inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: جدا سازی سر تقطیر  (دفعات بازدید: 137 بار)

آفلاین Mehdialimohammad

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
جدا سازی سر تقطیر
« در: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۶:۳۸ »
با عرض سلام:
دوستان من برای ۱۰ کیلو کشمش ۴۰ لیتر آب اضافه کردم اولا که این نسبت درست است ؟ و برای این مقدار مقدار سی سی که در سر تقطیر باید دور بریزم چقدر هست و محاسبه آن به چه صورت است ؟ و همینطور برای قلب تقطیرم و انتهای تقطیرم به چه صورت محاسبه میشود؟ ولی مقدار سر تقطیر برام مهمتره
خیلی ممنونم از همه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدا سازی سر تقطیر
« پاسخ #1 در: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۳:۰۱ »
با درود
دوست عزیز اینجا تالار انتقاد، پیشنهاد و گزارش اشتباهات است.
لطفا در هنگام باز کردن تاپیک دقت فرمایید.
شما برای گرفتن پاسخ این سوالهای خود باید به تالار تقطیر و مشروبات سنگین مراجعه کنید.
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش