inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق کشمش توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۲:۰۱:۴۴]


پاسخ : دماسنج توسط استاد
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۱۲]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۷:۲۸]


پاسخ : دماسنج توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۰۵:۳۰]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط استاد
[امروز ساعت ۲۰:۲۵:۲۳]


پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه تقطیر ۲ توسط Zed12
[امروز ساعت ۲۰:۱۶:۰۷]

نویسنده تاپیک: برج تقطیر آزمایشگاهی  (دفعات بازدید: 388 بار)

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 268
  • تشکر شده: 332 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #15 در: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰:۴۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
حداقل دانش تقطیر متانول سمی هست و کسی ادعا داره به کاربر میگه هسته خرما رو گرفتی متانول تولید نمیشه این یعنی آخر حرف احمقانه البته نمیگم گوینده ......
من به این بحث دیگه ادامه نمیدم بهتره ایشون که از من تجربه بیشتر داره و به شراب جوشیده موز میگه سولفید زنی کن شما رو راهنمایی کنه
با درود
درمورد متانول دوستی گفته بود یک لیتر عرق از شیره خرما گرفتم و سرتقطیر رو دور نریختم و شرایط تقطیر مجدد رو هم ندارم...
بنده هم دقیقا عرض کردم دور ریختن سرتقطیر فقط جهت احتیاط است و متانول از چوب و در شرایط خاص تولید میشه و شما چون از شیره خرما استفاده کردید احتمالاً مشکلی ندارد...
.
و درمورد شراب موز دوستی گفته بود چون متابی سولفیت در دسترس نبود از گوگرد استفاده کردم...
و بنده هم دقیقا عرض کردم که من خودم شخصا ترجیح میدهم بدون متابی سولفیت شراب بسازم تا اینکه از گوگرد استفاده کنم...
.
حالا نمیدانم این موضوعات اصلا چه ربطی دارد؟
حرف من این است که شما هر جایی دیدید بنده اشتباه کردم حتما راهنمایی کنید و راه درست رو بگید تا همه از اطلاعات شما استفاده کنیم.
در این دو مورد هم وقتی شما دیدید بنده اشتباهی راهنمایی کردم باید راه درستش رو پست میگذاشتید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

mohammad1981

  • میهمان گرامی
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #16 در: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰:۲۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
حداقل دانش تقطیر متانول سمی هست و کسی ادعا داره به کاربر میگه هسته خرما رو گرفتی متانول تولید نمیشه این یعنی آخر حرف احمقانه البته نمیگم گوینده ......
من به این بحث دیگه ادامه نمیدم بهتره ایشون که از من تجربه بیشتر داره و به شراب جوشیده موز میگه سولفید زنی کن شما رو راهنمایی کنه
با درود
درمورد متانول دوستی گفته بود یک لیتر عرق از شیره خرما گرفتم و سرتقطیر رو دور نریختم و شرایط تقطیر مجدد رو هم ندارم...
بنده هم دقیقا عرض کردم دور ریختن سرتقطیر فقط جهت احتیاط است و متانول از چوب و در شرایط خاص تولید میشه و شما چون از شیره خرما استفاده کردید احتمالاً مشکلی ندارد...
.
و درمورد شراب موز دوستی گفته بود چون متابی سولفیت در دسترس نبود از گوگرد استفاده کردم...
و بنده هم دقیقا عرض کردم که من خودم شخصا ترجیح میدهم بدون متابی سولفیت شراب بسازم تا اینکه از گوگرد استفاده کنم...
.
حالا نمیدانم این موضوعات اصلا چه ربطی دارد؟
حرف من این است که شما هر جایی دیدید بنده اشتباه کردم حتما راهنمایی کنید و راه درست رو بگید تا همه از اطلاعات شما استفاده کنیم.
در این دو مورد هم وقتی شما دیدید بنده اشتباهی راهنمایی کردم باید راه درستش رو پست میگذاشتید
سلام تمایلی به ادامه بحث نداشتم اما لازم دیدم اینو بهتون پاسخ بدم شما که راهنمایی کردم طعنه زدین لازم نیست بگید پست میذاشتم که شما اشتباه گفتین جناب واتو واتو در امر تقطیر و شراب انداختن زبان گویا داشتن مزید بر دانش شما نیست
بجای طعنه زدن بهتره صبور باشید و جایی هم که اطلاعات ندارین بهتره کلمه فکر مینم رو اول جملتون بگذارین. و اگر هم واقعا اطلاعات کامل ندارین همونطور هم که قبلا دوبار بهتون گفتم اگر یادتون باشه بهتره توصیه نکنید
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #17 در: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰:۴۶ »
آقايون تموم كنيد اين بحث رو. درست نيست . به قول دوستان بي احترامي كردن كه كاري نداره. مهم اينه كه بتونيم حتي تو محيط مجازي به هم احترام بذاريم. هركي هم پست خودش رو پاك كنه
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین saheb1368

