inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: شرابم گازدار شده، خراب شده؟  (دفعات بازدید: 192 بار)

آفلاین vahids

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
شرابم گازدار شده، خراب شده؟
« در: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۳:۱۳ »
سلام
من شراب رو طبق یه آموزش چند قسمتی از یوتیوب ساختم.
در یه مرحله که آب انگور رو از تفاله جدا میکنیم و میزاریم توی یه ظرف حدود ۲ ماه بمونه یه بطری ۴ لیتری پر کردم و یک یک و نیم لیتری
قفل هوا هم نزاشتم واسشون

الان بعد از دو ماه بطری ۴ لیتری رو باز کردم طبیعی هست و قسمت شفاف رو با شیلنگ کشیدم کردم توی شیشه و اوکیه
ولی یک و نیم لیتریه به شدت گاز داشت.
حدود ۵ دقیقه صبر کردم تا آروم شد و دوباره گذاشتم تهنشین بشه
و الان اونم صاف کردم ولی هنوز یکم گاز داره

به نظرتون خراب شده؟!
چرا گاز داره؟!!
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط vahids در ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۳:۱۴

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شرابم گازدار شده، خراب شده؟
« پاسخ #1 در: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۱:۴۲ »
با درود
دلیل گاز دار شدن شراب شما استفاده نکردن از قفل هوا در تخمیر ثانویه هست.
طبیعتاً تخمیر گاز تولید میکند و خارج نشدن گاز تولیدی از ظرف باعث گازدار شدن شراب میشود.
اون ظرف چهار لیتری شما هم صد در صد راه خروجی هوا داشته که گازدار نشده.
اما درمورد سالم بودن شراب مشکلی نیست و میتوانی آن را مصرف کنی
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: vahids