inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: نقص در مطلب تئوری خیساندن مالت  (دفعات بازدید: 345 بار)

آفلاین Beer_20

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 10 بار
    • مشاهدۀ نمایه
نقص در مطلب تئوری خیساندن مالت
« در: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹:۴۸ »
"محاسبات و فرمولهای آبجوسازی با کل دانه ی مالت"
بعد از عنوان فوق هیچ فرمولی یا مطلبی ارائه نشده.
 

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 338
  • تشکر شده: 1223 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
نقص در مطلب تئوری خیساندن مالت
« پاسخ #1 در: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷:۵۵ »
درست است قربان. احتمال زیاد این عنوان موقع کپی پیست مطلب، اضافه انتخاب شده است. تصحیحش خواهم کرد. ممنون که اطلاع دادید.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Beer_20, ساکارو