inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق کشمش توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۲:۰۱:۴۴]


پاسخ : دماسنج توسط استاد
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۱۲]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۷:۲۸]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۵:۳۰]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط استاد
[امروز ساعت ۲۰:۲۵:۲۳]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۰:۱۶:۰۷]

نویسنده تاپیک: شراب سیب کامل  (دفعات بازدید: 172 بار)

آفلاین hoseinmajidi

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« در: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۲:۲۱ »
سلام کسی میتونه تولید شراب سیب خانگی باشرایطی که ما در ایران بتونیم مخمری که داخل ایران برای سیب هستش رو بسازیم . ولطفا جوری توضیح بده که ما متوجه بشیم چون خیلی مبتدی هستم و از وسایل سر در نمیارم ممنون .
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #1 در: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۴:۱۵ »
آقا يبار بيزحمت بخون خودت من متوجه سوالت نشدم
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین hoseinmajidi

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #2 در: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۷:۳۰ »
دوست عزیز منظورم ای هست نحوه درست کردن شراب سیب رو توضیح بدین به صورت خیلی مبتدی من تاحالا درست نکردم  . سوال هام اینکه . برای مخمر شراب سیب من که داخل ایرانم به مخمر اصلی دسرسی ندارم از چی میتونم به جای مخمر شراب سیب استفاده کنم ؟ برای 8 کیلو سیب سفید چقدر باید شکر اضافه کرد ؟ بعد از اینکه شراب مرحله تخمیر و تولید الکلش تموم شد  همون مرحله ای که 4 هفته طول میکشه منظورمه بعدش باید چیکار کرد ... سوالاتی از این قبیل منظورمه
 

آفلاین saheb1368

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 72
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #3 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۱:۲۴ »
سلام .من 8کیلو سیب رو از وسط نصف کردم داخل تشت آب انداختم تا رنگش تیره نشه چون گوشت سیب در مجاورت هوا تغییر رنگ میده.بعد دستگاه آبمیوه گیری رو آماده کردم سریع سیب ها رو پس از اینکه قسمت دانه هاشو خارج میکردن با چاقو داخل دستگاه میریختم و آب بدست اومده رو داخل دبه میریزم.پس از اتمام آب گیری 4 گرم مخمر سافت لوور فرانسوی پس از فعال کردن به دبه اضافه کردم.چون هیدرومتر داشتم شیرینی آب سیب رو گرفتم و پس از محاسبات مقدار شکر مناسب اضافه کردم و حدودا 20 روز تخمیر اولیه طول کشید...بعد برای تخمیر ثانویه به دبه دوم سیفون کردم هرچی بیشتر بمونه رنگ شراب بهتر میشه و مزه یکم خوب تر شد...ولی نظر شخصی من اینه الا سمتش نرو چون هم خیلی سخته و هم اینکه اصصلا مزه و گیرایی نداره.خرما هم ریختم اصلا با ذایقه ما جور نیست..همون شراب انگور بهترین گزینه بخدا...اصلا سمت شراب سیب نرو داداش
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #4 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۹:۰۷ »
من يكبار براي ساخت شراب مخلوط سيب و انار، ٣ ليتر آب سيب و ١ ليتر آب انار در يك بطري ٥ ليتري ريختم. چون مخمر نداشتم حدود دو سه ساعت طول كشيد كه مخمر بگيرم و آماده كنم. ولي وقتي سراغ بطري رفتم ديدم تخمير شروع شده و تصميم گرفتم مخمر اضافه نكنم. خوشبختانه يكي از بهترين شرابهاي ميوه شد كه تا الان ساختم.حدود ٩ درصد الكل، طعم و عطر سيب بسيار قوي و گيرايي عالي داشت.
ولي وقتي از مخمر استفاده ميكنم بوي مخمر به عطر سيب غالب ميشه و خيلي راضي كننده نيست.
به هر حال بايد از آب سيب استفاده كنيد. خيلي هم دنبال سيب حتما و فقط زرد نگرديد. اگر چندتا از سيبها سبزتر و كال هستن مشكلي نيست. سيبهاي نرسيده تر ph پايينتري دارن كه بهتره. براي هر ٣ ليتر آب سيب از ٢ گرم مخمر استفاده كن. براي مقدار شكر هم بايد آبسنجي كني حتما.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Anamis

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #5 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵:۵۲ »
منم یه بار حدود 30کیلو سیب رو آب گرفتم و تو یه ظرف 20لیتری ریختم با قفل هوا و بدون مخمر و شکر هم اضافه نکردم. 3هفته بعد با شلنگ به دبه دوم منتقل کردم و باز هم حدود 3هفته گذاشتم بمونه و بعد باز با شلنگ به بطری منتقل کردم. نتیجه بد نبود ولی هیچ چیز جای انگور رو نمیگیره. البته من امکانات برای تست میزان الکل و میزان شیرینی آب سیب رو نداشتم. به نظر من که آب سیب خودش به اندازه کافی پکتین داره و نیازی به مخمر نداره.
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 268
  • تشکر شده: 332 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #6 در: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۷:۴۴ »
با درود
بنده زیاد شراب سیب درست میکنم
*اکنون روش ساخت خودم را برایت مینویسم*
برای ساخت شراب سیب اول اینکه باید از آب سیب استفاده کنی.
دوم اینکه چون بهترین امتیاز شراب سیب عطر و طعم سیب است برای ساخت شراب سیب نباید از مخمر استفاده کنی. سیب های تازه انتخاب کن و بدون شُستن سیب ها آنها را آب بگیر در این صورت دیگر نیازی به مخمر نخواهد بود.
سوم اینکه برای جلوگیری از احتمال ترش شدن محصول باید از شکر استفاده کنی. اگر هیدرومتر نداری ببین اگر سیبها شیرین هستند برای هر لیتر آب سیب 2الی3 قاشق شکر و اگر سیبها شیرین نیست برای هر لیتر آب سیب 4الی5 قاشق شکر بریز.
_نیازی به هم زدن شراب نیست.
_حدودا پس از 20 روز شراب را به ظرف دیگری سیفون کن و مجددا بگذار سه ماه بماند.
_مصرف شراب سیب بصورت خنک و شبها بعد از شام فوقالعاده است نوش جان
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 268
  • تشکر شده: 332 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب کامل
« پاسخ #7 در: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸:۱۴ »
با درود
بنده زیاد شراب سیب درست میکنم
*اکنون روش ساخت خودم را برایت مینویسم*
برای ساخت شراب سیب اول اینکه باید از آب سیب استفاده کنی.
دوم اینکه چون بهترین امتیاز شراب سیب عطر و طعم سیب است برای ساخت شراب سیب نباید از مخمر استفاده کنی. سیب های تازه انتخاب کن و بدون شُستن سیب ها آنها را آب بگیر در این صورت دیگر نیازی به مخمر نخواهد بود.
سوم اینکه برای جلوگیری از احتمال ترش شدن محصول باید از شکر استفاده کنی. اگر هیدرومتر نداری ببین اگر سیبها شیرین هستند برای هر لیتر آب سیب 2الی3 قاشق شکر و اگر سیبها شیرین نیست برای هر لیتر آب سیب 4الی5 قاشق شکر بریز.
_نیازی به هم زدن شراب نیست.
_حدودا پس از 20 روز شراب را به ظرف دیگری سیفون کن و مجددا بگذار سه ماه بماند.
_مصرف شراب سیب بصورت خنک و شبها بعد از شام فوقالعاده است نوش جان
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357