inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: آمیزه کردن الکل سفید 96%  (دفعات بازدید: 6266 بار)

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #30 در: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۰:۰۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
راستي خروجي تقطير من از چهل درجه شروع شد ايا اين ممكنه ؟يا گيج دما مشكل داره ؟ من با ابجوش تستش كردم درست نشون ميداد؟
ارش جان سلام
میدونی مشکل تو چی عزیز
1- دانه انیسون بو ندادی قبل از تقطیر
2- نداشتن اب بعد از تقطیر
کلا راکی قبل از سرو وقتی که پلم کارخونه ایی اب داخلش هست و ایراد کار شما نداشتن اب,اب یعنی چی؟
ببین من بهت میگم اگه خواستی این روش تست کن.شما یه محصولی استخراج کردید که اب نداره که زمان تقطیر ابش بخار شده و وقتی راکی توی لیوان میریزی اب میریزی عمل نمی کنه کلا برعکس شده میتونی تست کنی اگه روی همین لیوان که راکی ریختی و شیره ایی رنگ الکل اضافه کنی شیریش از بین میره مایع زلال صاف میشه
الان مایع تقطیری شما حاوی انیسون و منتظر اب مقداری اب داخل بطری اضافه کن خوب همش بزن بذارش جای گرم تاریک بخوابه 6 روز بعد شیش روز سروش کن راکی توی لیوان بعد اب بریزی شیری میشه
و دومین روش که میخوام بهت بگم و دردسر تقطیر نداشته باشی اینه شما عرقتون بگیر حالا از هر چی که هست برو عطاری بگو عصاره انیسون میخوام بعد به روش قطره قطره روی عرقت بریز ابم اضافه کن بذارش بخوابه تا شیش روز جای گرم تاریک بعد از 6 روزسرو کنی راکی بریزی ابم بریزی شیری رنگ میشه
سومین روشم که بهتون گفتم عرق از هر چی خواستی بگیر بعد دانه ی انیسون بو داده بریز داخلش شیش روز بمونه بعد از شیش روز تقطیر و اضافه کردن اب و خوابیدن به مدت شیش روز در جای گرم و تاریک این روش درست در میاد و رابطه ی اب و راکی و راکی اب بخوبی به درستی انجام میشه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #31 در: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹:۵۹ »
درود
اول نصبت اب به الكل چقدر بايد باشه؟
دوم من تو چند تا سايت ترك ديدم اب شكر اضافه ميكنن درسته اين؟
عصاره انيسون نيست با كلي گشتن پيدا كردم ولي اصلا بو وطعم انيسون نداره!
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #32 در: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰:۴۵ »
دوستان من در انتهاي خروجي دستگاه تقطيرم يه شلنگ پلاستيكي گذاشتم تو محصول رو به بطري هدايت بكنه .چون بدون شلنگ از لبه هاي لوله خروجي محصول برميگشت سمت ديگ واتش كه دفعه پيش باعث شد اتيش بگيره الكل كه چون بالاسر ديگ بودم كنترلش كردم ميخواستم بدونم اين شلنگ شيشه اي رنگ كه براي اينكار در بيرون خروجي دستگاه براي هدايت محصول گذاشتم تاثيري روي محصول (بو،رنگ،طعم)نداره؟(شلنگ اب يخچال)
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #33 در: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷:۰۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود
اول نصبت اب به الكل چقدر بايد باشه؟
دوم من تو چند تا سايت ترك ديدم اب شكر اضافه ميكنن درسته اين؟
عصاره انيسون نيست با كلي گشتن پيدا كردم ولي اصلا بو وطعم انيسون نداره!
سلام و عرض ادب و ضمن خسته نباسید خدمت همه ی دوستان عزیز و سلام خدمت شما ارش جان
ارش دوست بنده به ازای هر یک لیتر شما 300 سی سی اب اضافه کنید
بله از قند استفاده میکنن بخاطر اینکه از عصاره انیسون برای ساخت راکی استفاده میکنن
میتونید عصاره انیسون اینترنتی سفارش بدهید ولی بو عطر معمولا ندارن ولی وقتی به داخل الکل بوسیله ی امپول قطره قطره چکیده میشه بو عطر و طمع رنگ ان بعد از شیش روز ماندن در جای تاریک به خورد الکل میره.همین عصاره ایی که تهیه فرمودید در مقدار خیلی کم اقدام به درست کردن کنید اگه مطلوب دفعات بعدی حجم محصولتون بالا ببرید
موفق باشی ارش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #34 در: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹:۴۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوستان من در انتهاي خروجي دستگاه تقطيرم يه شلنگ پلاستيكي گذاشتم تو محصول رو به بطري هدايت بكنه .چون بدون شلنگ از لبه هاي لوله خروجي محصول برميگشت سمت ديگ واتش كه دفعه پيش باعث شد اتيش بگيره الكل كه چون بالاسر ديگ بودم كنترلش كردم ميخواستم بدونم اين شلنگ شيشه اي رنگ كه براي اينكار در بيرون خروجي دستگاه براي هدايت محصول گذاشتم تاثيري روي محصول (بو،رنگ،طعم)نداره؟(شلنگ اب يخچال)
ارش جان من درست متوجه نشدم منظور شما از خروجی کدوم قسمته قسمتی که عرق چکه استخراج میکنید یا قسمت درب زودپز خروجی سوپاپ که لوله ی مسی وصله؟
اگه قسمت چکه کردن عرق میگویید که میتوانید از تبدیل لوله مسی و اضافه کردن مقدای لولی مسی برای اینکار استفاده کنید
و اما اگه قسمت درب زودپز میفرمایید که اونم با استفاده از سوراخ خواری و گشاد کردن سوراخ درب زودپز ووصل کردن اتصال دو لوله که عکسشو میذارم داخل درب زودپز بپیچونید و از قسمت داخل درب با مهره کاملا سفت کنید و از قسمت بیرون سر لوله ی مسی بدید براتون اداپتور بزنن اگه نمی دونید اداپتور چی من میگم اگه ابگرمکن گازی توی خونتون هست برید نگاه کنید به قسمت خروجی لوله ی اب گرم میبنید که یک مهره وصل شده
شما هم میتوانید از این ابتکار استفاده کنید
موفق باشید
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #35 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۴:۱۶ »
نه من دقيقا منظورم همون قسمتيه كه محصول نهايي ازش خارج ميشه.هيچ جايي هم نداره اتصالي پيچ كنم چون رزوه نداره بايد ببرم جوش بدم.مثال بزنم متوجه بشيد:ديدي دستت رو ميشوري بعضي وقتا چند قطره سر ميخوره طرف ارنج؟
اونم از خروجي از هر ده پانزده قطره يك قطره ميره سمت ديگ واتش.!
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #36 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰:۵۴ »
اين عكس اون قسمته علامت زدم

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
IMG_1390.JPG
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #37 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۹:۱۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
نه من دقيقا منظورم همون قسمتيه كه محصول نهايي ازش خارج ميشه.هيچ جايي هم نداره اتصالي پيچ كنم چون رزوه نداره بايد ببرم جوش بدم.مثال بزنم متوجه بشيد:ديدي دستت رو ميشوري بعضي وقتا چند قطره سر ميخوره طرف ارنج؟
اونم از خروجي از هر ده پانزده قطره يك قطره ميره سمت ديگ واتش.!
ارش جان متوجه شدم دوست عزیز
تنها راهکار برای شما اینه که یک عدد زانویی لوله مسی 1/4 اینجی که عکسشو میذارم با 30 سانت لوله مسی 5/16 اینجی تهیه کنید.زانویی در قسمت لوله ی استخراج قرار دهید دورشو یا جوش بدید یا چسب حرارتی بزنید منظورم از چسب در قسمت اتصال زانویی به لوله ی استخراج نیچه دیگ هست
سپس 30 سانت لوله مسی با یک فشار به داخل زانویی فرو کنید و برای استخراج دیگه مشکلی پیش نمیاد
نکته:
در مورد 30 سانت هم ببینید اندازه کم یا بیشتر نباشه و ارتفاع از لوله استخراج تا دهانه ی بطری که عرق چکه میکند چقدر است همون اندازه تهیه بفرمایید
موفق باشی


به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
image.jpg
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #38 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۳:۰۹ »
بادرود
من روغن انيسون را درمشروبم ريختم البته كم ولي داخل مشروب حباب هاي زرد تشكيل شد چون اينا واسه گرفتن روغن انيسون طبق گفته سازنده باروغن كنجد تركيبش ميكنن واسه همين زرده وبو روغن سرخ كردني ميده ولي من خودم از تركيه خريده بودم سفيد بود وكاملا عطر طعم كاملي داشت
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #39 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۶:۱۱ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم


جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] خان راجع به شلگ خروجی که فرمودید:
حتما حتما از شلنگ سیلیکونی سفید باید استفاده کنید ، اگر تهران هستید یه سر برید خیابان ناظم الاطبا جنوبی ( انتهای خیابان امیر کبیر ، نزدیک توپ خانه )


مرکز فروش شلنگ های سیلیکون هستش و هر اندازه ای نیاز داشته باشید با قیمتی مناسب موجود هست .


راجع به اسانس انیسون هم اگر در لیست محصولات شرکت گل دارو بود تهیه کنید وگرنه تقریبا هیچ کدام از اسانسهای بازار قابل اطمینان نیست
لینک شرکت گل دارو را پیوست میکنم
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]




 ولی کلا راجع به انیسون تا اونجا که بنده یادم هست عرق انیسون در بازار موجود هست و یادم میاد سالها پیش راجع به عصاره انیسون خیلی تو بازار جستجو کردم و فقط عرق انیسون موجود بود ( البته بازار ایران )


و این که شما توانستید راکی را از طریق آمیزه کردن و تقطیر استخراج کنید ، چه دلیلی برای استفاده از اسانس و عصاره انیسون هست ؟
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Houman, Distiller9528

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #40 در: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۵:۴۲ »
درود
من ٣ليتر درست كردم وبه شش تا نيم ليتري تقسيم كردم وبعد اب اضافه كردم
سه تاش عالي شد وسه تاش نه نميدونم چرا؟همه انها يك درصد الكل داشتن ويك مقدار اب واز يك نوع اب بود
فقط سه تاش را اب شكر ريختم سه تاش را اب خالي حالا يادم نيست كدام به كدام است اونايي كه خوب شده با اب خالي بوده يا شكر يادم نيست؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #41 در: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۹:۰۴ »
با سلام مجدد


جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] خان در چند پست بالاتر چند نکته را خدمت جناب عالی عرض کردم


یکی از موارد کم بودن مقدار انیسون شما بود


احتمال قوی در ابتدای تقطیر انیسون مخلوط شما اسانس و استرهای بیشتری داشته و در ادامه تقطیر استرها و اسانس انیسون شما تمام شده و فقط تفاله آن در محلول شما بوده و همراه الکل در انتها چیزی نبوده که همراه شود .


و مهمترین بخش موضوع این که من از عکسهایی که گذاشتید متوجه شدم نوع دستگاه شما دستگاه گلاب گیری رایج در بازار است


متاسفانه در این گونه دستگاه ها کنترل دقیقی در عمل تقطیر نیست
البته برای استخراج عطر و رایحه محلول تقطیری ، این نوع دستگاه ها تقریبا بهترین هستند.
فقط ایراد در کنترل کم در عمل تقطیر است .


مطمعنا اگر شما همین مشروبی را که دارید مجددا هم با انیسون آمیزه و دوباره تقطیر کنید به نتیجه بهتری خواهید رسید .
ولی این دفعه مقدار انیسون را بیشتر در نظر بگیرید ( با احتساب انیسون قبلی )


موفق و پاینده باشید .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Houman, Distiller9528

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #42 در: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۸:۲۴ »
درود من الان براي هر هفتصد سي سي صد گرم انيسون روميكس وپودر كردم وزدم حالا اين بار ميخوام اول بو بدم بعد پودر كنم به نظر شما خوبه؟در سايتهاي كشور تركيه زمان اميزه شدن انيسون با الكل را هفت هشت ساعت ذكر ميكنن تماما ولي اينجا ميگن شش هفت روز بايد بمونه بعد تقطير بشه كدوم درسته ؟
راستي من دقت نكردم اون سه تا كه خوب شد از اوايل تقطير بود يا اواخر ولي بو وطعم ودرصدهمشون يكي بود؟!
شما فكر ميكنيد ممكنه بخاطر اب شكر واب خالي هم باشه؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #43 در: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۹:۳۶ »
.......


این مقدار انیسون که فرمودید جهت اضافه کردن ، فکر میکنم خوب باشه .


راجع به تفت دادن هم خیلی دقت کنید ، انیسون خیلی زود میسوزه ، از اول با شعله خیلی کم و در یک تابه روحی یا مسی یا استیل ( تفلون نباشد )


راجع به اضافه کردن شکر جهت سرو هم فکر نمیکنم بودن یا نبودن شکر تاثیری در رنگ و رایحه راکی داشته باشد .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Houman, Distiller9528

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #44 در: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۹:۳۹ »
در مورد اينكه فرموديداون راكي كه خوب نشده دوباره با انيسون تركيب وتقطير كنم سوال داشتم؟من نميدونم تو اينا شكر ريختم يا اونيكيها حالا اگر فرض كنيم من اب وشكر را دراينها ريخته باشم ايا تقطير مجدد بخاطر داشتن شكر خطر افرين نخواهد بود باتوجه به اينكه تخمير صورت نميگيره تو كاره ما واميزه كردن هستش؟اگر خطر داره چند به چنده؟يا اصلا به ريسكش ميارزد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب