inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: مخمر آبجو  (دفعات بازدید: 707 بار)

آفلاین arash

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر آبجو
« در: ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۴:۵۹ »
میشه بهترین مخمری که در ایران میتونیم پیدا کنیم رو معرفی کنید؟
چ مخمرهایی خوبه؟
اگر مخمرمون فله ای باشه، ولی عملکردش بسیار عالی باشه، چی؟
سایتی برای خرید اینترنتی نیس؟
 

آفلاین Abjosaz

  • هَدَل
  • مدیر کل
  • *****
  • تعداد پست کاربر: 338
  • تشکر شده: 1223 بار
  • هَدَل هستم یک آبجوساز خانگی!
    • مشاهدۀ نمایه
    • آبجوسازی خانگی
مخمر آبجو
« پاسخ #1 در: ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۶:۵۱ »
همین یکی دو روز پیش در این مورد به دوست دیگری توضیح داده بودیم:
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درضمن مخمر نان که هیچ در بهترین شرایط هم نمی تواند محصول خوبی تولید کند ولی مخمر آبجو هم اگر فله ای باشد نمی تواند عملکرد عالی داشته باشد.می تواند قندهای مایع را مصرف کرده و الکل و گاز هم تولید کند ولی این فقط یک درصد کار است.عملکرد عالی مخمر را اگر بخواهیم توضیح دهیم یک کتاب 1000 صفحه ای هم بیشتر می شود صدها ماده و ترکیب دیگر غیر از الکل در جریان تخمیر تولید شده یا تغییر ماهیت می دهند تا عطر و طعم و ظاهر آبجو شکل بگیرد. یک جهش ژنتیکی کوچک در نتیجۀ فرایند خودکافت سلولهای مخمر که در معرض هوا و رطوبت قرار می گیرند کافی است تا صفات مخمر و به تبع صفات آبجو تغییر کند.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, ح ر, Sm6733, inssamy