inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر  (دفعات بازدید: 3818 بار)

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« در: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷:۴۴ »
با درود بی کران خدمت استاد ارجمند"جناب هدل
قرض از مزاحمت کسب اجازه جهت تهیه ابجو با عصاره مالت با الکل بالا جهت تقطیر:
استفاده از قرص پانکراتین جهت تخمیر پذیری بالا عصاره مدنظر میباشد"لذا دو سوال از مظهرتان دارم
1.میزان مجاز قرص جهت 9 لیتر ابجو با ابسنجی1.080
2.ایا نیاز ب تخمیر ثانویه پس از گدشت 10 روز هست؟
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

arash_g_h

  • میهمان گرامی
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #1 در: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰:۵۹ »
با سلام
اگر ممکن هست بیشتر راجع به قرص پانکراتین توضیح بدین که عمل کرد اصلی آن چیست و مقدار استفاده از آن چقدر است .!
با تشکر !
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #2 در: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۷:۳۳ »
قرص پانکراتین جهت بهبود هضم غذا استفاده میشود و دارای آنزیم امیلاز و دو آنزیم دیگر میباشد که بفرموده استاد هدل استفاده از این قرص جهت آبجو مجاز نمیباشد زیرا باعث تخمیر اکثر قندهای حریره میگردد و دهان مزه ای خشک و کم قوام ایجاد میکند"اما در مورد تهیه ابجو بمنظور تقطیر جهت ویسکی خام مجاز میباشد چراکه قرار نیست ابجوی حاصل مستقیما نوشیده شود.
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو

arash_g_h

  • میهمان گرامی
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #3 در: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۱:۲۸ »
واقعا ممنونم جناب ح ر از پاسختان . مقدار مجاز مصرف این قرص برای هر لیتر چقر است ؟    جناب ح ر شما برای ویسکی از چه چیزی برای آمیزه کردن استفاده می کنید  ؟ (از چوب های برش خورده بلوط درون دبه  یا دانه های قهوه یا... ؟)
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #4 در: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳:۴۸ »
با سلام"وظیفه بود قربان
از چیپس بلوط"اما زمان آمیزه شدن حداقل 6 ماه نیاز میباشد"یکبار هم از چوب دارچین استفاده کردم.
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو

arash_g_h

  • میهمان گرامی
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #5 در: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸:۲۱ »
بله چیپس بلوط عالی میشه من از یکی از دوستان پرسیدم میگفت برای سریع رنگ گرفتن از دانه های خرد نشده قهوه همراه با 1 عدد پرتغال تازه استفاده میکرد
 

arash_g_h

  • میهمان گرامی
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #6 در: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰:۱۹ »
البته من متوجه نشدم مقدار مجاز استفاده از پانکراتین را
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #7 در: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵:۲۰ »
برای 20 لیتر دو تا سه قرص
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 326
  • تشکر شده: 1306 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #8 در: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۴:۴۶ »
آبسنجی 1.080 برای عصارۀ مالت خیلی بالاست و ریسک آبسنجی نهایی بالا،ته گرفتگی دیگ و کف کردن مایع در دیگ وجود دارد. من توصیه نمی کنم بیشتر از 1.060 درنظر گرفته شود و برای افزایش الکل تلاش شود آبسنجی نهایی کاهش یابد نه اینکه آبسنجی اولیه بالا درنظر گرفته شود. اگر هدف تقطیر آبجو باشد پس نیازی به انجام مرحلۀ پخت نیست و بدیهی است که رازک زنی هم نباید بشود. کافی است مقدار مناسب عصاره در آب جوش حل شود و پس از رسیدن دما به حدود 60 درجه قرص های خرد شده اضافه گردد (فکر می کنم 2 قرص برای 9 لیتر شما کافی باشد). مخمرزنی در دمای حدود 25 درجه انجام شده و تخمیر هم در دمای بالای 20 درجه برای یک تا دو هفته انجام میشود و پس از اتمام تخمیر آبجوی صاف(بدون رسوبات ته نشین شده) به دیگ تقطیر منتقل میشود.به عبارت دیگر نیاز به تخمیر ثانویه و یا افزایش زمان نیست و کافی است آبجو به آبسنجی نهایی خود رسیده باشد.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ح ر, kian, ساکارو, Milad b

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #9 در: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۳:۴۵ »
سپاس از راهنمودهای حکیمانه"مانند همیشه پاسخ کامل وجامع.
پایینده باشید استاد"هدل"
پاینده باشید
 

آفلاین چیا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 36
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #10 در: ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۹:۲۷ »
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامی
تخمیر اولیه آبجوی بنده تمام شده لطفا راهنمایی کنید جهت تقطیر باید تخمیر کف بشکه رو دور بریزم ؟ یا کلا تقطیر کنم؟
آیا تقطیر مانند عرق کشمش و خرماست ؟ یا فرق دارد ( منظور درجه حرارت)

با تشکر از بزرگواران
 

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #11 در: ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰:۱۷ »
با درود بر استاد هدل
خسته نباشید قربان"جهت تقطیر نباید ته نشین بشکه مخلوط شود"دمای تقطیر نیز مانند عرق میباشد
پاینده باشید
پاینده باشید
 

آفلاین چیا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 36
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #12 در: ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۳:۵۷ »
سلام
ممنون از پاسخ شما.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین Kamran

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه ابجو با الکل بالا جهت تقطیر
« پاسخ #13 در: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴:۵۱ »
سلام و درود ،با دلستر هفت لیتر آبجو درست کردم میخواستم ببینم میشه تقطیرش کرد ،هفت ليتر چقدر عرق میده ،و اصلا محصول تقطیر شده، از این روش چي هست
 

 

anything