inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: دریاره مخمر MUNICH CLASSIC  (دفعات بازدید: 358 بار)

آفلاین مسولی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
    • مشاهدۀ نمایه
دریاره مخمر MUNICH CLASSIC
« در: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹:۲۱ »
سالم به دوستان عزیز. جناب هدل دررابطه با این مخمر سوال داشتم که یک بسته 11 گرمی برای 20 لیتر کافیست
 برای 20 لیتر زدم ولی تخمیر شدید بود وگاز وکف زیادی بیرون اومده  فکر کنم 3 لیترش باگازوکف اومد بیرون. لطفا راهنمایی کنید. مخمرم زیاد بوده؟ نام مخمر MUNICH CLASSIC

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
photo_2017-04-21_01-46-48.jpg
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دریاره مخمر MUNICH CLASSIC
« پاسخ #1 در: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۶:۳۵ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب مسولی خوش امدید  . در مورد طغیان و خروش کف داخل دبه , این طبیعیه و در مورد برخی مخمر ها  کم و در مورد برخی مخمر ها این جوش و خروش زیاده اگر فضای خالی بالای دبه  حداقل یک چهارم باشه قطعا به مشکل برنمیخورید مقدار مصرف مخمر بسته به ابسنجی و حجم  حریره شما داره و طبعا  هرجه ابسنجی (چگالی ) حریره شما بالاتر باشه مخمر بیشتری هم مورد نیازتان هست ولی معمولا برای 20 لیتر با ابسنجی 1.050 الی 1.065 , 11 گرم مخمر کفایت میکنه  تاکید میکنم اون جوش و خروش طبیعیه و نگران نباشید فقط منبعد از این طوری ظرف تخمیرتان را انتخاب کنید که فضای کافی برای بالا امدن فوم  وجود داشته باشه و به بیرون نریزه چون همراه اون کف یا فوم , مخمر های زیادی هم خارج خواهند شد که دیگه بدرد نمیخورند ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دریاره مخمر MUNICH CLASSIC
« پاسخ #2 در: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۴:۱۱ »
با درود
جناب مسولی همانگونه که جناب داتام فرمودند مقدار جوش و خروش در مخمرها متفاوت هست ،
تجربه ای که بنده داشتم در مورد استفاده از برندها و مدلهای مختلف مخمر ( البته بغیر از مخمر های آبجو ) کلا متوجه شدم که مخمر های lallemand که من در شرابسازی از lalvin استفاده میکنم که مربوط به همین lallemand هستش ، بسیار تخمیر شدیدی رو شروع میکنه !
بطوری که شراب کشمش منو در عرض سه روز تخمیر کرد و گاز و کف عجیبی تولید میکرد ولی برعکسش مخمر redstar اصلا متوجه تخمیر نمیشی و زمان بسیار طولانی تره .
احتمالا این تخمیر شدید که شما فرمودید ناشی از همین موضوعه و جای نگرانی نیست !
در ضمن پشت مخمر ها معمولا تولید کننده توصیه کرده هر بسته برای چند لیتر استفاده بشه .
موفق باشید
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دریاره مخمر MUNICH CLASSIC
« پاسخ #3 در: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۸:۲۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب مسولی خوش امدید  . در مورد طغیان و خروش کف داخل دبه , این طبیعیه و در مورد برخی مخمر ها  کم و در مورد برخی مخمر ها این جوش و خروش زیاده اگر فضای خالی بالای دبه  حداقل یک چهارم باشه قطعا به مشکل برنمیخورید مقدار مصرف مخمر بسته به ابسنجی و حجم  حریره شما داره و طبعا  هرجه ابسنجی (چگالی ) حریره شما بالاتر باشه مخمر بیشتری هم مورد نیازتان هست ولی معمولا برای 20 لیتر با ابسنجی 1.050 الی 1.065 , 11 گرم مخمر کفایت میکنه  تاکید میکنم اون جوش و خروش طبیعیه و نگران نباشید فقط منبعد از این طوری ظرف تخمیرتان را انتخاب کنید که فضای کافی برای بالا امدن فوم  وجود داشته باشه و به بیرون نریزه چون همراه اون کف یا فوم , مخمر های زیادی هم خارج خواهند شد که دیگه بدرد نمیخورند ..
موفق باشید
درود دوستان نظرتون راجعبه اين مخمر چيه به نسبت ٠٥يا ناتينگهام
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب