inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل  (دفعات بازدید: 267 بار)

آفلاین محمد رضاا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 82
  • تشکر شده: 62 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« در: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۲:۱۹ »
سلامي گرم خدمت همه عزيزان و اساتيد

فصل ميوه هاي خوشمزه رسيده و بازار تاپيك هاي  شراب سازي حسابي داغ شده،، ولي من همچنان ترجيح ميدم تو تاپيك ابجوسازي پست بزارم  ;)

سوال رو اينطوري مطرح كنم كه اگه شكر زيادي مخلوط حريرمون كنيم و حد الكل تو بچمون به آستانه تحمل مخمرهامون برسه چه اتفاقي براي مخمرها ميفته؟ دچار خودكافت و نابودي ميشن يا به خواب فرو ميرن؟ يا اصلا بخاطر مسايل جانبي هيچوقت اين اتفاق نمي افته؟

اين مشكل براي من بعد از اين ايجاد شد كه چند روز پيش شراب آلبالو انداختم، ديروز كه محاسبات رو چك ميكردم متوجه شدم آب خيلي كمي اضافه كردم، تقريبا نصف، و اين باعث شده ابسنجي اوليم به ١.١٣ برسه! البته شكر تو دو مرحله اضافه شده و ابسنجي اوليم ١.٠٩ بود، ولي با احتساب تمام شكر به ١.١٣ ميرسه
مصلما اين عدد خيلي زياده و در بهترين حالت قراره مخمر ها به دليل افزايش الكل محدود بشن، حالا من ميخواستم تو سيفون اوليه آب اضافه كنم و اين ميزان الكل رو كاهش بدم تا دوباره مخمرها شروع به فعاليت كنن و ابسنجي نهايي رو كاهش بدن. ولي نميدونم با رسيدن الكل به حد تحمل مخمرها، الان مخمرها هنوز توان تخمير دارند يا نه.

پيشاپيش ممنون از پاسختون
ظاهر مساله هم اگرچه در مورد شراب بود ولي اصل مساله به مخمرها مربوط ميشد، براي همين اينجا مطرح كردم  ::)
من مست و تو دیوانه ما را کی برد خانه
من چند تو را  گفتم کم خور دو سه پیمانه
 

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« پاسخ #1 در: ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلامي گرم خدمت همه عزيزان و اساتيد

فصل ميوه هاي خوشمزه رسيده و بازار تاپيك هاي  شراب سازي حسابي داغ شده،، ولي من همچنان ترجيح ميدم تو تاپيك ابجوسازي پست بزارم  ;)
دوستان این سوال من هم هست آقا داتام
سوال تخصیصی است ... ;)
سوال رو اينطوري مطرح كنم كه اگه شكر زيادي مخلوط حريرمون كنيم و حد الكل تو بچمون به آستانه تحمل مخمرهامون برسه چه اتفاقي براي مخمرها ميفته؟ دچار خودكافت و نابودي ميشن يا به خواب فرو ميرن؟ يا اصلا بخاطر مسايل جانبي هيچوقت اين اتفاق نمي افته؟

اين مشكل براي من بعد از اين ايجاد شد كه چند روز پيش شراب آلبالو انداختم، ديروز كه محاسبات رو چك ميكردم متوجه شدم آب خيلي كمي اضافه كردم، تقريبا نصف، و اين باعث شده ابسنجي اوليم به ١.١٣ برسه! البته شكر تو دو مرحله اضافه شده و ابسنجي اوليم ١.٠٩ بود، ولي با احتساب تمام شكر به ١.١٣ ميرسه
مصلما اين عدد خيلي زياده و در بهترين حالت قراره مخمر ها به دليل افزايش الكل محدود بشن، حالا من ميخواستم تو سيفون اوليه آب اضافه كنم و اين ميزان الكل رو كاهش بدم تا دوباره مخمرها شروع به فعاليت كنن و ابسنجي نهايي رو كاهش بدن. ولي نميدونم با رسيدن الكل به حد تحمل مخمرها، الان مخمرها هنوز توان تخمير دارند يا نه.

پيشاپيش ممنون از پاسختون
ظاهر مساله هم اگرچه در مورد شراب بود ولي اصل مساله به مخمرها مربوط ميشد، براي همين اينجا مطرح كردم  ::)
 

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« پاسخ #2 در: ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴:۲۴ »
سلام
جواب شما را نمی دم چون نمی دونم .
ولی اگر چنین مشکلی برای من پیش بیاد اول یک ابسنجی می کنم ببینم چقدر قند باقی مونده .
طعمش را تست می کنم اگر معقول بود که بهش دست نمی زنم .
اگر شیرینی آن زننده بود از مخمر شراب برای ادامه  کار (بعد از سرد کردن مایع و ته نشینی و جداسازی مخمر) استفاده می کنم . اون آبسنجی اولیه شما را مخمر شراب می تونه در بیاره .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, امید

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« پاسخ #3 در: ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵:۴۴ »
با درود
ضمن سپاس از جناب khosro  بخاطر جواب درست و منطقیشون , جناب محمد رضاا , از چه مخمری استفاده کرده اید معمولا مخمر های شراب تا ابسنجی 1.130 رو جواب میدن !! کمترین اون تا 14% الکل رو تحمل میکنه اول نوع مخمر مصرف شده رو بفرمایید تا بعد بقیه راه ..
ولی خود من شخصا اگر شرابم شیرینی دلزننده ای نداشته باشه  بیشتر ترجیح میدم تا یه شراب تلخ ولی اینا همه ش سلیقه ای وذائقه ایه و بسته به ذائقه افراد داره من بودم راه جناب خسرو خان رو پیش میگرفتم البته شراب برای اینکه طعم اصلیش معلوم بشه حداقل یه 3 ماه تخمیر ثانویه نیاز داره البته این تجربه من  و مطمئن باشید در اون سه ماه باز هم ابسنجی نهایی , چند پوینت پاینتر هم میاد ..
ببینید اول ابسنجی نهایی در این زمان چقدره  تا بقیه مسائل ان
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, D A R Y L, gghali

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« پاسخ #4 در: ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸:۵۶ »
ممنون دوستان بابات جواب های دقیق
والبته که مشکل همه هست و فقط فرد مطرح کننده سوال منتفع نیست...
ی سوال تئوری مربوط
اصولا مخمر بعد از رسیدن به حد توان تحمل الکل
میمیرد یا به خواب میرود؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« پاسخ #5 در: ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳:۲۹ »
با درود
جناب gghali  معمولا مخمر های ضعیف و پیر میمیرند و جوان ها سالم میانند ولی بخواب میروند یا بعبارت بهتر  غیرفعال میشن و درست همینجاست که بحث مواد مغذی برای مخمر ها  جذابیت خودشو پیدا میکنه مخمر هایی که از مواد مغذی استفاده کرده باشند قوی میماندد و فقط غیر فعال میشوند
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, D A R Y L, gghali

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
رفتار مخمر در مواجهه با حد مرزي الكل
« پاسخ #6 در: ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۴:۳۹ »
ممنونم
من این انجمن را تازه پیدا کردم و خیلی علاقمند بهش شدم
کجا بهتر از یک فضای مجازی امن
که تجربیات واقعی در گمنامی کامل رد و بدل میشود از 4گوشه دنیا
تعدادی استاتید داریم و تعدادی هم کارآموز...
من سالها تجربه داشتم در  دلستر الکلی و شراب ولی با آشنا شدن با انجمن اطلاعاتم حدودا 20برابر شده...
 ;D :D ;D
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam