inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: جدا سازی سر تقطیر  (دفعات بازدید: 28 بار)

آفلاین Mehdialimohammad

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
جدا سازی سر تقطیر
« در: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۶:۳۸ »
با عرض سلام:
دوستان من برای ۱۰ کیلو کشمش ۴۰ لیتر آب اضافه کردم اولا که این نسبت درست است ؟ و برای این مقدار مقدار سی سی که در سر تقطیر باید دور بریزم چقدر هست و محاسبه آن به چه صورت است ؟ و همینطور برای قلب تقطیرم و انتهای تقطیرم به چه صورت محاسبه میشود؟ ولی مقدار سر تقطیر برام مهمتره
خیلی ممنونم از همه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 205 بار
    • مشاهدۀ نمایه
جدا سازی سر تقطیر
« پاسخ #1 در: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۳:۰۱ »
با درود
دوست عزیز اینجا تالار انتقاد، پیشنهاد و گزارش اشتباهات است.
لطفا در هنگام باز کردن تاپیک دقت فرمایید.
شما برای گرفتن پاسخ این سوالهای خود باید به تالار تقطیر و مشروبات سنگین مراجعه کنید.
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 

 

anything