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 72
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #18 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۲:۰۰ »
عزیزان نتیجه نهایی چی شد؟؟؟؟؟  از این برج تقطیر یا خنک کننده یا هرچی که صحیح است میشه در کنار زودپز عرق گیری انجام داد؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #19 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۹:۱۸ »
ميشه برادر
از نظر من از لوله مسي بهتره.
فقط ! اولا حتما جنس نشكن و پايركس باشه.
دوما خيلي مراقبش باشين كه نشكنه. اگر پايه مخصوصش رو هم بخرين كه عاليه. وگرنه خودتون براش پايه ي مطمئن بسازين كه زود از دستش ندين.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #20 در: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷:۲۴ »
آقاي saheb1368
نكته اي رو در مورد اين كندانسور شيشه اي فراموش كردم بگم.
در گذشته بيشتر قطعات دستگاه تقطير رو از مس ميساختن و ميدونستن كه استفاده از مس تاثير محسوسي روي محصول ميگذاره. علتش هم اينه كه در فرآيند تخمير و تقطير مقداري از تركيبات سولفيدي مثل هيدروژن سولفيد و دي متيل سولفيد توليد ميشه كه اگر مقدارش از حدي بيشتر باشه باعث ايجاد بو و مزه لاستيك يا كلم پخته ميشه و بهترين راه حذفش استفاده از مس در مخزن يا لوله مسي يا حتي قرار دادن قطعاتي از مس در جاي از مسير هست. چون مس به سرعت با سولفيد واكنش ميدهء. براي شما كه تصميم دارين از كندانسور شيشه اي استفاده كنيد و احتمالا ديگ مسي هم ندارين دوتا راه وجود داره. يكي اينكه مقداري ورق مسي نازك داخل ديگ قرار بدين يا اينكه مقداري سيم افشان مسي رو داخل لوله كندانسور بذارين كه با محصول خروجي در تماس باشه.
البته مقدار زيادي از سولفيد معمولا بعد از چندماه خودبخود حذف ميشه، ولي به هرحال استفاده از مس كمك زيادي ميكنه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین saheb1368

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 72
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #21 در: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۷:۰۸ »
ممنون از شما بابت پیگیری ...در نظر دارم مانند عکس ارسالی شما سیم ظرف شویی مسی رو در محل خروجی الکل بالای فیلتر زغالی قرار بدم.....ولی بعد از این مورد،استرس زیادی در پیدا کردن دماسنج خوب و نصب اون بر روی زودپز دارم.و اینکه دماسنج داخل مایع باشه یا در فضای بالای زود پز؟؟؟؟ و اینکه اگر بخوام فعلا بجای شیشه ای از لوله مسی استفاده کنم مقدار لوله مسی برای خنک کردن بخار چقدر باشه؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #22 در: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴:۱۳ »
سلام
طول لوله مسي حدود ٢ متر كافيه. در مورد دماسنج هم قبلا پست كاملي گذاشتم حتما بخونيد تا خيالتون راحت بشه
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین saheb1368

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 72
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #23 در: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵:۳۸ »
دومتر برای قسمت مارپیچ که داخل سطل آب برای خنک کردن بخار بکار میرود؟؟؟ بقیه اتصالات رو با شلنگ سیلیکونی انجام بدیم ؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 460
  • تشکر شده: 1068 بار
    • مشاهدۀ نمایه
برج تقطیر آزمایشگاهی
« پاسخ #24 در: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۵۹ »
كلا ٢ متر لوله ٨ بگيرين كافيه. حدود ٢٠ سانتش هم بيرون از آب ميمونه و خصوصا براي اتصال به ديگ حتما از شلنگ سليكوني كه قطر داخليش از قطر خروجي ديگ كمتر باشه استفاده كنيد كه ديگه احتياج به بست هم نباشه. از جنس مس نرم و با ضخامت كمتر بگيرين كه خم كردنش راحت باشه. براي خم كردن هم اول كامل صافش كنيد و بعد دور يك استوانه بپيچين. بعد قسمت ورودي و خروجي رو به آرومي و دقت خم كنين كه نشكنه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

 

anything