inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟  (دفعات بازدید: 201 بار)

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« در: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۹:۰۰ »
دوستان سلام وقتتون بخیر،یه سوالی داشتم  من شرابم اماده شده اما از طعمش راضی نیستم خیلی فکر کردم ببینم مشکل از کجا بود تو مراحل اماده سازی شراب فکر نمیکنم اشتباهی کرده باشم فقط تنها چیزی که فکرمو درگیر کرده مخمر ساف لاوریه که اضافه کردم، دوستانی که شراب بدون مخمر و با مخمرو تجربه کردن میتونن منو راهنمایی کنن، من به ۱۸ ۱۹ لیتر مخلوط انگورو تفاله، تقریبا ۴ ۵ گرم مخمر اضافه کردم(کمتر بوده که بیشتر نبوده)ولی الان میخورمش خیلی طعم بدی داره اصلا انگار یه چیز بدمزه ی  خیلی تلخ داری میخوری که طعم انگور یا نداره یا خیلی کم حس میشه، میخوام بدونم یعنی اون مخمر انقد مزشو تحت تاثیر قرار داده یا به عوامل دیگه ای مربوطه
 

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #1 در: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۶:۵۳ »
مراحل اماده سازیشم به این صورت بود که انگورارو نشسته دون کردم و با دست له کردم و توی دبه ی ۲۵ لیتری ریختمشون،و روز سوم بهش مخمر اضافه کردم(یک لیوان اب با دمای ۳۵درجه مخمرو توش فعال کردمو اضافه کردم)
تقریبا ۹۰۰ گرم شکر هم بهش اضافه کردم ،و تو دمای میانگین ۲۲ تا ۲۵ نگهش داشتم به مدت ۱۴روز چون همچنان تاج تخمیر بالا میومد و گاز خارج میشد، روز ۱۴م صافی کشیدم ۱۴لیتر شراب داد که تو دوتا قرابه ۶لیتری سرباریک ریختم،
۶لیتری اول که به راحتی بدون دخالت دست پر شد و پلمپ شدو قفل هوا کار گذاشته شد،۶لیتری دوم که با چلوندن تفاله ها باید پر میشد به صورت اتفاقی یکم اب واردش شد شاید به اندازه یه استکان،و این ۶لیتریم قفل هواش کار گذاشته شد و تمام ۱/۵لیترم آضافه اومدو ناچارا توی بطری پلاستیکی ریختم، ۲ماه تو دمای میانگین ۱۵تا ۱۹ موندن برای تخمیر ثانویه،
حالا بعد ۲ماه که دیگه گاز خارج نمیشد از قفل هوا سیفون کردم توی بطری،بعد اومدم تستشون کنم اون بطری ۱/۵که هیچییی اصا قابل خوردن نبود
اون ۶لیتری که یه مقداری کم اب رفت توش هم طعمو مزه خوبی نداره مثل اون بطری ۱/۵زهر نیست اما بازم به شراب نمیخوره

فکر میکردم اون ۶لیتری اولی که بدون دخالت دست و ورود اب پر شد باید طعمش خوب باشه و متفاوت ازینا اما متاسفانه اون هم طعم قابل قبولو گوارایی نداره از دوتای دیگه بهتره ولی باز هم یه ته مزه ی بدی داره که نمیشه اسمشو تلخیه الکل سراب گذاشت...
به نظرتون مشکل کجا بوده؟ از دما بوده؟ از اب بوده؟ از مخمر بوده از چی بوده؟
ببخشید خیلی طولانی شد اگه کسی حوصله داشت بخونه لطف کنه جواب بده
 

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #2 در: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶:۰۰ »
کسی جواب مارو نمیده..؟؟
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #3 در: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳:۳۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
کسی جواب مارو نمیده..؟؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
راجب به سوالتان که پرسیده اید ایا این مخمر روی طعم اثر بد میگذارد باید بگویم آری
و زمانی این اثر بیشتر و بدتر میشود که تخمیر در دمای بالا صورت گرفته باشد
البته پارامتر های دیگر هم میتواند اثر بگذارد
ولی خب این مخمر ها برای نوشیدنی های مثل شراب یا ابجو مناسب نیستند
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alikhddd

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #4 در: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۸:۴۱ »
خیلی ممنونم از راهنمایی ک کردید،
کاش دوستانی که روز اول به من گفتند از مخمر ساف لاور استفاده کنم یکم از طعم بدش هم برام میگفتن،حیف اون همه زحمت...
 

