inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: تهیه وودکا از شکر  (دفعات بازدید: 5406 بار)

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط در ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۵:۱۲:۱۹

آفلاین morteza341

  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 8
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه وودکا از شکر
« پاسخ #15 در: ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱:۴۱ »
  • عدم انتخاب بهترین پاسخ
  • با سلام و دورود بر شما اساتید بزرگ

    بنده امروز اولین محصول (شکر) در دستگاه تقتیر ریختم الکل حاصل چیزی معادل 70% است

    نظر شما صاحب نظران و اساتید جویا شدم که ایا این درصد مشکلی پیش نمیاره و ایا با این درصد قابل استفاده است

    محتوای محصول(شکر 3 کیلو .اب معمولی 7 لیتر .مخمر نان) 4 روز استراحت با قفل هوا بدن استرس نور ولی با دمایی بالا 28 درجه

    و ایا اضافه کردن مقداری جوهر لیمو یا رب گوجه کار صحیح است ؟ با این درصد /



    ممنون از نظرات و پیشنهاد های با ارزش شما دوستان
     

    آفلاین Maziar v8

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 101
    • تشکر شده: 39 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #16 در: ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰:۰۲ »
    درود
    دوست عزیز با این مقدار شکر و با محاسبه سر تقطیر و ته تقیر،چقدر عرق قلب تقطیر بهت داد؟
     

    آفلاین m.saber1998

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 2
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #17 در: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶:۵۷ »
    سلام به همه،اگه امکانش هست منو با راهنمایی صحیحتون از این سردرگمی دربیارید،فقط پاسخی بدید که امتحان پس داده باشد،یعنی تو مرحله آزمایشی نباشه،قطعی باشه،ممنون

    من میخواستم بدونم برای یک لیتر عرق شکر چهل درصد یا بیشتر،چقد آب،شکر،و سایر مواد افزودنی باید استفاده کنم؟
    برای حجم های بیشتر هم بعد از جواب گرفتن حجم موادو نسبت به پاسختون بیشتر میکنم،مرسی ازهمه
     

    آفلاین morteza341

    • آبجوساز خانگی تازه نفس
    • *
    • تعداد پست کاربر: 8
    • تشکر شده: 1 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #18 در: ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹:۵۷ »
    با سلام به همه اساتید گرام

    72 ساعت از ایجاد این سوال گذشته اما جوابی داده نشده ممنون میشم اگه جواب یا راهنمایی داده شود

    ممنون از جواب ها و راهنمایی ها
     

    آفلاین nadelia

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 6
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #19 در: ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱:۴۱ »
    با سلام تا جایی که در جریان هستم الکل بالا 44% باشه

    مشروب های سنگین 44% هستن و بیشتر از این درصد برای بدن خطر داره

    این نظر بندس نظر دوستان قابل قبوله
     

    آفلاین mansour

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 49
    • تشکر شده: 51 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #20 در: ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵:۳۷ »
    [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    با سلام و دورود بر شما اساتید بزرگ

    بنده امروز اولین محصول (شکر) در دستگاه تقتیر ریختم الکل حاصل چیزی معادل 70% است

    نظر شما صاحب نظران و اساتید جویا شدم که ایا این درصد مشکلی پیش نمیاره و ایا با این درصد قابل استفاده است

    محتوای محصول(شکر 3 کیلو .اب معمولی 7 لیتر .مخمر نان) 4 روز استراحت با قفل هوا بدن استرس نور ولی با دمایی بالا 28 درجه

    و ایا اضافه کردن مقداری جوهر لیمو یا رب گوجه کار صحیح است ؟ با این درصد /



    ممنون از نظرات و پیشنهاد های با ارزش شما دوستان
    سلام
    همون الکل 40 درصد را هم به تنهایی مصرف نمی کنند و رقیقش می کنند . برای رقیق کردن از حسابگر زیر استفاده کنید .
    [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    در خط اول این اعداد را وارد کنید
    خط اول میزان محلولی که دارید بر اساس لیتر - درصد الکل محلول فعلی - میزان درصدی که بهش می خواهید برسید . سپس دکمه calculate را کلیک کنید . به شما می گوید که چه مقدار آب باید اضافه کنید .
     

    آفلاین alijo

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 15
    • تشکر شده: 4 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #21 در: ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶:۱۴ »
    سلام با توجه به راهنمایی استاد هدل در خصوص سمی نبودن تقطیر شکر
    از کجا مطمئن باشیم که شکر طبیعی است (خصوصیت شکر طبیعی چیست) و محصول تولید شده دارای سم نیست
    با تشکر
     

    آفلاین hosein_artist

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 45
    • تشکر شده: 120 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #22 در: ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰:۴۷ »
    [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    سلام با توجه به راهنمایی استاد هدل در خصوص سمی نبودن تقطیر شکر
    از کجا مطمئن باشیم که شکر طبیعی است (خصوصیت شکر طبیعی چیست) و محصول تولید شده دارای سم نیست
    با تشکر
    از هیچ کجا تو این مملکت داروریی که از داروخانه میخری به اصل بودنش اطمینانی نیست چه برسه به شکر و گذشته از اینها چرا دوستان سراغ شکر میرن که حتی در صورت سمی نبودنش هم تخمیر سختری نسبت به کشمش و خرما و شره انگور ... دارد و به غیر از مخمر برای تخمیر اصولی آن به مواد مقوی برای مخمر هم نیاز هست .دوستان دلیل اینکه دوستان فرنگی ما در خارج از کشور  شکر را تخمیر میکنند این هست که مثل م بها منابع ارزان مثل خرما و شیره و ..... دسترسی ندارند . با همه این اگر قصد تخمیر شکر و تهیه ودکا از شکر دارن حداقل از شکر خام و یا قهوه ای استفاده کنید .
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: INFIDEL, ارش007, امید

    آفلاین datam

    • مدیر آبجوسازی
    • ****
    • تعداد پست کاربر: 999
    • تشکر شده: 1945 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #23 در: ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹:۰۸ »
    با درود
    جنابalijo شکر های متعارف در بازار ایران و انهایی که در مغازه ها بفروش میرسند , مشکلی از بابت تخمیر ندارند  قند های مصنوعی به قند هایی اطلاق میشوند که برای نوشابه های بدونه قند  و به اصطلاح لایت مصرف میشه مثل ساخارین  ویا  Aspartame که تحت نام نوتراسوئیت هست  و یا سوکرالوز که با نام Splenda شناخته میشوند و ....
    ولی این قند ها بمقدار کم در دسترس نیستند یا اگر باشند خیلی گران هستند و برای تخمیر جدا از بحث کشنده بودن انها , تولید محصول با این نوع قند اصلا  توجیه اقتصادی نداره ..
    ولی شکر هایی مثل قند چهار محال یا قند فریمان و یا قند اصفهان و یا قزوین  مشکلی از این بابت ندارند اساسا قند هایی که در سوپر مارکت ها بفروش میرسند مصنوعی نیستند مشکلی از  بابت تخمیر ندارند
    موفق باشید
    چو ایران نباشد تن من مباد..
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

    آفلاین Siavash666

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 37
    • تشکر شده: 50 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #24 در: ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۴:۲۰ »
    اگر به ملاس نيشكر دسترسي داريد بهترين نتيجه را ميده . ميتونيد رام درست كنيد
    وگرنه از شكر خام استفاده كنيد
    البته توجه كنيد دو نوع شكر قهوه اي در بازار وجود داره نوع اول شكر تصفيه نشده است كه حالتي مرطوب داره و در مجاورت هوا سفت ميشه، دوم شكر سفيدي هست كه يك غشاي نازك ملاس روش پوشونده شده.
    قطعا بايد از نوع اول استفاده كرد
    اگر نياز به ملاس نيشكر داشتيد ميتونم كسي را بهتون معرفي كنم.خيلي هم ارزونه
     

    آفلاین bahmanyar

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 61
    • تشکر شده: 58 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #25 در: ۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۰:۴۱ »
    [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    با درود
    جنابalijo شکر های متعارف در بازار ایران و انهایی که در مغازه ها بفروش میرسند , مشکلی از بابت تخمیر ندارند  قند های مصنوعی به قند هایی اطلاق میشوند که برای نوشابه های بدونه قند  و به اصطلاح لایت مصرف میشه مثل ساخارین  ویا  Aspartame که تحت نام نوتراسوئیت هست  و یا سوکرالوز که با نام Splenda شناخته میشوند و ....
    ولی این قند ها بمقدار کم در دسترس نیستند یا اگر باشند خیلی گران هستند و برای تخمیر جدا از بحث کشنده بودن انها , تولید محصول با این نوع قند اصلا  توجیه اقتصادی نداره ..
    ولی شکر هایی مثل قند چهار محال یا قند فریمان و یا قند اصفهان و یا قزوین  مشکلی از این بابت ندارند اساسا قند هایی که در سوپر مارکت ها بفروش میرسند مصنوعی نیستند مشکلی از  بابت تخمیر ندارند
    موفق باشید

    با سلام و صد سلام خدمتی اقایون خودم جناب هدل خان عظما و اقا داتام گل گلاب و همه حضرات که کوچیک همه شونم  اقا داتام من هرچی سعی کردم که پست شوما رو که جوابیه  کاملی برای نوع شکر بود بعنوان بهترین پست انتخاب کونم نشد که نشد بعد گفتم باید حداقل اینجوری مراتب تشکر و قدر دانی رو بعمل بیارم اگرم کسی میدونه جچوری پست رو انتخاب میکونند همینجا توضیح بده ..
    دستتون درد نکوند به اقا هدل خان سلام ما رو برسونیند  عزت زیاد
    دل ما خانه مهر است و از زنگار کین پاک است
    مکن نومیدمان از بارگاه خویش , دل نومید بی باک است ..
     

    آفلاین blakfais

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 3
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #26 در: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۶:۲۶ »
    با سلام شرمنده بلد نیستم کجا سوال بنویسم.طرز تهیه ۲۰لیتر اب و ۵ کیلو شکر.چطور وچقدر مخمر بزنم رو خواهشا راهنماییم کنید شکر و اب و مخمر همزمان مخلوط میشن یا اینکه زمانبندی داره واقعا ممنون میشم کشمش انداختم تا حالا ولی تجربه شکر ندارم
    عزیزان

     

    آفلاین Maziar v8

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 101
    • تشکر شده: 39 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #27 در: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰:۲۷ »
    [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    با سلام شرمنده بلد نیستم کجا سوال بنویسم.طرز تهیه ۲۰لیتر اب و ۵ کیلو شکر.چطور وچقدر مخمر بزنم رو خواهشا راهنماییم کنید شکر و اب و مخمر همزمان مخلوط میشن یا اینکه زمانبندی داره واقعا ممنون میشم کشمش انداختم تا حالا ولی تجربه شکر ندارم
    عزیزان
    شکر و باید با یه چیز مقوی مثل شیره خرما یا انگور یا حتی خود خرما و انگور مخلوط کنی تا مواد مغذی مخمر تامین بشه،مثلا 5 کیلو شکر میزنی حدود یک کیلو هم شیره بزن،برای این مقدار حدود 16 لیتر آب جوشیده و خنک شده کافیه،حدود 10 گرم هم مخمر و در دمای 38 درجه فعال کن و بهش اضافه کن،خود مخلوط و هم در دمای 25 تا 28 درجه نگهدار،دو سه مرتبه هم هم بزنش
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: blakfais

    آفلاین blakfais

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 3
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #28 در: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴:۰۲ »
    با سلام خدمت دوستان گرامی.سوالم اینه که محلول اب و شکر حدودا چند روز نیاز داره که فعالیت تخمیر به پایان برسه؟وسوال بعدیم اینه که بعد از اتمام تخمیر و صاف کردن محلول .حتما باید محلول را تقطیر کنیم یا اینکه میشود مدتی نگهداشت و بعدا کشید.ممنون از راهنمایی دوستان عزیزم
     

    آفلاین واتوواتو

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 357
    • تشکر شده: 500 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    تهیه وودکا از شکر
    « پاسخ #29 در: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۵:۲۶ »
    [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    با سلام خدمت دوستان گرامی.سوالم اینه که محلول اب و شکر حدودا چند روز نیاز داره که فعالیت تخمیر به پایان برسه؟وسوال بعدیم اینه که بعد از اتمام تخمیر و صاف کردن محلول .حتما باید محلول را تقطیر کنیم یا اینکه میشود مدتی نگهداشت و بعدا کشید.ممنون از راهنمایی دوستان عزیزم
    با درود
    زمان پایان فعالیت تخمیر بستگی به شرایط و دمای محیط و... داره ولی تقریبا حدود دوهفته.
    اگر از آبسنجی استفاده نمیکنید به طور تقریبی پایان تخمیر زمانیست که محلول شما دیگر شیرین نباشد.
    درمورد نگهداری هم هر محلولی که بیش از 10% الکل داشته باشد قابلیت نگهداری خواهد داشت
    زشت باش، ولی خودت باش