inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت  (دفعات بازدید: 886 بار)

آفلاین جوجو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« در: ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳:۵۸ »
باعرض سلام خدمت دوستان گرامی
میخواستم راجب مواد اولیه تهیه آبجو بپرسم.هم وسایل مورد نیاز و هم مواد لازم.اینکه از کجا بخرم و مواد اولیه شامل چه چیزهایی است.لطفا اسم کامل و شرکت تولید کننده رو هم بنویسید.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« پاسخ #1 در: ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۶:۴۶ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب جوجو , مواد اولیه ابجو سازی در ایران وجود نداره تنها راه , خرید توسط اشنایان و دوستان در فرنگ و ارسال ان به ایران هست و یا خرید مستقیم شما از سایت های خارجی با مستر کارت ویا کارت های دیگر هست و البته گاهی هم  در همین انجمن در تالار بازار ابجوسازی , اگر دوستانی اقدام به فروش اقلام مازاد خود کنند در دسترس خواهد بود البته عصاره مالت (مایع و پودر ) و همچنین خود مالت را میتوانید از شرکت به مالت که در فضای مجازی هم سایت دارند وفروش اینترنتی هم انجام میدهند  میتوانید خرید کنیددر غیر این صورت دسترسی به این اقلام در ایران امکان پذیر نیست .در مورد لوازم هم هیدرومتر و دماسنج رو از ناصر خسرو و یا سه راه جمهموری میتونین تهیه کنین دبه ها پلاستیکی را در مولوی و دبه های شیشه و قرابه را در شوش خیابان صابونیان  و یا جندقی میتوانید پیدا کنید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Meynoush, محمد رضاا

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« پاسخ #2 در: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲:۰۱ »
سلام دوستان همفاز
عصاره مایع مالت( به مالت)
یا
پودر عصاره مالت( به مالت)
برای تولید  حریره جهت آبجو ,
مناسب است؟
البته در مرحله تخمیر از مخمر us-05آلمانی استفاده میشه...
 

آفلاین habibpn

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« پاسخ #3 در: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۲:۰۱ »
سلام
دوستان این سوالی که دوستمون پرسیدن سوال من هم هست
بعد از چند بار درست کردن مالشعیر الکی به این نتیجه رسیدم
بهتر است یواش یواش به سمت ابجو واقعی برم
پودر عصاره مالت بهتر یا عصاره مالت بهتر
با تشکر
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« پاسخ #4 در: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۱:۰۸ »
با درود
خیلی خوبه که به این نتیجه رسیده اید در مورد رای اعتماد به عصاره مالت مایع یا پودر عصاره مالت , باید بگم تفاوتی در طعم ندارند و در واقع نتیجه و محصول هردو یکیست تفاوت این دو در ماندگاری و شیوه استفاده از انها هست معمولا عصاره مالت مایع خیلی زودتر از پودر عصاره مالت زمان انقضاش فرا میرسه چون مایع هست در صورتیکه برای پودر عصاره مالت اگر شرایط نگهداریش(خنک و خشک و بدور از نور و رطوبت ) رعایت بشه تقریبا  تا 6 ماه هم  فرصت داره  ولی هر دو محصول نتیجه شان یکیست البته من شخصا کار با عصاره رو ترجیح میدم چون کثافتکاریش کمتره در حالیکه پودر عصاره مالت بدلیل پودر بودنش براحتی در هوا پخش میشه و معمولا محیط اشپزی رو کاملا نوچ  و چسبنده میکنه و حتما باید بعد از کار تموم اشپزخانه شسته بشه غیر از این تفاوتی نمیکنه  ضمن اینکه بعضی معتقدا که عصاره مالت مایع رنگش تیره تره ولی من تجربه برعکس داشتم  خاصه اینکه یادمون باشه عصاره مورد نظر ما ایرونیست و هر بار یک نوع مختصات داره واساسا فاقد مختصات استاندارد هست ..

موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, D A R Y L, habibpn, gghali

آفلاین habibpn

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« پاسخ #5 در: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲:۴۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
خیلی خوبه که به این نتیجه رسیده اید در مورد رای اعتماد به عصاره مالت مایع یا پودر عصاره مالت , باید بگم تفاوتی در طعم ندارند و در واقع نتیجه و محصول هردو یکیست تفاوت این دو در ماندگاری و شیوه استفاده از انها هست معمولا عصاره مالت مایع خیلی زودتر از پودر عصاره مالت زمان انقضاش فرا میرسه چون مایع هست در صورتیکه برای پودر عصاره مالت اگر شرایط نگهداریش(خنک و خشک و بدور از نور و رطوبت ) رعایت بشه تقریبا  تا 6 ماه هم  فرصت داره  ولی هر دو محصول نتیجه شان یکیست البته من شخصا کار با عصاره رو ترجیح میدم چون کثافتکاریش کمتره در حالیکه پودر عصاره مالت بدلیل پودر بودنش براحتی در هوا پخش میشه و معمولا محیط اشپزی رو کاملا نوچ  و چسبنده میکنه و حتما باید بعد از کار تموم اشپزخانه شسته بشه غیر از این تفاوتی نمیکنه  ضمن اینکه بعضی معتقدا که عصاره مالت مایع رنگش تیره تره ولی من تجربه برعکس داشتم  خاصه اینکه یادمون باشه عصاره مورد نظر ما ایرونیست و هر بار یک نوع مختصات داره واساسا فاقد مختصات استاندارد هست ..

موفق باشید
با درود 
ممنون از پاسختون دوست عزیز منظور از تاریخ انقضا خود عصاره مالت هست یا آبجو
من عصاره مایع سفارش دادم گفتم اول با یک کیلو شروع کنم اگر رضایت بخش بود ادامه بدهم چند سال داشتم که اگر جواب بگو باشید خیلی ممنون می شوم
یک کیلو عصاره مالت برا پنج لیتر کفایت می کند؟
بر اساس صحبت دوستان عصاره به مالت قندهای دار که تخمیر نمی شوند خوشبختانه رازک هم در همین انجمن پیدا کردم ولی دوستان روش پختی هم گفتن که یک سوم عصاره را اول بریزم و بقیه عصاره را در بیست دقیقه آخر و روش دو پخته جدا گانه سوال من اینه که بر اساس تجربیات شما کدوم یکی از این روش ها رو پیشنهاد می کنید ؟
ببخشید که سوالات زیاد شدن به هر حال تجربیات شما دوستان گران بهاست و براین من بسیار ارزشمند با تشکر فراوان
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مواد اولیه تهیه آبجو با عصاره مالت
« پاسخ #6 در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۲:۱۵ »
با درود
جناب habibpn منظورتاریخ عصاره  هست که معمولا پودر عصار از عصاره مایع در صورت نگهداری مناسب , طولانی تر خواهد بود . در مورد روش باید بگم روش دو پخته بهتره چون قسمت اعظم عصاره شما , به مدت20دقیقه تا 30 ساعت بیشتر حرارت نمیبینه و از این بابت کاراملیزه نمیشه و تخمیر پذیری اون پایین نمیاد ..
پاسخ دادن به ابهامات دوستان وظیفه تک تک اعضای انجمن هست قربان , راحت پرسش هایتان را مطرج کنید
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: habibpn

 

anything