inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس  (دفعات بازدید: 2292 بار)

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 118
  • تشکر شده: 183 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #15 در: ۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۲:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
جناب Braumeister  تصورم اینه که مالشعیری که دوستان ازش صخبت میکنند چیزی شبیه شربتی که از خیساندن مالت جو همراه با خرده های مالت  و کمی پروتئین در غلظتی متعادل و مطابق با استاندارد مالشعیر سازی در ایران  باشه, که گاز دار شده  و بعید میدونم مواد شیمیایی به اون شکل درش وجود داشته باشه  با اینحال باید دید این محصول رو و بعد نظر داد , من که هنوز ندیدم و از هر سوپر مارکتی هم سراغشو گرفتم با تعجب به من نگاه کرده !!
شاید در اولین فرصت به فروشگاه شماره یک بهنوش برم و ببینم اونجا هست یا نه  که صد در صد روی ظرف, مواد داخلش را درج کرده اند ..

درود به شما جناب داتام

احتمالا شما درست میفرمائید و باید دید و آنالیز کرد. ولی‌ با این حال بعید میدونم
کدر بودنش  رو از داشتن مخمر داشته باشه، چون عمل تخمیر روش انجام نشده.
آبجوی کدر قاعدتاً باید کدر بودنش رو از مخمر داشته باشه.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #16 در: ۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲:۵۶ »
با درود مجدد
نقل قول از جناب braumeister :

احتمالا شما درست میفرمائید و باید دید و آنالیز کرد. ولی‌ با این حال بعید میدونم
کدر بودنش  رو از داشتن مخمر داشته باشه، چون عمل تخمیر روش انجام نشده.
آبجوی کدر قاعدتاً باید کدر بودنش رو از مخمر داشته باشه.

جناب Braumeister عزیز , من متوجه فرمایش شما نشدم ! 

در قسمت اول پست تان میفرمایید بعید میدونم کدر بودنش از  مخمر باشه  چون عمل تخمیر انجام نمیشه و در فسمت بعد میگید که : ابجوی کدر باید قاعدتا کدر بودنش رو از مخمر داشته باشه !!
شما که خود صاحب نظرید دیگه چرا ؟مخمر تنها ماده در ابجو سازیست که برای صاف کردنش نیازی به سنتریفیوژ یا هر دستگاه دیگه ای نیست و براحتی با پایین اوردن دما ابجو صاف میشه و مخمر ها ته نشین میشن  ! و اگر این ابجوی ایرونی مخمر داشت  قطعا زمان خنک شدنش , مخمر ها ته نشین میشدن و شما مطمئن باشید که حد اقل این موضوع در این انجمن بار ها مطرح میشد که فلان ابجوی بهنوش مخمر داره !! از این گذشته مالشعیر ایرون, اصلا تخمیر نمیشه که بخواد مخمر توش بمونه یا صاف بشه !! و اگر ذره ای مخمر در ان پیدا بشه مطمئن باشید که از عصاره ساز تا فیلرمن و مدیر کارخونه همه و همه زیر سوال میرفتند و باید جلوی قاضی توضیح میدادند!!!   من از ابجو سازی تو فرنگ , اطلاع درستی از چند و چونش ندارم ولی طبق مقالاتی که از استاد خوندیم  ابجو سازی  خانگی در فرنگ وبا عصاره استاندارد ابجو سازی  سرشار از املاح مفید هست  و دلیل کدر بودن اون همین املاح و پروتئین هست که سعی میکنند اونو صاف کنند و البته برخی جا ها هم بخاطر مفید بودن این املاح , از اون چشم پوشی میکنند  ولی در بیشتر متون ابجو سازی خانگی ,انواع روش ها رو از شکست سرد و گرم  و روش گردابی و امثال اون , بکار میبرند تا ابجو را صاف کنند حتی از ماتی و کدر بودن ناچیزی که بعد از خنک شدن ابجو تولید میشه و به مه سرد معروف هست رو  درصدد هستند که رفع و رجوع کنند بعدی میدونم مخمر که معمولا باغث نفخ و باد کردن شکم میشه رو از روی عمد در ابجو جا بزارند املاح مفید ابجوی تخمیری , سرشار از انواع ویتامین های خانواده  ب هست و بعید میدونم در بین این املاح مفید , مخمر ابجو  حرفی برای گفتن داشته باشه !! ولی خوب چون من  فرنگ نبودم و شما اونور بودین  حتما در جاهایی هم هست که ابجو را مخصوصا با مخمر   عرضه کنند !!
ارادتمند
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #17 در: ۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸:۴۷ »
سلام داتام جان
نظر رفیق المان نشین ما اینه که معمولا کدری از مخمره و چون مخمر نداره باید دلیل کدری بررسی بشه .
واضحه که املاح و پروتئین می تونه یکی از دلایل باشه . حتی ممکنه بصورت دستی املاح و ویتامین و مخمر غیر فعال توش ریخته باشند . شاید مخصوصا فیلتر کامل نمی کنند تا تفاوت ایجاد کنه و در مشتری این حس را ایجاد کنه چیز متمایزی را داره می نوشه .
واضحه که هیچ آبجوی غیر دست سازی  مخمر فعال نداره وگرنه فرمولش لو میره .
ایشون هیچ اشاره ای به وجود مخمر در نوشیدنی نداشتند در حالیکه پاسخ شما بیشتر پیرامون وجود مخمر است 
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #18 در: ۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹:۴۹ »
با درود مجدد
جناب خسرو من متن  ایشون رو با حروف درشت نوشتم که خودشان و شما متوجه بشید ! من کجا از وجود مخمر در مالشعیر صحبت کردم ؟؟ من از روز ازل عرض کردم که مالشعیر تخمیر نمیشه و همین دلیل بر مخمر نداشتنش هست  کلا در ایرون تحت هیچ شرایطی مالشعیر مخمر نداره چون تخمیر نمیشه !! اگر هم شما نوشته ای از من دیدید که من گفتم مالشعیر مخمر داره لطفا برام بزارین تا اصلاحش کنم چون اشتباه هست ضمن اینکه اگر این مالشعیری که دوستان میگن غبار الوده هست و به اسم پلاس وارد بازار شده, مخمر داشت قطعا این موضوع  از طرف دوستان مالشعیر الکلی ساز و کلا اماتور ها و ابجوساز های راحت طلب , تو انجمن بار ها و بارها ذکر میشد و دوستان تازه وارد مالشعیر الکلی ساز , سوالاتی پیرامون تکثیر مخمر اون مطرح  میکردند!!
  ضمن اینکه مخفی نگه داشتن  مخمر از دست رقبا هم دلیلی واضح و روشن بر رد این ادعاست ست که مخمر در ابجو های فرنگی وجود داره !! چرا که دراونجا (فرنگ) شرکت هایی که اقدام با ابجو سازی (چه املاح دار و چه سانتریفیوژ شده) میکنند هیچوقت مخمر خود را در دسترس عموم و در ابجو رها نمیکنند تا رقبا بتونن از اون استفاده کنند!! شما نوشتین واضحه که کدری میتونه از املاح باشه !! جناب خسرو خان ,ما داریم راجع به مالشعیر ایرونی صحبت میکنیم  و اگر اینجا (ایران) صحبت از کدر شدن ابجو میشه قطعا فقط از ناحیه املاح هست و غیر از اون نیست چون مخمر در مالشعیر ایرونی وجود نداره  ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #19 در: ۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷:۴۵ »
سلام مجدد
 مسئله اینه که شما در هر دو پست صحبتهای رفیق المانی و بنده را تایید و تکمیل فرمودید .
موضوع اینه من دلیل حالت معترضه شما بعد از گذشت یک هفته به پست اول  را متوجه نمیشم .
منظورتون اینه ایشان بجای استفاده از عبارت "بعید می دونم مخمر باشه" باید از کلمه "قطعاً از مخمر نیست" استفاده می کردند ؟ 
اگر اینه که دیگه اینهمه تفاسیر نداره ! شما توجه داشته باشید کسانی که از مملکت ما دور هستند طیف استفاده از کلماتشون محدود تره و به روانی ما محاوره نمی کنند .
در پاسخ این عبارتتون :
ضمن اینکه مخفی نگه داشتن  مخمر از دست رقبا هم دلیلی واضح و روشن بر رد این ادعاست ست که مخمر در ابجو های فرنگی وجود داره !! چرا که دراونجا (فرنگ) شرکت هایی که اقدام با ابجو سازی (چه املاح دار و چه سانتریفیوژ شده) میکنند هیچوقت مخمر خود را در دسترس عموم و در ابجو رها نمیکنند تا رقبا بتونن از اون استفاده کنند!!
نظرتون را به این پست جلب می کنم :
شاید کم لطف نباشه که بدونید که آبجوی کدر در خارج از کشور ، کدر بودنش از مقداری مخمر هست که ازش فیلتر نشده و داخل آبجو مونده. تو اروپا بین آبجو تازه کدر و آبجو پاستوریزه کدر فرق گذشته می‌شه . آبجو تازه کدر، توش مخمر فعال هست که بسیار سالم و خوب و خوشمزه هست

قربانت
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #20 در: ۸ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸:۵۵ »
با درود
خسرو جان باور بفرمایید من فرصت بحث بیهوده با شما رو ندارم  من یه رسالتی دارم که نسبت به چیزایی که یاد گرفتم به دیگران یاد بدم و نمیخوام خدای ناکرده اطلاعات اشتباه به کسی داده بشه من همینقدر که فرصت کنم تو این همه گرفتاری با کمک دوستانی مثل شما پاسخ دوستان تازه وارد رو بدم هنر کردم خواهش میکنم اینقدر بحث رو پیچیده نکنید مطلب من واضح و روشنه مالشعیر در ایرون تخمیر نمیشه پس مخمر نداره  در فرنگ هم مخمر در ابجویی که برای فروش عرضه میشه , زده نمیشه چون اولا باعث نفخ و اضافه وزن میشه و دوما مخمر یک شرکت  ابجو سازی  قسمتی از اسرار اون شرکت هست و تحت هیچ عنوانی مخمر رو تو ابجو نمیزنند تا بدست رقبا بیافته  جالا شما هر جوری دوست داری برای خودت تخلیل کن فقط وقت دوستان دیگه رو لطفا نگیر ..
سپاسگذارم
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #21 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۶:۴۴ »
جهت اطلاع عزیزان ماءالشعیر پتروویچ در ایران و به روش تخمیری تولید میشه و پس از تولید الکل آن جدا میشه .. البته درسته به موضوع تاپیک ربطی نداشت ولی به خاطر مطالبی که در حاشیه اومد لازم دیدم که اطلاع رسانی کنم ... ضمناً نظر علما در مورد تخمیر و جداسازی الکل از ماءالشعیر طبق تحقیقاتی که کردم متفاوته و برخی از علما میگن که اگه سکر آور نباشه موردی نداره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: khosro

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #22 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۳:۱۱ »
با درود
درست میگین مالشعیر پتروویچ یک مالشعیر تخمیری هست ولی سنتریفیوژ شده ست و حتی گاز دار و کربنیزه هم نمیشه و تولیدش هم بقدری پایینه  که فک نمیکنم بغیر از تهرون جایی پخش بشه حتی تو خود تهرون هم تومحله های بالا شهر پیدا نمیشه . وتولید کلا در سطح کشوری وتیراژ بالا نیست من دو سه سال پیش از یه فروشگاهی در توپخانه تهرون در خیابان ناصرخسرو یک باکس ازش خریدم ازش راجع به ساختش پرسیدم  که البته فروشنده که ادم میانسالی هم بود گفت متاسفانه اجازه تخمیر نمیدهند و ... من خریدم و امدم بیرون و بردم خونه ولی اوقدر بی کیفیت بود که اولیش رو که باز کردم و دیدم بدونه گاز هست و طعمش هم بواسطه بدونه گازش افتضاح بود همه رو ریختم وصد البته هم در شمال کشور هم نوشیدنی بنام ساحل نوش داریم که اونم مالشعیر تخمیری  هست  ولی خانگیست و تیراژ بالایی نداره .ضمن اینکه ت یکی از مقالات استاد بود که ظاهرا علما معتقدا چون این ماده در جوار الکل درست میشه لاجرم  مطلقا حرامه البته خود استاد فرموده بودند صحتش ور تایید نمیکنند ولی من همین مطلب رو در جایی دیگه هم خونده بودم و مطمئنم که دلیلی قاطع برای ممناعت از ساختش هست  وگرنه دلیلی نداره که این همه کارخونه مالشعیر سازی در ایرون(که اکثرا هم در انحصار روحانیت هست ) با امکانات بروز شده بخواهند از غافله عقب بمانند!!هرچه باشه تولیدات خارجی مثل  جور و اف اس  و باواریا براشون رقیب محسوب میشه  ولی  ملاحظاتی هست که اقدام به ساخت نوشابه نخمیری نمیکنند ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Bahrammt, D A R Y L

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 118
  • تشکر شده: 183 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #23 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۲:۳۶ »
به درود به دوستان،

 ما اینجا فقط تبادل اطلاعات می‌کنیم و سعی‌ می‌کنیم به ‌هم کمک کنیم و نظر بدیم.
نظر همه هم محترم هست.
فقط ۱-۲ نکته را می‌خواستم اینجا باز بهش اشاره کنم که اونم باز نظر شخصیه من هست.


۱- در مورد  مخفی‌ نگاه داشتن مخمر از دست رقبا:
اینجا در اروپا تقریبا یک مونوپل تو صنعت مخمر هست که تقریبا ۱۰۰% دست بانک مخمر weihnstephan هست.
تقریبا همه آبجو سازهای معروف و نیمه معروف آلمان و اروپا ، مایحتاج خودشونو از این بانک مخمر تامین میکنند. که یا به روش سلولی برای پرورش یا برای استفادهٔ مستقیم سفارش داده می‌شه. تقریبا می‌تونم بگم که کسی از همکار‌های من نوع مخمرش رو مخفی‌ نمی‌کنه و ازش معما درست نمی‌کنه. فقط یکی‌ دو تا از شرکت‌های بزرگ هستند که برای درست کردن آبجو بدون الکل از مخمر مخصوصی که خودشون پرورش میدند استفاده میکنند که علاوه بر تخمیر ، بدون الکل میمونند و این رو کاملا مخفی‌ نگاه می‌دارند.
من برای درست کردن آبجو شرکت گاه گداری به دوستان همکار که کارخونه بزرگ دارند تلفن میزنم و بدون هیچ مشگل فرمالیته ، ۷۰-۸۰ کیلو مخمر (تازه جهت استفادهٔ فوری) ازشون میگیرم که حتی بابتش پولی‌ پرداخت نمی‌شه و این امری کاملا دوستانه و جزو عرف همکاری حساب می‌شه. حتی در اختیار گذاشتن مخمر از طرف کارخونه بزرگ کار کاملا طبیعی هست.ما اینجا اگه بتونیم به هم کمک بکنیم، اینکارو انجام میدیم. کارخونه Stauder و کارخونه Fiege  از جمله شرکتهای هستند که من با‌هاشون همکاری دوستانه دارم و از هیچ کمکی‌ به هم دریغ نمی‌کنیم.
بقیه دوستان همکار در جاهای مختلف کشور هم همینجوری هستند.
خود من هم به یک سری از دوستان آبجو ساز خونگی که احتیاج به مخمر دارند ، با کمال میل کمک می‌کنم و مایحتاج شنو (اگه مخمر زیادی تو انبار اضافه داشته باشم) مجاناً در اختیارشون میزارم.

 
۲- کدر بودن آبجو قاعدتاً باید از مخمر باشه:
 
با پایین آوردن دما و صبر کردن ممکنه که آبجو کمتر کدر باشه، ولی‌ هیچ وقت به شفافی آبجو فیلتر شده نمیرسه.
وگرنه این همه زحمت برای شفاف کردنش کشیده نمی‌شد و این همه خرج اضافه هم بابتش صرف نمی‌شد که دوستان و همکاران من بابتش انجام میدند. این شاید یک حساب سر انگشتی و به روش کاملا خونگی و دستی‌ باشه که تا حدی آبجو شفاف بشه، ولی‌ در معیار‌های بزرگ اصلا جواب نمیده و شدنی نیست!
شفاف بودن و بدون مخمر بودن هم کاملا باهم فرق میکنه. شفاف بودن (یا تا حدی شفاف بودن) دلیل بر بی‌ مخمر بودن نیست. همکاران برای ماندگاری بیشتر آبجو دست به پاستوریزه کردن و غیر فعال کردن مخمر میزنن.
کدر بودن آبجو درسته که ممکنه دلیل دیگه داشته باشه. ولی‌ قاعدتاً باید از مخمر باشه.

باز هم تکرار می‌کنم که کدر بودن ماالشعیر نمیتونه از مخمر باشه، چون روش عمل تخمیر انجام نشده. پس هر چیز
دیگه میتونه باشه به جز این! وقتی‌ من آبجو با روش خیس کردن مالت درست می‌کنم، بعد از پخت با رازک و قبل از تخمیر کاملا شفاف هست و من رو این مساله حساسیت مخصوصی به خرج میدم که پروتئین وارد بشکهٔ تخمیر من نشه . پس نتیجه گیری شخصیه من اینه هر جور کدری دیگه که در سطح صنعتی وارد ماالشعیر بشه ، فقط جنبهٔ بازاریابی داره و دلیل منطقی‌ نمیتونه داشته باشه.

 
۳- نفاخ بودن و مشگل ساز بودن آبجو با مخمر.

یکی‌ از مسائل جالبی‌ که اینجا بحث می‌شه، اینکه که بر خلاف اون چیزی که باور هست، مخمر زنده (تا حد معقول) برای معده و روده  کاملا مفید هست و مخصوصاً فلورا روده رو کاملا ترمیم میکنه.
کدر بودن آبجو (به جز مسایل سلیقه‌ای) جزو محسنات اون محسوب می‌شه. یک سری از مشتری‌های من که با ابجهی صنعتی فیلتر شده نفخ میکنند و مشگل دارند و حتی اضهال میگیرند، با آبجوی کدر و فیلتر نشده من هیچ مشکلی ندارند و براشون بدون مشگل کاملا قابل شرب هست.

مشگل اینکه که به دلیل الکل یک سری از ماهیچهٔ دستگاه گوارش که در بدن بعضی‌ آدمها مشگل دارند و به اصطلاح تنبل هستند (از جمله ماهیچهٔ سر معده) شل‌تر و تنبل تر میشند و کار خودشونو درست انجام نمیدند و باعث ترش کردن (انتقال اسید به طرف بالا) و کمبود حرکت در روده میشند که این ربطی‌ به مخمر نداره و کلا مشگل الکل (از هر نوع هست)

موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Bahrammt, khosro, hojijon

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #24 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۴:۱۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد
...... من از روز ازل عرض کردم که مالشعیر تخمیر نمیشه و همین دلیل بر مخمر نداشتنش هست  کلا در ایرون تحت هیچ شرایطی مالشعیر مخمر نداره چون تخمیر نمیشه !! اگر هم شما نوشته ای از من دیدید که من گفتم مالشعیر مخمر داره لطفا برام بزارین تا اصلاحش کنم .....
  ... چون مخمر در مالشعیر ایرونی وجود نداره  ..
موفق باشید
نقل قول
درست میگین مالشعیر پتروویچ یک مالشعیر تخمیری هست ...صد البته هم در شمال کشور هم نوشیدنی بنام ساحل نوش داریم که اونم مالشعیر تخمیری  هست


سلام
قسم می خورم قصد کل کل ندارم . در این که شما اطلاعات بهتری نسبت به خیلی از ایرانیها دارید شکی نیست . ولی این هم دلیل نمیشه که تمام نظراتتون درست باشه . یا حتی دلیلی نداره که همه صحبتهای هدل که این همه استاد استاد میکنید بدون ایراد باشه .
شما با حالت نامناسبی (که خودتون همیشه جهت سایر کاربران بهش اعتراض می کنید) اومدین و مطالب یک شخص تولید کننده خارجی را زیر سوال بردید . ایشان فقط در زمینه ای که تخصص دارند مطلب مینویسند و ادعایی هم ندارند . ولی شما که عنوان کرده بودید امسال سال دوم شراب ریختنتون هست در مورد خیلی مسائل نظر میدید . همش هم به جزوه استاد استناد می کنید .
وقتی هم که نظر من را دیدید به کمبود وقتتان برای بحث بیهوده اشاره کردید .
درسته زحمت زیادی می کشید ولی لطفا بقیه را نرنجونید . نگذارید نفرات این مجموعه کم بشه .

نقل قول
ما اینجا فقط تبادل اطلاعات می‌کنیم و سعی‌ می‌کنیم به ‌هم کمک کنیم و نظر بدیم.
نظر همه هم محترم هست.
اینها نمونه بارز تفاوت فرهنگ ما و فرنگ نشینان است .
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #25 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷:۱۴ »
با درود
خسرو جان , حق باشماست . استاد هدل برای من هم استاد و هم مراد هستن واحترامشون در همه ابعاد بر من  واجب هست قضاوت با خوانندگان..
ببخشید چون بیشتر از این زمان ندارم صحبتم رو تموم میکنم.. 
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #26 در: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵:۵۴ »
جناب خسرو عزیز
ارادتمندم ... اگه جسارت نباشه رنجش شما از datam فقط میتونه ناشی از سوء برداشت باشه . ایشون بسیار در این انجمن زحمت میکشن و من خودمو واقعاً مدیون ایشون میدونم . واقعاً بدون هیچگونه چشمداشتی تجربیات خودشونو در اختیار دیگران میذارن . ضمن اینکه حضور جناب Braumeister را هم در این انجمن بسیار مغتنم میشمارم.
در مورد ایرانیا و فرنگ نشینان هم که فرمودین بهتره اظهار نظری نکنم .. شاید کمی موقع نوشتن احساساتی برخورد کردید
بهر حال بنده به عنوان یک عضو دون پایه این انجمن که مصرف کننده صرف اطلاعات این عزیزان هستم از این گفتگوها لذت میبرم و استفاده میکنم
موفق باشید

 
 

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #27 در: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۴:۳۳ »
سلام بهرام جان
اگر گفتم بقیه را نرنجانید منظورم خودم نبود . میگم این جواب مناسب بیرومستر نبود.
آقای داتام که صحبت نا مناسبی با من نداشتند . بحث فنی بود . کمی خسته بودند یک سری عبارات من وقت و فرصت بحث بیهوده ندارم را چاشنی کردند . بعد هم گویا مطالب من در مورد هدل کمی باعث دلخوری ایشون شد . 
مطمئنم اگر بقیه به ذوق بیان اطلاعاتی دارن در حد فرمولهای زرتشتیان محترم که سینه به سینه منتقل کرده اند .
در مورد تفاوت فرهنگ هم منظورم به جمله رفیق المانیه که میگه نظر همه محترمه .
همین پاسخی که شما تهیه کردید و در بالای پست منه . چقدر قابل احترام و سنجیده است ؟!
وقتی آدم مطالب زیادی می نویسه ممکنه یک چیزهایی از دستش در بره . مثلا بکار بردن عبارت من از روز ازل عرض کردم مالشعیر تخمیر نمیشه  با ماالشعیر تخمیری پترویچ و ساحل نوش تناقض داره . البته چیز مهمی نیست .
 
انشالله همه صحیح و سلامت باشید .
 

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 118
  • تشکر شده: 183 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مالشعیر فیلتر نشده بهنوش - پلاس
« پاسخ #28 در: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۹:۵۸ »
با عرض سلام و درود به دوستان،

 

خصوصیات و روح یک انجمن مثل اینجا ،  جوری هست که همه دوستان با اخلاق و شغل‌ها و مهارت‌های مختلف ، دور هم جمع شدیم و یک سرگرمی‌ مشترک قشنگی‌ داریم که مارو به هم مرتبط میکنه. هر کسی به نحوی اطلاعاتی که میده قاعدتاً از دید خودش به این دلیل انجام میده که این اطلاعاتش از دید خودش منطقی‌ هست. و دوست داره که اینو یا در اختیار بقیه دوستان بذاره، یا اینکه از تجربه خوب یا بد در این زمینه که داشته برای دیگران تعریف کنه. همه ما در سنی‌ هستیم که بتونیم خوب یا بد رو تشخیص بدیم، و از بین انبوه اطلاعاتی‌ که اینجا در اختیار هم میذاریم،، بهترین‌ها و منطقی‌تر‌ها رو برای خودمون انتخاب کنیم و نسبت به اون کار کنیم. من یک بار دیگه هم اینو تو یک تایپیک دیگه گفتم که ما به هم نه بده کار هستیم نه از کسی طلب داریم. من از سهم خودم، خوشحال میشم اگه دوستان در کارشون موفق باشند و اینو با دیگران در میون بذارند و روش موفقیتشنو هم به ما توضیح بدند، و اگه اشتباهی‌ هم در کارشون انجام شده، هم اینو به دوستان تعریف کنند که دوستان تکرار نکنند. شاید هر کسی هم به خاطر مشقّت کاری یا استرس روزمره نمیتونه همیشه جوابگو باشه یا تمرکز حواس داشته باشه  وقتی‌ که اینجا هست و این دلیل به کدورت شخصی‌ با کسی نیست (اتفاقی‌ که بار‌ها برای شخص خود من هم افتاده) ،. اختلاف نظر هم کاملا طبیعی هست و اینم من دلیل دشمنی یا کدورت نمی‌بینم و از دید خودم از هیچ کسی تو این انجمن نه دلخوری نه شکایتی دارم. زندگی‌ به اندازه کافی‌ جدی هست. اینجا ما برای سرگرمی میایم. نه برای رقابت و کار و شغل.

موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Maziar v8, becks, Fmrfmr

 

anything