inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: آمیزه کردن الکل سفید 96%  (دفعات بازدید: 6267 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #15 در: ۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۳:۵۹ »
با درود خدمت اساتيد
سوالي داشتم
ايا الكل طبي را ميشود براي خلوص بيشتر بادستگاه تقطير چند بار تقطير كرد؟من يكي از دوستانم ميگه اينكار رو ميكنه وچند بار از محصولي كه اورده بود خوردم دقيقا مزه ودكا ميداد ونه الكل طبي.ميخواستم بدونم اولا ميشه؟دوما احتمال تبديل به متيليك درفرايند تقطير وجود داره يانه؟
راستي خودش ميگه پنج بار تقطير ميكنه
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین Doctor

  • دکتر
  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 57
  • تشکر شده: 77 بار
  • بنوش تا میتوانی زین می ناب
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #16 در: ۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵:۴۶ »
دوست گرامی
چند مورد نیاز هست که خدمتتون توضیح بدم.
1- الکل طبی موجود در بازار (الکل اتانول) دارای 2 خلوص متفاوت هست. خلوص 70% و خلوص 96%.
( معمول بازار همون 96% هست، البته بعضی از کارخانه ها 70% هم تولید دارند )

2- خلوص 96% بالاترین خلوصی هست که توسط کارخانجات تولید الکل قابلیت تولید دارد و دوست شما به هیچ وجه در منزل امکان رسیدن به چنین خلوصی رو ندارد.
( تمایل ندارم که این رو بگم، ولی دوست شما بیشتر خواسته خودش رو مطرح کنه و بگه که فرد متخصصی هست )

3- برای رسیدن به طعمی که در ذهن شما بعنوان طعم ودکا وجود دارد، نیاز دارید که طعم و عطر کشمش و یا انگور رو وارد الکل خود کنید و این هم ربطی به تقطیر مجدد ندارد.

4- توصیه میکنم پست های تاپیک امیزه کردن رو مطالعه کنید تا روش امیزه کردن و طعم دار کردن الکل را یاد بگیرید.


باز هم اگر سوالی داشتید، خوشحال میشم پاسخ بدم به شما

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]











0
بنوش تا توانی زین می ناب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, محمد رضاا

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #17 در: ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷:۰۱ »
بادرود
اشان الكل ٩٦درجه بدون تلخ كننده ميگيرن وهمون رو تقطير ميكنن اونجور كه گفت پنج بار
من تو چند سايت تركيه اي كه روش توليد خانگي راكي رو نمايش ميداد ديدم كه درالكل تخم انيسون ريخت بعداز چهار روز رنگ الكل زرد شد سپس انرا تقطير كرد ومحصول بدست امده مجددا بي رنگ بود كه وقتي اب اضافه ميكرد سفيد ميشد متاسفانه درسايت انتهورا در توليد راكي فقط تا ريختن انيسون وماندن تاچهار پنج روز رو گفته وهمه هم همين مشكل زرد شدن رو گفتن كه جواب ندادن
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #18 در: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۱:۱۱ »
بادرود خدمت شما
سوالي داشتم:
ميخواستم بدونم در تقطير مجددا الكل طبي ٩٦درصد ايا موضوع پيش تقطير ابتداي تقطير وقلب تقطير نيز مانند تقطير كشمش بايد رعايت شود؟ايا دما تقطير بايد مانند تقطير كشمش باشد ؟
ايا احتمال تبديل به متانول وجود دارد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #19 در: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰:۰۸ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی


دوست عزیز جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] خان این که فرمودید الکل 96% را هم باید سر تقطیر را دور ریخت:
اگر الکل شما کاملا مطمعن هستید که خالص هست و هیچ ماده دیگری در آن نیست ، نه لازم نیست که دور ریخته شود چون اولین قطراتی که از دستگاه تقطیر خارج میشود مطمعنا اتنول خواهد بود .
ولی متاسفانه الکل های اتنول بازار حاوی خیلی مواد دیگری هستند منجمله استون
شاید دوستان تعجب کنند ولی در فرایند تولید اتانول استون هم تولید میشود البته خیلی اندک


وقتی یک نگاه به فرمول استون [ CH3)2OH) ] بیندازیم میبینیم به فرمول اتانول [ C2H5OH ] خیلی نزدیک است ، البته با این که از خانواده ( OH )  ها نیست ولی در فرایند تولید اتانول به وجود میاید . دوست عزیزمون جناب آقای [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  نیز چندین بار به این موضوع اشاره داشتند .
البته خوشبختانه دمای تبخیر استون 56/3 درجه سانتیگراد است و اولین قطراتی که خارج میشود بیشترین درصد استون را دارد . پس حتما اول تقطیر اتانول هم دور ریخته شود البته خیلی کمتر از اول تقطیر شراب ، در حد 2 تا 3 سی سی برای هر لیتر کفایت میکند .


سوال دوم این که فرمودید { آیا دمای تقطیر باید مانند تقطیر کشمش باشد ؟ } :


به علت خلوص خیلی بالاتر الکل در این مرحله تقریبا در حدود 79 درجه اتفاق میافتد و به هیچ عنوان دمای دیگ را زیاد نکنید .


و سوال سوم این که { آیا احتمال تبدیل به متانول وجود دارد ؟ }


دوستان متانول از سلولوز به وجود میاید و هر میوه ای دارای مواد سلولوزی بیشتری باشد در شراب آن متانول بیشتری به وجود میاید . هیچ وقت هم اتانول تبدیل به متانول نمیشود ( البته تا آنجایی که بنده اطلاع دارم )


پس بابت احتمال تبدیل متانول در موضوعی که فرمودید ، نه تبدیل نمیشود .


فقط یک نکته بسیار مهم جناب آرش خان :


تقطیر اتانول بسیار پرخطر میباشد حتما حتما احتیاط های لازم را به عمل بیاورید .


موفق و پاینده باشید .

میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Houman, Distiller9528

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #20 در: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۰:۲۷ »
با درود
من چيزي بهش اضافه كردم كه توش خورده چوب ساقه ماقش بود پس احتمالا بايد حتي اگر صافشم بكنم ليوان اول رو دور بريزم؟دردماي ٧٥درجه تقطيرش كنم؟
درسايت انتهورا اومده دما بايد شصت وپنج درجه باشه چون اختلاف دما بخار با محلول تقريبا ده درجست ودماسنج دماي بخار رونشون ميده نظرشما چيه؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #21 در: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۰:۲۰ »
با درود خدمت دوستان


جناب آرش خان اگر شما داخل الکل چیزی آمیزه کرده باشید ، به طور مثال انیسون ( جهت استخراج راکی ) مطمعنا عمل تخمیر اتفاق نیفتاده و متانولی تولید نشده ، چون مخمرهایی که بنده میشناسم هیچ کدوم در این درجه الکلی نمیتوانند فعالیت کنند .


راجع به دمای تبخیر :
دمای جوش اتانول 78.3 است و در این حرارت شما اتانولتان به جوش میاید


این که در سایت انتهورا مطلبی که فرمودید را ذکر کرده :


واقعا این گونه نیست ،


این موضوع کاملا به شکل دستگاه تقطیر شما بستگی دارد که چه نوع لوله ای برای ستون تقطیر در نظر گرفته اید ، از چه متریالی استفاده کرده اید ، قطر لوله ، کلاهک درب دیگ و خیلی از عوامل دیگر


راجع به موضوع فوق برای یکی از دوستان در پستی که لینک آن را در زیر میگذارم توضیح داده ام
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]


و در عکسی که در گالری انجمن نیز هست ذکر کرده ام که دمای شروع خروج اتانول با درصدهای متفاوت شرابمان چقدر میباشد .


[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]


مطمعنا علی رغم مطلب سایت انتهورا به هیچ عنوان در کمتر از 78 تا 80 درجه هیچ اتانولی از خروجی تقطیر نخواهید داشت .


با این که هر مایعی در دمای خیلی پایین تر از نقطه جوش خود نیز تبخیر میشود ( به طور مثال آب در دمای اتاق هم تبخیر میگردد ) ولی برای خروجی گرفتن از دستگاه تقطیر باید به درجه حرارت فوق ( با اندکی نوسان ) برسید .


ضمنا این نکته را هم خدمت جناب عالی عرض کنم که اشکال خاصی پیش نمیاید که از دمای خیلی پایین شروع کرده و طبق یک جدول زمان بندی در آن ذکر کنید که در چه زمانی و چه حرارتی چه مقدار خروجیی از دستگاه داشتید .


اگر هم تصمیم به تقطیر واستخراج راکی دارید محلول آماده تقطیر ، که همراه انیسون است را حدود نیم تا چهار ساعت ( بستگی به حجم دیگ و مقدار محتویات دارد ) در دمای حدود 45 تا 50 درجه نگه دارید و بعد از آن دما را بالا ببرید . این موضوع باعث بهتر خارج شدن استرهای موجود انیسون خواهد شد .

و امیدوارم که تجربیاتتان را پس از اتمام کار در اختیار بنده و دیگر دوستان بگذارید .

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
763_14_07_17_1_11_08.jpeg
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Houman, ذکریا, Distiller9528

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #22 در: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۰:۲۹ »
سلام خسته نباشید
مرسی از زحمات دوست عزیزمون بابت اموزش
بنظر بنده برای رقیق کردن این موضوع اونم اب اصلا خوب نیست البته با توجه به مدت زمانی که ایشون گفتن بخوابه با این درجه الکل
یسری مشکلات داره این اموزش البته ببخشید از دوست عزیزمون دکتر این تجربیات بنده طی سالیان گذشته با دوتا مخصول اب و شیرینی که مزه طمع بو رنگ خالصی هر دوتاشون زمین تا اسمون باهم فرق میکردن

وقتی اسم از امیزه کردن میاریم باید جزو این دو دسته باشه لاغیر محصول خوبی به ما نمیده
یا باید لیکور باشه یا باید کوکتل باشه که اصولا کوکتل مدت زمانی زیادی نداره و نگهداری اون به مدت طولانی در مزه و بو اثر بسزایی دارد

بجای اب از شکر و شربت فروکتوز استفاده کنید چرا چونکه این یه نوع لیکور محسوب میشه و باید شیرین باشه درصد الکلی از 15 تا 30 داشته باشه اما اگه این درصد الکل مطلوب نیست لااقل بجای اب که کار رقیق کردن انجام میده شیرینی استفاده بشه
ودوم اینکه به همین منوالی(اب) که فرمودند باشه میشه همون جریان کوکتل که نگهداری طولانی مدت به این حد بد طعم میکنه
هدف ما گرفتن بو مزه و عطر و رنگ اون مواد که الکل 96 درصد جای گرم باشه تاریک ظرف مدت 3 روز هر نوع بویی بخودش جذب میکنه و اصلا نیازی به نگهداری این مدت زمان طولانی نیست با اضافه کردن  شکر یا شربت فروکتوز بجای اب حدودا 5هفته کافی میباشد و بهترین بو رنگ مزه غلظت به شما میده
البته این نظر شخصی و تجربه من در زمینه لیکور جین کوکتل و قصد تحمیل کردن نیست فقط نظرمو گفتم هر جور دیگه خودتون راحتید همونجوری لذت ببرید
بازم ممنونم از دکتر
موفق باشید
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #23 در: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۳:۴۲ »
مرسي چشم حتما ميگم نتيجش چي شد
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #24 در: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۱:۲۰ »
بادرود
دوستان من صد گرم انيسون رو اسياب كردم وداخل دوتا الكل هفتصد سي سي بدون افزودني ٩٦درصد ريختم البته براي اينكه تقطير خطر افرين نشه وطبق دستور سايت ترك اب قاطيش كردم وبه چهل هشت درجه رسوندمش بعد انيسون پودر شده رو باهاش قاطي كردم ودر يك ظرف در بسته ريختم وباز هم زدم بعد از چند ساعت الكل زرد شد من سه روز گذاشتم بمونه بعد تقطيرش كردم البته از ترسم اول تقطير رو سواكردم واخرش رو بين تقطير رو برداشتم .٥٥درجه بود بوش كاملا مثل راكي هستش وطعمش.ولي نميدونم چرا وقتي اول راكي رو توليوان ميريزم بعد اب سريع سفيد نميشه ؟بعداز يكي دو دقيقه سفيد ميشه اونم نه زياد ولي وقتي اول اب ميريزم بعد راكي رو ميريزم روش سريع وعالي سفيد ميشه؟
دما بين ٧٤تا٧٩درجه نوسان داشت ولي اغلب اوقات روي ٧٩درجه بود واصلا بالاتر نرفت پايين تر هم نيومد تا تموم شد وخاموشش كردم.
حالا دليل اين داستان سفيد شدن رو نميدونم چيه؟!
وحقيقتش هنوز جرات نكردم بخورم ميترسم واقعا!البته يكي ميگفت دفعه اول همه همينطورن؟!
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #25 در: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۳:۰۴ »
سلام خدمت دوستان واساتید گرامی


به سلامتی باشه جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] خان


خیلی هم عالی و خوب


راجع به اصول سرو راکی یکی از نکات خیلی مهم همین مساله هستش


همیشه  اول باید آب ریخته بشه و بعد راکی ریخته بشه


اگه اول راکی بریزید بعد آب ، به اصطلاح میگن میبره .


راجع به آشامیدن اون هم اصلا تردید نداشته باشید .


نوش جان آرش خان .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Houman, Distiller9528

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #26 در: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۰:۱۰ »
ولي من تو تركيه خوردم در هر دوحالت سفيد ميشد دليلش چيه يعني؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #27 در: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۷:۱۸ »
راستي خروجي تقطير من از چهل درجه شروع شد ايا اين ممكنه ؟يا گيج دما مشكل داره ؟ من با ابجوش تستش كردم درست نشون ميداد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #28 در: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۴:۱۲ »
جناب ارش خان این موردی که راجع به سرو راکی گفتم مطمعن هستم و جزو تشریفات سرو هستش
البته در کافه ها به میل خودتان هر جور که دوست داشته باشید میل میکنید ولی وقتی در بار میروید و خود Servant برایتان راکی میریزد همیشه اول آب و بعد راکی اضافه میکند.

حال باید چند نکته را در روش کارتان اصلاح کنید .

1 - مقداری انیسون لازم برای هر لیتر آماده تقطیر حدود 100 گرم میباشد . ( در مقاله ای از جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  حتی تا 300 گرم هم ذکر شده بود که متاسفانه نتوانستم پیدا کنم )

2 - درصد الکل آماده جهت آمیزه باید بالای 50 درصد باشد ( در مواردی حتی تا 70 درصد هم ذکر شده )

3 - برای این که عمل آمیزه کردن تسریع شود دانه های انیسون را در تابه مسی یا روحی ( تفلون نباشد ) با شعله خیلی خیلی کم تفت دهید .
     وگرنه باید مدت آمیزه کردن خیلی بیشتر شود . و روش خرد کردنتان خوب بود . البته با هاون این عمل را انجام دهید بهتر از این است که با آسیاب برقی آن را پودر کنید .

4 - از سیستم تعریق بدون رفلاکس و با ستون تقطیر کوتاه و لوله خروج بخار رو به پایین عمل تقطیر را انجام دهید .

[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]




5 - کل محتویات را صاف نشده ( همراه با انیسون ) داخل دیگ بریزید .


6 - در شروع عمل تقطیر نیم تا چهار ساعت ( بستگی به حجم دیگ دارد ) دمای محتویات دیگ را در 45 تا 50 درجه  ثابت نگه دارید .

7 - دما را بعد از افزایش ثابت نگه داشته و از نوسان آن خود داری نمایید .

مواردی که بنده به نظرم اومد برای بهتر شدن کارتان این چند مورد بود . اگر دوستانی که تجربه دارن موارد دیگه ای هست و یا اشکالی در گفته های بنده ممنون میشم ذکر کنند .

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
Lyne Arm 2.jpg
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Houman, Distiller9528

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آمیزه کردن الکل سفید 96%
« پاسخ #29 در: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۰:۵۳ »
درود
اين هم وقتي اول اب بعد راكي رو ميريزم
عكسش را ميگذارم

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
IMG_1388.JPG
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

 

anything