inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: راهنمایی در مورد ظروف  (دفعات بازدید: 540 بار)

آفلاین Hesam_gh619

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
راهنمایی در مورد ظروف
« در: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۲:۲۹ »
سلام دوستان وقتتون بخیر
سوالم اینه که من چندتا دبه با جنس خوب و دهنه گشاد(ده پونزده سانت) پیدا کردم که واسه شراب و ابجو خیلی مناسبه تنها ایرادی که دارن اینه که کلا درب ندارن میخاستم ببینم چه راهی پیشنهاد میدین که به نحوی واسشون چیزی شبیه درب یا سرپوشی چیزی درست کنم که هم هوا واردش نره و کاملا کیپ باشه و هم بتونم شلنگ قفل هوا رو هم توش قرار بدم.در ضمن بگم این راه هایی که روش پلاستیک بکشی و .... رو هم امتحان کردم یا کامل کیپ نمیشدن یا نمیشد سر شلنگ قفل هوا رو توش قرار بدم.ممنونم
 

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 338
  • تشکر شده: 1223 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
راهنمایی در مورد ظروف
« پاسخ #1 در: ۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۳:۵۲ »
خوش آمدید جناب Hesam_gh619
لطفاً درصورت امکان یک عکس از دبه های مذکور بگذارید تا بهتر بتوانیم همفکری کنیم.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hesam_gh619

آفلاین Hesam_gh619

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
راهنمایی در مورد ظروف
« پاسخ #2 در: ۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۶:۵۰ »
متشکرم استاد
دقیقا همین گالن ها با دهانه ای حدود 20 سانت اما بدون درب.

بازهم از پاسخگویی تان متشکرم

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
Untitled.png
 

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 338
  • تشکر شده: 1223 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
راهنمایی در مورد ظروف
« پاسخ #3 در: ۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳:۱۰ »
اگر درست تشخیص داده باشم این دبه ها از جنس پلاستیک پت و خیلی نازک هستند(مانند بطریهای آب معدنی) و به خاطر همین انتخاب مناسبی برای کار ما نیستند. مگر به عنوان مخزن یک بار مصرف آنهم فقط برای تخمیر اولیه.(شما آب خالی هم در آنها بریزید بعد از یک هفته متوجه تغییر بو و مزه و حتی ظاهر آب خواهید شد چه برسد مایع اسیدی و الکلی که حلالیت بالاتری دارد) من انواع و اقسام آنها را در خیابان مولوی تهران دیده ام و درپوش هم دارند و اینقدر هم ارزان هستند که حتی اگر فروشنده حاضر نشد درپوش تنها بفروشد با دبه اش بتوان خرید. در هرصورت اگر اصرار دارید از آنها استفاده کنید و امکان تهیه درپوش مناسبش را هم ندارید به نظرم میتوانید بک سطح صاف سنگین مثل سینی یا چوب روی آن قرار دهید. برای تخمیر اولیه کفایت میکند.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Hesam_gh619