inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: دستور العمل 8 لیتری  (دفعات بازدید: 1781 بار)

این تاپیک حاوی پستی است که به عنوان بهترین پاسخ انتخاب شده است. اگر مایل به مشاهدۀ آن هستید اینجا را کلیک کنید.

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« در: ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷:۰۲ »
با سلام.من امروز با دستورالعمل 8 لیتری اقدام به تهیه ابجو کردم ولی به نظرم معیار یک قاشق چایخوری که در دستور هست برابر 5 گرم نمیشه.لطفا راهنمایی کنید که اگر واقعا این میزان 5 گرم نیست ,در اسرع وقت مقدار بیشتری مخمر به 8 لیترم اضافه کنم.
ممنون از همگی
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #1 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸:۲۵ »
هر میلی لیتر مخمر ساف لوور حدود 0.8 گرم وزن دارد . اگر بتوانید حجم قاشق چایخوری خود را با یک پیمانه استاندارد مقایسه کنید مسئله حل میشود.
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #2 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۰:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام.من امروز با دستورالعمل 8 لیتری اقدام به تهیه ابجو کردم ولی به نظرم معیار یک قاشق چایخوری که در دستور هست برابر 5 گرم نمیشه.لطفا راهنمایی کنید که اگر واقعا این میزان 5 گرم نیست ,در اسرع وقت مقدار بیشتری مخمر به 8 لیترم اضافه کنم.
ممنون از همگی

با درود خدمت شما و سایر اعضا
شما نمیتوانید در هر زمانی مخمر اضافه کنید
اگر مقدار مخمر مورد نیاز خود را محاسبه کرده اید بنا به سبک که هیچ
و اگر بخواهید که با یک حساب سر انگشتی مقدار مخمر مورد نظر را محاسبه کنید باید به ازای هر لیتر از یک گرم مخمر استفاده کنید

و اگر مخمر اضافه کرده اید برای 8 لیتر یک قاشق ؟ دیگر مخمر اضافه نکنید که این خود به سبکی خاص تبدیل خواهد شد
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #3 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۵:۲۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام.من امروز با دستورالعمل 8 لیتری اقدام به تهیه ابجو کردم ولی به نظرم معیار یک قاشق چایخوری که در دستور هست برابر 5 گرم نمیشه.لطفا راهنمایی کنید که اگر واقعا این میزان 5 گرم نیست ,در اسرع وقت مقدار بیشتری مخمر به 8 لیترم اضافه کنم.
ممنون از همگی

با درود خدمت شما و سایر اعضا
شما نمیتوانید در هر زمانی مخمر اضافه کنید
اگر مقدار مخمر مورد نیاز خود را محاسبه کرده اید بنا به سبک که هیچ
و اگر بخواهید که با یک حساب سر انگشتی مقدار مخمر مورد نظر را محاسبه کنید باید به ازای هر لیتر از یک گرم مخمر استفاده کنید

و اگر مخمر اضافه کرده اید برای 8 لیتر یک قاشق ؟ دیگر مخمر اضافه نکنید که این خود به سبکی خاص تبدیل خواهد شد

سلام.پس نتیجتا اون دستور با معیار یک قاشق چایخوری بهتره اصلاح بشود و همون معیار 5 گرم در دستور ذکر شود.چون ساف لوور رو هر جور حساب کردم 5 گرمش 4 برابر یه قاشق چایخوری شد.و البته بعد از دو روز مایع جوش و خروش خیلی ریزی دارد که در سطح می بینم کلی از قفل هوا علیرقم اب بندی بشکه ندیدم که حباب بیاد بیرون.
در کل نمیدونم این مقدار یه قاشق چایخوری چه اثری روی ابجو من بزاره.
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط Kotlas در ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۱:۵۶

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #4 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۶:۳۰ »

با درود خدمت شما و سایر اعضا
معیار سنجش با قاشق غیر علمی   ست و بهتر است همیشه از واحد گرم استفاده شود

اگر ترازو دارید یک قاشق مخمر را با ترازو محاسبه کنید که یک قاشق چند گرم است و ما باقی مخمر لازم را هم فعال کنید و اضافه کنید با توجه به اینکه زمان زیادی نگذشته است میتوانید این کار را برای اطمینان انجام دهید

البته ناگفته نماند منظور شما از قاشق چیست ؟ چای خوری ؟ بستنی خوری ؟ سوپ خوری ؟ با توجه به کامنت قبلی منظور شما گویا قاشق چایخوریست ؟
از قاشق سوپ خوری استفاده کنید

و همچنین شاید سیستم قفل هوای شما اب بندی نیست و شما حبابی مشاهده نمیکنید

در اولین فرصت مقدار مخمر لازم را اضافه کنید
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Kotlas

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #5 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵:۲۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

با درود خدمت شما و سایر اعضا
معیار سنجش با قاشق غیر علمی   ست و بهتر است همیشه از واحد گرم استفاده شود

اگر ترازو دارید یک قاشق مخمر را با ترازو محاسبه کنید که یک قاشق چند گرم است و ما باقی مخمر لازم را هم فعال کنید و اضافه کنید با توجه به اینکه زمان زیادی نگذشته است میتوانید این کار را برای اطمینان انجام دهید

البته ناگفته نماند منظور شما از قاشق چیست ؟ چای خوری ؟ بستنی خوری ؟ سوپ خوری ؟ با توجه به کامنت قبلی منظور شما گویا قاشق چایخوریست ؟
از قاشق سوپ خوری استفاده کنید

و همچنین شاید سیستم قفل هوای شما اب بندی نیست و شما حبابی مشاهده نمیکنید

در اولین فرصت مقدار مخمر لازم را اضافه کنید
با سلام
مخمر رو اضافه کردم الان تولید گاز افزایش پیدا گرده و قفل هوا حباب میزند.با تشکر از شما.امیدوارم نتیجش خوب بشه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #6 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲:۰۱ »
نقل قول
با سلام
مخمر رو اضافه کردم الان تولید گاز افزایش پیدا گرده و قفل هوا حباب میزند.با تشکر از شما.امیدوارم نتیجش خوب بشه

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی نتیجه مهم نیست بلکه تلاش شما و تجربه کسب کردن شما مهم است

من همچنان دچار تلفات میشوم . البته این بخاطر روح سرکش من است که دست به ازمایش و تجربه میزنم
یکبار توی محصول من جلبک سبز شد  :)
یکبار محصول من به یک ماده توهم زا تبدیل شد
ووو
اگر این بار نشد دفعه بعد خواهد شد . چون با تجربه تر خواهید شد
و اگر نکات را رعایت کنید تقریبا به مشکلی برنمیخورید
موفق باشید

بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, امید

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #7 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷:۴۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
نقل قول
با سلام
مخمر رو اضافه کردم الان تولید گاز افزایش پیدا گرده و قفل هوا حباب میزند.با تشکر از شما.امیدوارم نتیجش خوب بشه

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی نتیجه مهم نیست بلکه تلاش شما و تجربه کسب کردن شما مهم است

من همچنان دچار تلفات میشوم . البته این بخاطر روح سرکش من است که دست به ازمایش و تجربه میزنم
یکبار توی محصول من جلبک سبز شد  :)
یکبار محصول من به یک ماده توهم زا تبدیل شد
ووو
اگر این بار نشد دفعه بعد خواهد شد . چون با تجربه تر خواهید شد
و اگر نکات را رعایت کنید تقریبا به مشکلی برنمیخورید
موفق باشید
چه جالب.
اخه الان 1 هفتس گذشته ولی سطح مخمر نمیره پایین و تمام جوشش تو سط بشکست.فکر کنم خراب شده باشه.
ولی با این حرف شما دلگرم شدم.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #8 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۶:۳۸ »
با درود خدمت شما و سایر اعضا

متوجه صحبت های شما نشدم .. لطفا توضیحات بیشتری ارائه دهید و اگر امکانش هست چندین عکس ارائه دهید
این کار میتواند اشتباهات احتمالی شما را برای دفعه بعد اشکار کند

و شاید محصول شما خراب نشده است
سعی کنید تمام عملیات های که برای ساخت انجام دادید و مقدار عناصر را ذکر کنید

 سطح مخمر پایین نمیره ؟ منظور شما صاف شدن است ؟
ابسنجی شما چقدر بوده ؟

ایا در سطح محصول شما کپک دیده میشود ؟
درب ظرف را باز کرده اید ؟
عکس ارایه دهید و فکر نکنم مشکلی باشد
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #9 در: ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰:۴۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت شما و سایر اعضا

متوجه صحبت های شما نشدم .. لطفا توضیحات  ارائه دهید و اگر امکانش هست چندین عکس ارائه دهید
این کار میتواند اشتباهات احتمالی شما را برای دفعه بعد اشکار کند

و شاید محصول شما خراب نشده است
سعی کنید تمام عملیات های که برای ساخت انجام دادید و مقدار عناصر را ذکر کنید

 :)  سطح مخمر پایین نمیره ؟ منظور شما صاف شدن است ؟
ابسنجی شما چقدر بوده ؟

ایا در سطح محصول شما کپک دیده میشود ؟
درب ظرف را باز کرده اید ؟
عکس ارایه دهید و فکر نکنم مشکلی باشد

سلام.کپک ندارد
ابسنجی رو وسیله نداشتم اندازه بگیرم
درب ظرف رو تو 48 ساعت اول برای اضافه کردن مخمر باز کردم
بله منظورم صاف شدن هست.

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1491548389123-2129812812.jpg
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #10 در: ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۵:۰۵ »
با درود خدمت شما و سایر اعضا

راستش پاسخ شما خیلی کوتاه تر از ان است که من بخواهم متوجه موردی شوم
و عکس هم نمای خیلی کلی ست که میتوانم به جنس نامرغوب دبه اشاره کنم
داخل دبه هم که چیزی مشخص نیست
ایا اثاری از کف در سطح مایع بر جداره دیوار مانده است
ایا قفل هوای شما همچنان حباب میزند ؟

و زمان انچندانی از تخمیر شما نگذشته است که انتظار صاف شدن دارید
صاف شدن تقریبی محصول در زمان تخمیر ثانویه صورت میگیرد

بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Kotlas

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #11 در: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱:۰۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت شما و سایر اعضا

راستش پاسخ شما خیلی کوتاه تر از ان است که من بخواهم متوجه موردی شوم
و عکس هم نمای خیلی کلی ست که میتوانم به جنس نامرغوب دبه اشاره کنم
داخل دبه هم که چیزی مشخص نیست
ایا اثاری از کف در سطح مایع بر جداره دیوار مانده است
ایا قفل هوای شما همچنان حباب میزند ؟

و زمان انچندانی از تخمیر شما نگذشته است که انتظار صاف شدن دارید
صاف شدن تقریبی محصول در زمان تخمیر ثانویه صورت میگیرد
سلام.اثار کف وجود دارد و امروز روز دهم هست و جوشش رو اصلا مشاهده نکردم.حتی دیگه فضای اونجا بوی الکل نمیده ولی تو 3 روز اول یا حتی هفته اول از بوی الکل اونجا پرشده بود.
حالا قصدم انجام مقدمات تخمیر ثانویه هست و حتمن عکس میگذارم از باز کردن و سطح مایع و این موارد.
 

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #12 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹:۲۶ »
سلام.بعد از 12 روز دبه رو باز کردم.
و بطری زدم.
البته یکم از ته دبه به داخل بطری اخری وارد شد ولی خبب دیگه چاره ای نداشتم و البته اون بطری اخری نصفه موند.
اینم عکس ها از سطح و کف دبه.

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
20170411_105936.jpg
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین Kotlas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #13 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲:۰۱ »
ادامه

به این پست 2 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
20170411_110019.jpg
20170411_112717.jpg
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور العمل 8 لیتری
« پاسخ #14 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰:۴۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود خدمت شما و سایر اعضا

راستش پاسخ شما خیلی کوتاه تر از ان است که من بخواهم متوجه موردی شوم
و عکس هم نمای خیلی کلی ست که میتوانم به جنس نامرغوب دبه اشاره کنم
داخل دبه هم که چیزی مشخص نیست
ایا اثاری از کف در سطح مایع بر جداره دیوار مانده است
ایا قفل هوای شما همچنان حباب میزند ؟

و زمان انچندانی از تخمیر شما نگذشته است که انتظار صاف شدن دارید
صاف شدن تقریبی محصول در زمان تخمیر ثانویه صورت میگیرد
سلام.اثار کف وجود دارد و امروز روز دهم هست و جوشش رو اصلا مشاهده نکردم.حتی دیگه فضای اونجا بوی الکل نمیده ولی تو 3 روز اول یا حتی هفته اول از بوی الکل اونجا پرشده بود.
حالا قصدم انجام مقدمات تخمیر ثانویه هست و حتمن عکس میگذارم از باز کردن و سطح مایع و این موارد.

با درود خدمت شما و سایر اعضا

باید از محصول بچشید و اگر طعم ترشی نداشت و بو و طعم الکل را حس میکنید به احتمال مشکلی نیست

بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش