا مخمر نان که ارزانتر است نیز می توان برای تأمین ویتامینهای خانوادۀ B استفاده کرد. یک انتخاب خوب دیگر برای تأمین انواع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز مخمر ها جایگزین کردن مقداری از شکر دستور با عصارۀ مالت یا شیرۀ خرما است.حداکثر یک کیلو شیرۀ خرما برای یک بچ 20 لیتری کافی است که میتواند جایگزین 700 گرم شکر شود.البته یادتان باشد اهمیت اصلی را همان دی آمونیوم فسفات دارد و اگر از آن به عنوان تنها مادۀ مغذی هم استفاده کنید جواب می دهد. برای کاهش پی هاش هم می توانید از پودر اسید سیتریک که در بقالی ها و عطاری ها به جوهر لیمو معروف است و یا اگر در دسترس دارید سایر اسیدهای خوراکی مانند اسید لاکتیک، اسید فسفریک و غیره استفاده کنید. از آب لیمو و پرتقال تازه هم می توانید استفاده نمائید. برخی از ودکاسازان از رب گوجه فرنگی هم برای این منظور استفاده می کنند.
بادرود
از دی امونیوم هیدروژن فسفات در تقویت ابجو هم میشود استفاده کرد یا کار بیهوده ایست چون از عصاره مالت استفاده میکنیم؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

 

anything