inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: دستور العمل 8 لیتری  (دفعات بازدید: 1782 بار)

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 257 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #30 در: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳:۲۰ »
درود دوستان گرامی و اساتید عزیز

جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

شما تقریبا 117 گرم شکر به ازای هر لیتر زدین

چرا اینقدر زیاد؟

شاید هدفتون ساخت شامپاین بوده به جای آبجو  :o

شما چند خطا داشتین فارغ از بحث نظافت که حتما درست انجام دادین ;)

1:شکر زیاد زدین , بهتر بود به ازای هر لیتر نهایت 80 گرم شکر و ایده آل آن 50 گرم شکر هست.

2:بایستی اجازه میدادین تا وقتی آبسنجی شما به زیر 1000 رسید به تخمیر ثانویه میرفتین , در تخمیر ثانویه شاهد طعم ترش و بوی نامطبوع بسیار بسیار کمتری خواهید بود.

3:آبجو یا دلستر همراه با شکر , محلولی بسیار حساس هست , جایز نبود که 24 ساعت بدون قفل هوا آنرا رها کنید چون مستعد جذب آلودگی بالایی هست , بهتر بود 5 دقیقه دبه تکان میدادید و سپس قفل نصب میکردین.

در دفعات بعدی اگر موارد بالا مراعات بفرمایید و مخصوصا شکر کمتر بزنید و تخمیر ثانویه انجام بدین
حتما محصولی باب ذائقه و مورد پسند دوستان خود خواهید ساخت.

موفق و پاینده باشید.



ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #31 در: ۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹:۰۷ »
سلام خدمت دوستان عزیز من طبق دستوری که تو ساخت ماالشعیر الکلی تو همین سایت بود انجام دادم
1800 گرم شکر واسه هر 18 لیتر
15 گرم مخمر نان فرانسوی
والان بعد هز تخمیر اولیه که دیگه هیچ حبابی بیرون نمیومد و ابسنجی 1001 بود داخل بطری ریختم و طبق دستور واسه هر بطری تقریبا8 تا 10 گرم شکر ریختم والان بعد گذشت 8 روز از بطری کردن خیلی شفاف شده ولی هنوز اون گازی که میخواستم نداده
طعمو مزشم خوبه
 

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #32 در: ۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹:۴۲ »
خیلی ممنون از اساتید بزرگ
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #33 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵:۱۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت دوستان عزیز من طبق دستوری که تو ساخت ماالشعیر الکلی تو همین سایت بود انجام دادم
1800 گرم شکر واسه هر 18 لیتر
15 گرم مخمر نان فرانسوی
والان بعد هز تخمیر اولیه که دیگه هیچ حبابی بیرون نمیومد و ابسنجی 1001 بود داخل بطری ریختم و طبق دستور واسه هر بطری تقریبا8 تا 10 گرم شکر ریختم والان بعد گذشت 8 روز از بطری کردن خیلی شفاف شده ولی هنوز اون گازی که میخواستم نداده
طعمو مزشم خوبه
هشت روز واسه گازدار شدن کمه .. حداقل دو هفته زمان میبره .. سه هفته ایده آله. هم محصولتون جا میفته هم گاز به تعادل خوبی میرسه
البته من خودم آدم کم تحملی هستم و زودتر شروع به مصرف میکنم ولی همیشه اون چند بطری که سه هفته و بیشتر مونده بودن از بقیه بهتر بودن
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #34 در: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۶:۵۲ »
دقیقا من از هفته اول شروع کردم به خوردن
ازبس عجله داشتم
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #35 در: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۰:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
جناب ارش عزیز , اگه همون مخمر نان رو در استارتر تکثیر کنیم و بعد از 24 ساعت اونو در یخچال گذاشته و 12 الی 20 ساعت بعد تموم اب روی استارتر رو خالی کنیم مخمر مانده در ظرف , مخمری با کیفیت هست , که بیشتر ترکیبات بد بو و نامطلوبش به همراه اب استارتر  رفته ست فقط ذکر این نکته ضروری هست که وقتی میگیم بعد از 12 الی 20 ساعت تموم اب روی مخمر رو بریزید یعنی همه اون اب که شامل مقادیر قابل توجهی از غبار مخمری که دقیقا روی سطح خود مخمر های ته نشین شده هست را هم شامل میشه . همبشه در استارتر , مخمر خوب و سالم  که تازه تکثیر شده ,  سریعا ته نشین شده و مخمر های ضعیف به همراه تولیدات فرعی و نامطلوب یه شکل غبار مخمری در روی مخمر ها قرار میگیرند وهرجه به سطح بالای استارتر نزدیک تر میشن کمرنگ تر و اب استارتر صاف تر میشه پس با توجه به اینکه مخمر های خوب سریعا لخته میشوند و ما فقط انها را نیاز داریم  به همین دلیل تموم اب روی استارتر را بهمراه اب غبار الود استارتر , خالی میکنیم تا تموم این ترکیبات نا مطلوب را از مخمر مان جدا کنیم
موفق باشید
بادرود استاد داتام
اقا داتام این مورد دور ریختن روی استارتر وجدا سازی مخمر خوب از بد،در مورد مخمر ۰۵که بیشتر از سه بار باهاش ماشعیر الکی انداختم هم صدق میکنه چون همونجور که فرمودید مخمر بعد از سه بار استفاده جهش ژنتیکی پیدا میکنه و...ایا با اینکار ومخمر باقی مانده ۰۵من شرایط مطلوبه اولیه رو پیدا میکنه؟ایا درصورتی که اب وغبار را جداکنم ومخمر باقی مانده را دوباره استارتر کنم ودوباره همین مراحل راطی کنم مخمرم بهتر میشه یا نه همون بار اول به بهترین حالت ممکنه میرسه؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب