inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: مخمر ec1118  (دفعات بازدید: 1363 بار)

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« در: ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۰:۰۹ »
با درود خدمت استاد هدل و سایر اعضای محترم

آیا کسی تجربه استفاده از این مخمر را دارد ؟ ec1118
آیا مشکلات طعمی ایجاد نمیکند ؟
آیا واقعا توان تحمل بیش از 14 درصد الکل را دارد ؟
آیا مناسب شراب است یا تقطیر ؟

نظر شما راجب این مخمر چیست ؟ چه ویژگی های دارد ؟
با تشکر
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین mansour

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 48
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #1 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳:۴۸ »
سلام
این مخمر جزو دسته مخمرهایی است که توانایی تولید الکل بالا تا 18 درصد را دارند . معمولا مخمرهایی اینچنینی از نظر عطر و طعم دهی در وضعیت پایینتری قرار می گیرند .اگر مخمر شراب دیگری در دسترس ندارین این مخمر را استفاده کنید . ولی معمولا شرابسازهای حرفه ای سراغ مخمرهای دیگری میرن . ولی برای ما که امکان انتخاب چندانی نداریم باز هم غنیمته .
ولی برای تقطیر خیلی خوبه .
من یک بسته 80 گرمی اون را اوایل پاییز سال 93 باز کرده بودم و بقیه اش را در یخچال وکیوم کردم و نگهداشته بودم . هفته پیش برای تقطیر تستش کردم .
خیلی وحشیانه فعال شده بود . خودم متعجب شدم . دوباره مازادش را داخل ویالهای کوچک ریختم تا ببینم بعدا قابل استفاده هست یا نه !
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #2 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۴:۰۵ »
با درود خدمت شما و سایر اعضای محترم

بنظر من البته مشکلات طعمی ایجاد میکند
و برخلاف تبلیغاتش که سرعت تخمیر بالای دارد .. سرعت تخمیر پایین است
و سکته شراب را هم با این مخمر تجربه کرده ام
بنظر من بیشتر بدرد تقطیر میخورد
الکل  تند تیز ایجاد نمیکند ( فیوزل )
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 113 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #3 در: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۴:۲۵ »
با درود از این مخمر هم میشود برای شراب استفاده کرد و هم شرابی که قصد تقطیر داریم .این مخمر توان تولید 18% الکل دارد. برای استفاده در هر نوع شراب زیاد مناسب نیست ولی ایجاد بوی نامبطوع و بد در شراب نمیکند .از مشخصه های این مخمر تولید فم و کف کم در زمان تخمیر و همچنین تولید کمتر سولفید هیدروژن میباشد که دلیل آن هم اتفاقا همان سرعت پایین در تخمیر میباشد که در نتیجه سولفید هیدروژن کمتری تولید میشود و عطر و طمع نامطلوب ایجاد نمیکند.و حتی در تبلیغات این مخمر گفته شده  زمانی که شراب سکته کرده میتوان با استفاده از این مخمر مجدد تخمیر را راه انداخت که به شخصه امتحان نکردیم این مورد.  رنج دمای نخمیر این مخمر هم از 10 درجه هست تا 30 درجه سانتیگراد هست.ولی باید در نظر داشته باشید برای استفاده در شراب و برای رسیدن به آبسنجی که بتواند 18% الکل در شراب ایجاد کند بدون استفاده از شکر و یا عسل و یا هر نوع ماده شیرین کننده ای امکان پذیر نیست.برای مثال شما با شیرین ترین انگور هم نمیتوتید به آبسنجی مورد نظر برای این مخمر برسید و باید از شکر استفاده کنید.در هر صورت اگر هدف تولید شرابی با الکل بالا ندارید بهتر هست از مخمر دیگری استفاده کنید . برای استفاده در تقطیر  گزینه مناسبی هست .
ولی درباره تولید فیوزل اویل و یا همان روغن الکل ارتباطی به مخمر ندارد و در واقع روغن الکل یکی از محصولات جانبی تخمیر هست که به همراه اتانول به وجود میاد و در تمام شرابها  وجود دارد که البته وجود فیوزل اویل و طمع تند و تیز آن در شراب آنچنان قابل توجه نیست بدان صورتی که در عرق و محصولات تقطیری قابل توجه میباشد که برای جدا کردن آن از عرق هم نیاز به تجربه در تقطیر و حتی استفاده از ذغال اکتیو میباشذ.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #4 در: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۵:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ولی درباره تولید فیوزل اویل و یا همان روغن الکل ارتباطی به مخمر ندارد و در واقع روغن الکل یکی از محصولات جانبی تخمیر هست که به همراه اتانول به وجود میاد و در تمام شرابها  وجود دارد که البته وجود فیوزل اویل و طمع تند و تیز آن در شراب آنچنان قابل توجه نیست بدان صورتی که در عرق و محصولات تقطیری قابل توجه میباشد که برای جدا کردن آن از عرق هم نیاز به تجربه در تقطیر و حتی استفاده از ذغال اکتیو میباشذ.
با درود خدمت شما و سایر اعضای محترم

نوع مخمر میتواند در تولید مقدار فیوزل نقش داشته باشد
درست است فیوزل ایجاد میشود در همه شراب ها . ولی چه مقدار؟
این مقدار به شرایط تخمیر و عناصر و حتی نوع مخمر در ارتباط است
و اینکه این مخمر حداقل در تئوریک برای شراب مناسب است همین تولید کمتر فیوزل میباشد . نسبت به برخی مخمر های دیگر

بنظر من این مخمر طعمی شبیه به سیب کال ایجاد میکند

و گویا حساسیت های دارد که من در یک پچ متوجه بیمار شدن ان شدم
مخمر ها به رنگ قهوه ای درامدند و بوی نامطبوعی ایجاد کردند

ای کاش کسانی که این مخمر ها را تولید میکنند اطلاعات کامل تری در اختیار مصرف کننده قرار دهند ..

و راجب میزان الکل ؟ ایا شما واقعا با این مخمر به 18 درصد رسیده اید ؟
بنظر شما بهتر است قند را یکباره در اختیار مخمر ها قرار داد یا طی چند مرحله ؟ برای تولید الکل بالا (16%)


بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین hosein_artist

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 113 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #5 در: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۳:۲۹:۲۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ولی درباره تولید فیوزل اویل و یا همان روغن الکل ارتباطی به مخمر ندارد و در واقع روغن الکل یکی از محصولات جانبی تخمیر هست که به همراه اتانول به وجود میاد و در تمام شرابها  وجود دارد که البته وجود فیوزل اویل و طمع تند و تیز آن در شراب آنچنان قابل توجه نیست بدان صورتی که در عرق و محصولات تقطیری قابل توجه میباشد که برای جدا کردن آن از عرق هم نیاز به تجربه در تقطیر و حتی استفاده از ذغال اکتیو میباشذ.
با درود خدمت شما و سایر اعضای محترم

نوع مخمر میتواند در تولید مقدار فیوزل نقش داشته باشد
درست است فیوزل ایجاد میشود در همه شراب ها . ولی چه مقدار؟
این مقدار به شرایط تخمیر و عناصر و حتی نوع مخمر در ارتباط است
و اینکه این مخمر حداقل در تئوریک برای شراب مناسب است همین تولید کمتر فیوزل میباشد . نسبت به برخی مخمر های دیگر

بنظر من این مخمر طعمی شبیه به سیب کال ایجاد میکند

و گویا حساسیت های دارد که من در یک پچ متوجه بیمار شدن ان شدم
مخمر ها به رنگ قهوه ای درامدند و بوی نامطبوعی ایجاد کردند

ای کاش کسانی که این مخمر ها را تولید میکنند اطلاعات کامل تری در اختیار مصرف کننده قرار دهند ..

و راجب میزان الکل ؟ ایا شما واقعا با این مخمر به 18 درصد رسیده اید ؟
بنظر شما بهتر است قند را یکباره در اختیار مخمر ها قرار داد یا طی چند مرحله ؟ برای تولید الکل بالا (16%)
با درود مجدد نوع مخمر در مقدار تولید فیوزل اویل نقش چندانی ندارد و در واقع هر چه میزان الکل در شراب شما بیشتر باشد فیوزل اویل بیشتر میشود ولی اینکه مقدار آن در شرابها چقدر هست این نیار به تجهیزات آزمایشگاهی دارد.ولی در باره طمع سیب کال در واقع دلیل آن هم تولید الکل بالا میباشد که به قول خارجی ها بیشتر برای کسانی مناسب هست dry wine دوست دارند.اما فساد و بیماری در تخمیر میتواند در هر تخمیری به وجود بیاد که به خیلی از عوامل از شرایط فعال سازی مخمر گرفته تا شرایط و محیط تخمیر و .... که حتی با تجربه ترین شراب سازها هم گاهی با این مشکلات مواجه میشوند .اما اینکه پرسیدین به این میزان الکل رسیدم بله رسیدم البته با اضافه کردن عسل و یا شکر خام که نتیجه چندان جالبی حداقل برای تقطیر هم نداشت چون هر چه میزان الکل در شراب بالاتر باشد تولید محصولات جانبی و ناخالصی ها هم در شراب بیشتر میشود و حتی یکی از رهکارها  برای پایین آوردن خطر تولید متانول در شرابی که از آن قصد عرق گیری داریم پایین آوردن میزان الکل در شراب تقطیری هست که تجربه شخصی خودم هم بهم ثابت کرده هر چه میزان الکل در شراب تقطیری کمتر باشد به همان میزان تولید ناخالصی و طمع تند و تیز در عرق هم کمتر میشود.برای تولید هر میزان الکل هم اضافه کردن شکر بعد از مخمز زنی به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه از همان ابتدای کار باید میزان قند و آبسنجی دقیقا مشخص شود.و درباره اطلاعات کامل درباره مخمر هم تو اینترنت در سایتهای خارجی گشتی بزنید و برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر حتی میتوانید به فروم های خارجی هم سر بزنید.موفق باشید .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #6 در: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۷:۰۲ »
با درود خدمت دوستان و سایر اعضای محترم

شما چه میزان نرخ مخمر زنی را برای این مخمر پیشنهاد میکنید ؟
و دقیق تر نسبت به آبسنجی ؟

روی بسته بندی نوشته شده است برای 5 تا 20 لیتر (بسته 5 گرمی )
آیا ابسنجی نقشی ندارد ؟

و برای شراب های شربتی مناسب تر است یا تفاله دار ؟

و زمان تخمیر نسبتا چند روز است ؟(شما با چه ابسنجی چه تجربیاتی دارید ؟ چند روز ؟.. مثلا ابسنجی 1100 ... ده روز)
و در پایان تخمیر اولیه معمولا چند درصد ابسنجی کاهش میابد ؟

سپاس از توجه دوستان
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین عباس

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 24
  • تشکر شده: 23 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #7 در: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۳:۵۷ »
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من با استفاده از این مخمر از انگور سفید بدون اضافه کردن شکر شراب (11 درصد) گرفتم که نتیجه فوق العاده بود، طوری که تمام دوستانی که از این شراب میل کردند به اعتراف خودشان بهترین شراب عمرشان بود. ولی از شراب حاصل از انگور قرمز که همراه با افزایش شیرینی هم بود (از حدود 9 به 13 درصد)، نتیجه از نظر عطر و طعم زیاد جالب نبود، تقریبا میشه گفت بوی تند و تیزی دارد البته به احتمال زیاد مسائل جانبی بیشتر تاثیر گذار بوده باشد. امروز بعد از خواندن این تاپیک تو اینترنت سرچ کردم و ماحصل آن این بود که این مخمر برای شراب قرمز مناسب نمی باشد، ایکاش قبل از خرید بررسی و مطالعه می کردم.
با تشکر
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #8 در: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۵:۴۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من با استفاده از این مخمر از انگور سفید بدون اضافه کردن شکر شراب (11 درصد) گرفتم که نتیجه فوق العاده بود، طوری که تمام دوستانی که از این شراب میل کردند به اعتراف خودشان بهترین شراب عمرشان بود. ولی از شراب حاصل از انگور قرمز که همراه با افزایش شیرینی هم بود (از حدود 9 به 13 درصد)، نتیجه از نظر عطر و طعم زیاد جالب نبود، تقریبا میشه گفت بوی تند و تیزی دارد البته به احتمال زیاد مسائل جانبی بیشتر تاثیر گذار بوده باشد. امروز بعد از خواندن این تاپیک تو اینترنت سرچ کردم و ماحصل آن این بود که این مخمر برای شراب قرمز مناسب نمی باشد، ایکاش قبل از خرید بررسی و مطالعه می کردم.
با تشکر

با درود خدمت شما و سایر اعضای محترم
امیدوارم دیگر دوستان تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارند
و ان تند تیزی که یاد کردید میتواند بخاطر دیگر مسائل ایجاد شده باشد و نه بخاطر خود مخمر
یکی از دلایل استفاده از شکر است

و این مخمر تاثیری در تخمیر پذیری ندارد .. بلکه توانایی تخمیر در محیط های پر الکل تر را دارا میباشد یعنی تحمل بیشتری نسبت به میزان الکل دارد
و به اندازه قندی که در اختیارش قرار بگیرد تخمیر را انجام میدهد

سرعت تخمیر شما چقدر بود ؟ چند روز طول کشید ؟
ایا ابسنجی را در شروع و پایان انجام دادید ؟ و چه میزان از این مخمر را در چند لیتر استفاده کردید ؟

با سپاس
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین RAKY

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 97
  • تشکر شده: 176 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #9 در: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۴:۳۴:۵۴ »
با عرض سلام به همه دوستان
عباس آقا در مورد مخمر EC1118   اگر به سایت شرکت لالوین مراجعه کنید ، مناسبترین مخمر  برای شراب انگور قرمز و میوه هایی که درد زیادی دارند همین مخمر 1118  ذکر شده . اما تندی و تیزی طعم شراب  بیشتر به علت دمای بالا در شروع تخمیر
ایجاد میشه . راه حل آن هم استراحت دادن به شراب برای حداقل 6 ماه در مخزن اصلی است . پس ازاین مدت خواهید دید الکل های روغنی که دمای تبخیر بالاتری نسبت به اتانول دارند به صورت یک لایه چربی از شراب جدا شده و روی سطح مایع جمع میشوند . که با جداسازی آنها و چند بار سیفون کردن شراب به مخزن جدید طعم شراب بسیار ملایم خواهد شد .
البته به یاد داشته باشید که از مخزن و ظرف پلاستیکی استفاده نکنید که در طولانی مدت باعث اکسید شدن الکل شده و درجه الکل پایین میاد . من شخصا شراب را در خمره های لعابدار برای مدت طولانی نگهداری می کنم ، که هم ارزان قیمت اند و هم در حفظ طعم شراب عالی عمل میکنند .                       موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ساکارو

آفلاین عباس

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 24
  • تشکر شده: 23 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #10 در: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۴:۰۶ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید
باید عرض کنم که خودم هم به این نتیجه رسیدم که عامل تند و تیزی، و کمی بد مزه گی نمی تونه به نوع مخمر استفاده شده ربط زیادی داشته باشه. در یه مطلبی توی انجمن  خوندم که این مخمر بیشتر برای شرابهای سفید و dry مناسب هستش که مورد اخیرش رو نمی دونم یعنی چه، و تو همین مطلب برای شراب قرمز مخمر r212 پیشنهاد شده بود. اظهار تاسف من بیشتر به خاطر عدم تحقیق قبل از عمل بود.
سرعت تخمیر شراب با این مخمر خیلی زیاد بود به طوری که یه بچ 150 کیلویی از ابسنجی حدود 1.1 در عرض فکر کنم 4 یا پنج روز به صفر رسید. دمای محیط معمولی بود، ولی داخل ظرف تخمیر اینجور که موقع به هم زدن تاج تخمیر احساس می کردم زیاد بود. برای این بچ من از دو بسته مخمر 5 گرمی که یک روز قبل برای هر کدام یه استارتر دو لیتری با آب انگور با آبسنجی حدود 1.04 استفاده کردم. کل مایع هر دو استارتر را بعد از 24 ساعت داخل بچ منتقل کردم.
با تشکر
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #11 در: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۹:۰۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
باید عرض کنم که خودم هم به این نتیجه رسیدم که عامل تند و تیزی، و کمی بد مزه گی نمی تونه به نوع مخمر استفاده شده ربط زیادی داشته باشه.

سرعت تخمیر شراب با این مخمر خیلی زیاد بود به طوری که یه بچ 150 کیلویی از ابسنجی حدود 1.1 در عرض فکر کنم 4 یا پنج روز به صفر رسید. دمای محیط معمولی بود، ولی داخل ظرف تخمیر اینجور که موقع به هم زدن تاج تخمیر احساس می کردم زیاد بود. برای این بچ من از دو بسته مخمر 5 گرمی که یک روز قبل برای هر کدام یه استارتر دو لیتری با آب انگور با آبسنجی حدود 1.04 استفاده کردم. کل مایع هر دو استارتر را بعد از 24 ساعت داخل بچ منتقل کردم.
با تشکر

با درود خدمت   شما و سایر اعضای محترم
نوع مخمر در تولید مقدار فیوزل تاثیر گذار است .. ولی مقدار تولید فیوزل فقط به نوع مخمر وابسته نیست و عوامل دیگری هم در این میزان دخیل هستند

نرخ مخمر زنی شما با توجه به پیشنهاد تولید کننده این مخمر چیزی حدود 4 برابر کمتر بوده و تعجب   برانگیز است که چگونه ابسنجی 1100 بعد از چند روز به 1000 رسیده است ؟
مخمر زیاد و گرما میتواند روند تخمیر را تسریع کند .. در صورتی که شما نسبت به حجم ( 150 لیتر ) زیاد نبوده
هر چند که دمای بالا میتواند در این تسریع نقش داشته باشد و هم اینکه تاثیری بسزای در طعم و کیفیت محصول شما داشته است
ولی باز تعجب میکنم در چند روز این ابسنجی به 1000 برسد
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین Kamran

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #12 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸:۱۶ »
سلام ودرود یه بزرگوار راهنمایی کنه مخمر lalvin1118 از کجا تهیه کنم ساکن اصفهان هستم
 

آفلاین Juya

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 39
  • تشکر شده: 44 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر ec1118
« پاسخ #13 در: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۲:۲۶ »
درود بر اساتید بزرگوار
دوست عزیز جناب کامران
لطفا به تالار بازار آبجوسازان خانگی مراجعه فرمایید.
شاد و سلامت باشید
 

 

anything