inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: تشکر و قدر دانی  (دفعات بازدید: 444 بار)

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 142
  • تشکر شده: 232 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تشکر و قدر دانی
« در: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶:۴۶ »
با سلام خدمت استاد ارجمند"پدر آبجو سازی خانگی ایران
من مدت 3 ماهه با این سایت اشنا شدم و از خواندن مطالب علمی و عملی موجود بسیار لذت بردم"
غرض از مزاحمت تقدیر و تشکر فراوان بجهت ایجاد و گردانندن این سایت وزین و گرانبهاتون"سپاس و
خسته نباشید
ارادتمند ح ر
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Abjosaz, amirkhan, moslem, Beer_20, امید

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 338
  • تشکر شده: 1223 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
تشکر و قدر دانی
« پاسخ #1 در: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۵:۴۷ »
خوش آمدید جناب ح ر .از لطف و تعریف شما ممنونم و از اینکه مطالب سایت به کارتان آمده خوشحالم. ولی ما خیلی قابل باشیم بتوانیم یکی از فرزندان آبجوسازی خانگی ایران باشیم!
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: amirkhan, datam, ح ر, Beer_20

آفلاین Beer_20

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 10 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تشکر و قدر دانی
« پاسخ #2 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲:۰۵ »
من خیلی از خوندن مطالب وبلاگ لذت می برم. روزانه بخشی از اون رو مطالعه می کنم. از بنیان گذار انجمن و وبلاگ، استاد هدل خیلی ممنونم.
ایکاش مطالب در این حد دقیق و روان برای دیگر صنایع تخمیری (مثل پنیر سازی که علاقه زیادی به اون دارم) هم در منابع فارسی یافت می شد.
 

 

anything