inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: عصاره مالت  (دفعات بازدید: 1367 بار)

آفلاین amirkhan

  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
  • تشکر شده: 12 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« در: ۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶:۱۸ »
جناب هدل عزیز سلام. همین عصاره مالت برای کاره ما مناسبه دیگه؟
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
برای من که دفعه اوله میخوام درست کنم با مخمر s04 یا ناتینگهام، مایع بهتره یا خشک؟
 

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 142
  • تشکر شده: 232 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #1 در: ۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹:۵۲ »
با سلام"طبق فرمایشات استاد هدل"
عصاره های شرکت مذکور قندهای غیرقابل تخمیر زیاد مباشد لذا باعث شیرین ماندن و کم الکل شدن محصول میگردد"
اما در حال حاضر انتخاب دیگری پیش رو نخواهید داشت"بنابراین شما برای پخت اول از عصاره مایع یک کیلوی استفاده نمایید اما بخاطر داشته باشید پودر عصاره بهتر میباشد.
با عرض پوزش از اساتید مهترم ب جهت فضولی در پاسخ دادن.
هرچند این حقیر در محضر استاد درس پس دادم.
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: چیا, datam

آفلاین dante_s13

  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 22
  • تشکر شده: 62 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #2 در: ۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۱:۵۵ »
بله فرمایش دوستمون کاملا صحیحه. من اطلاع نداشتم و بعد از تخمیر با بد فاجعه ای روبرو شدم. 1/3 قند تخمیر نشده!!! راستی دوستان راهی هست که بعد از بطری کردن بشه طعم این آبجو رو اصلاح کرد؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 142
  • تشکر شده: 232 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #3 در: ۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۹:۰۰ »
بعد از بطری کردن خیر"اما استاد هدل چند راهکار جهت تخمیرپذیرتر کردن عصاره "به مالت"در قسمت پرسشهای متداول بخش اسیب شناسی"چرا ابجو شیرین مانده؟"ارائه فرمودند که خودم بشخصه از روش فوق استفاده کردم و نتیجه رضایت بخش بود"اما جهت برطرف نمودن شیرینی زیاد استفاده از رازک نیز یکی از راه حلها میباشد که در پخت بعدی از آن استفاده فرمایید
با پوزش از استاد هدل
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: dante_s13

آفلاین pedram

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #4 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۴:۴۳ »
دوستان عزیز با سلام یک سوال دارم من تا حالا با عصاره مالت آبجو درست نکردم و فقط با دلستر تلخ ریختم . آیا آبجو با عصاره مالت کیفیتش خیلی بهتر میشه ؟ و دو اینکه از کجا میشه عصاره مالت تهیه کرد؟ با سپاس فراوان
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #5 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸:۲۶ »
با درود..
جناب پدرام , زمانی که با عصاره مالت ابجو درست کنید خود متوجه متفاوت بودن محصول خواهید شد البته طبیعیست که به لحاظ اینکه شما خود دارید ابجو رو درست میکنید کار کمی سخت تر و ساز و کار هم کمی بیشتر میشود ولی تمام این موارد زمانی که محصول بدست میاید و طعم ان را میچشید , تحت الشعاع قرار گرفته و خستگیتان در میرود چون از ظواهر امر پیداست که با چگونگی و چند و چون کار , زیاد اشنا نیستید توصیه میکنم که به وبلاگ رفته و در بخش ابجوسازی مقدماتی :
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
تهیه ابجو با عصاره مالت را بدقت مطالعه و سپس اقدام به پخت ان نمایید در ان بخش و در بخش دیدگاه ها نکته های ظریفی هست که دونستنش بسیار مفید خواهد بود ضمن اینکه در انجا ادرس های خرید لوازم و وسایل را نیز خواهید یافت با این حال میتوانید برای خرید عصاره و پودر عصاره  مالت از فروشگاه مجازی به مالت:
 [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
و برای خرید رازک از فروشگاه مجازی پلاک 13 , دیدن وخرید کنید ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ح ر

آفلاین Jordano

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #6 در: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵:۰۷ »
سلام به دوستان.
با مطالعه ی این پست و پاسخهای ذیلش سوالی برای من پیش آمد. برداشت من از دستورالعملهای استاد هدل این بود که مزیت پودر عصاره به عصاره مایع اقتصادی تر بودنشه اما دیدم دوستان اشاره کردن کیفیت محصول هم تفاوت داره و ظاهرا با پودر عصاره نتیجه بهتری می شه گرفت. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره مالت
« پاسخ #7 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۱:۴۷ »
با درود مجدد
جناب jordano شما فراموش نکنید که این عصاره ها در یک کارخونه ایرونی ساخته میشوند پس هیچ نظارتی بر فرایند ثابت و یکنواختی وجود نداره و محصول خروجی از استانداردی واحد برخوردار نیست طبیعتا در چنین حالتی هر بار محصولات با بار قبل متفاوت و برگه انالیز اون هم بظاهر بکیست ولی در نهایت هر بار با دفعه قبلی متفاوت هست پودر عصاره مالت  قبلا روشنتر میبود ولی جدیدا تیره شده مضافا اینکه کار کردن با پودر خیلی دردسر ساز هست ولی با عصاره مایع کمتر ولی پودر عصاره برای حمل و نقل و نگهداری شرایط راحت تری نسبت به عصاره مایع داره ولی خوب به همون نسبت بنظر من کار با عصاره مایع راحتر و خوشرنگ تر هست  و این به این لحاظ هست که هر بار تولیدات این شرکت با قبلی متفاوت تره  ممکنه دفعه بعدی که من عصاره بگیرم رنگش تیره تر شده باشه و هیچ ضمانتی برای ثابت موندن این کیفیت وجود نداره ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

 

anything