inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: ماندگاري استارتر  (دفعات بازدید: 539 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« در: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰:۰۱ »
سلام
ميخواستم بدونم استارتر وقتي درست ميكنيم تاچند روز بعد ميتونيم ازش استفاده كنيم يك روز دو روز سه روز يا...
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #1 در: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۳:۰۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام
ميخواستم بدونم استارتر وقتي درست ميكنيم تاچند روز بعد ميتونيم ازش استفاده كنيم يك روز دو روز سه روز يا...

با درود خدمت شما و سایر اعضای محترم

بهتر است که جزوات استاد هدل مطالعه شود .. که مفصل در این رابطه صحبت شده است

یک روش نگهداری در یخچال هست که تا یک الی دو هفته میشود از ان استفاده کرد
و اگر برای مدت طولانی قرار است نگهداری   شود باید از روش های دیگر بهره جست مانند کالچر کردن

و مطمئن تر از همه استفاده از مخمر خشک میباشد

و شما وقتی استارتر تهیه میکند فقط چند روز طول میکشد تا مخمر ها تهنشین شوند که این زمان را باید در نظر گرفت
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #2 در: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۲:۵۱:۵۲ »
سلام پس تا سه چهارروز بدون يخچال ميشه استفاده كرد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #3 در: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۳:۵۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام پس تا سه چهارروز بدون يخچال ميشه استفاده كرد؟

با درود خدمت شما و سایر اعضای   محترم

از شدن که تقریبا میشود.. ولی لازم به ذکر است که استارتر ها با خطر الودگی مواجه هستند و باید بسیار حساسیت بخرج داد
برای این موضوع فرمودم که مطمئن ترین همان مخمر خشک و وکیوم شده است

و ان سه چهار روز زمان که برای ته نشینی نیاز است باید در یخچال نگهداری شود
در واقع تهیه استارتر مفید است ولی حساس و پر خطر

بیشتر توضیح دهید مشکل  شما چیست ؟
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #4 در: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰:۱۴ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب ارش , ما زمانی که قراره یک بچ ابجو  درست کنیم میشینیم و برای کل پروسه محاسبات رو انجام میدیم از جمله مقدار مخمر  ودر صورت نیاز , ساخت استارتر ..
نمیشه ما استارتر رو درست کنیم و بزاریم یکناری بمونه تا ببینیم کی فرصت برای ساخت ابجو پیش میاد , تا در اون موقع  از استارترمون استفاده کنیم !!! نه این روش صحیحی نیست ما باید زمان بندی داشته باشیم و یکی دو روز قبل ازپخت ابجو , اقدام به ساخت استارتر کنیم ( البته اگر نیاز به چند پله باشه باید نسبت به هر پله 3 روز به زمان استارتر مون اضافه کنیم)  حالا یموقع پیش میاد که همه چیز محاسبه شده ولی در روز ساخت  یه مشکلی و یا گرفتاری پیش میاد که مجبور به عقب انداختن ساخت ابجو برای  یکی دو روز  الی 1 هفته  میشویم (البته برای من الویت  همیشه با ساخت ابجو ست ) اون شرایط فرق میکنه ولی اگه قرار باشه ما همیشه استارتر رو درست کنیم بزاریم بمونه تا شاید وقتی دیگر .. قطعا محاسباتمون بهم خواهد ریخت  و  هر بار , ابجویی متفاوت با دفعه های قبل خواهیم داشت ..
در کل میتوانید استارتر را برای حداکثر 10 روز الی 2 هفته با قفل هوا در یخچال نگهداری کنید ولی من شخصا استفاده از استارتر تازه و فعال رو ترجیح میدم ..
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, ساکارو

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #5 در: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۸:۳۶ »
من استارتر دوروز پيش گذاشتم ولي مشكلي پيش اومد تواين دوسه روز همش زدم درش رو هم نيمه باز گذاشتم البته نه در يخچال بلكه در كابينت وجاي تاريك ودر دماي محيط الانم بوش كردم بوظ خوبه .استفاده بكنم؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #6 در: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴:۵۷ »
با درود مجدد
نه مشکلی پیش نمیاد 2 الی 3 روز زمانی نیست که مخمر از دست بره 
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماندگاري استارتر
« پاسخ #7 در: ۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴:۴۸ »
با درود مجدد
ساکاروی عزیز  استارتر هیچ تفاوتی با بچ ابجویی که شما میسازید نداره تنها تفاوتش در اینه که در استارتر ما مقدار زیادی از مخمرمان را سرمایه گذاری کردیم و به همین دلیل باید کمی بیشتر مراقب ان باشیم وگرنه دلیلی نداره که ما استرس داشته باشیم فقط اگر برای یک بچ ابجو فرضا 50 واحد توجه و وسواس هزینه میکنیم در استارتر باید 70 واحد توجه هزینه کنیم وگرنه اساس کار یکیست و مواد هم یکیست فقط کمی درصد مواد متفاوت میشه استارتر یک ابجو در مقیاس کوچک هست ..
پاینده باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو