سلام . من چنت سوال در مورد ودکا شکر دارم ممنون میشم راهنمایی کنید . اول از اینکه توضیحدمحاسبات در مورد ۱۰ کیلو شکر باشه و ایا شکری که در سوپر مارکتها فروخته میشه رو میتونم استفاده کنم ؟ دوم در مورد ابسنجی هستش و از چه روزی و در چند مرحله باید انجام بدم . سوم اینکه من فسفات امونیوم باید لضافه کنم ؟ و چه مقدار بابت ۱۰ کیلو شکر ؟و زمان اول کار تا روز تقطیر در چه دمای محیطی و چند روز زمان میخاد و برای شراب شکر لازم هست هر روز هم زده بشه ؟ و اینکه اگر مویز یا کشمش اضافه کنم درست هست یا نه ؟ و چه زمانی باید اضلفه کنم ؟ و مخمر قوطی که برای نان استفاده میشه و خارجی هست رو میتونم به کار ببرم ؟ و اگر پیشنهاد بهتری برای مخمر دارید لطف کنید و بگید ؟ و من دستگاه ۲۵ لیتری ساخت کشور چین هست و با برج عمودی خریدم ایا برای کار من مناسب هست ؟ ودرصد الکی که شکر میده چقدر میباشد ؟ و در پایان بعضی از دوستان استفاده از سیم افشان مسی رو پیشنهاد دادن و کارایی این سیم چی میباشد و ایا داخل دیگ تقطیر بندازم صحیح است ؟ و باتشکر فراوان از اساتید . خواهشا از دوستان اگر با حوصله و جواب سوالات منو بدن بسیار سپاس گزارم. دوست دار شما ....امیر