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 133
  • تشکر شده: 149 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #5 در: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲:۳۸ »
درود بر شما
اطمینان خاطر داشته باشید که مشکل شما از مخمر استفاده شده نیست.
تغییر طعمی که مخمر نان در شراب ایجاد میکند در مقایسه با استفاده از مخمر شراب قابل تشخیص است . و آنهم در ته مزه ترشی است که ممکن است ایجاد شود . و گاهی هم انقدر کم است که قابل تشخیص نیست.
شما مراحل کارتان کاملا درست بوده حتی دما در تخمیر ثانویه .
اما دقت کنید که ا لن شما به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن مخمر نداشتید. چون انگدر ها رو نشستید. و ضد عفدونی نکردید. و نشکل کار شما دقیقا همینجاست.
در روش سنتی همیشه نتیجه کار با بخت و اقبال همراه است. وجود باکتریه و آلودگیهای دیگر روی انگور در طعم نهایی آن تاثییر فراوانی دارد.
و زحمات را به باد میدهد .
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #6 در: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷:۵۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
خیلی ممنونم از راهنمایی ک کردید،
کاش دوستانی که روز اول به من گفتند از مخمر ساف لاور استفاده کنم یکم از طعم بدش هم برام میگفتن،حیف اون همه زحمت...

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی اینکه افرادی این مخمر را به شما توصیه کردند بخاطر این بوده که این تنها مخمر موجود در داخل کشور است
و تهیه مخمر های مناسب تر مشکل است
و مطمئنا این افراد از این مخمر به عنوان بهترین مخمر یاد نکرده اند

و بحث و پرسش در مورد انواع مخمر ها و مخصوصا مخمر نان و این مخمر که نوعی مخمر نان است بسیار در این انجمن به وقوع پیوسته است
و شما باید تحقیق بیشتری میکردید

این طعم تلخ و بدی که شما از ان صحبت میکنید حاصل شتاب و وقت و زحمت کمتری ست که شما انجام داده اید

و همچنین کلا مشروبات طعم خوشی ندارند و همیشه به زحمت از گلوی آدمی پایین رفته
زیرا که این مایعات بیشتر دارو تشریف دارند تا غذا
و معمولا صاحبان دل های شکسته و سرخورده و نگران و مضطرب و مسترس و تنها و غمگین و زخم خورده از جفا و غیره بسراغ این دارو می آیند

البته بنظر من که این مخمر ها کیفیت طعم ایجادیشان چشمگیر و قابل تشخیص است
ولی این طعم یاد برده فقط حاصل این مخمر نیست
چه بسا با رعایت کردن مواردی بتوان از این طعم های ناخوشایند کاست

و نکته دیگر شاید محصولات دستساز همیشه از موارد صنعتی کیفیت طعمی کمتری داشته باشند و شاید سالم تر
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #7 در: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲:۳۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
کسی جواب مارو نمیده..؟؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی دنیا هم کوچک است و هم گرد
البته قصدمن نمک پاشیدن بر زخم شما نیست ولی نمیدانم چطور که چرا من اتفاقی به این کامنت برخورد کردم :)
توجه بفرمایید لطفا
نقل قول از: Saji در ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷:۰۵
من امروز که روز سومه برای اولین بار درب دبه رو باز کردم که توش ببینم و مخمر بهش اضافه کنم دیدم روی سطح شراب یه لایه کپک هست،الان میتونم با جدا کردن کپا مخمر اضافه کنم؟یا دیگ کار از کار گذشت؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
بع روحیه شما بستگی دارد
از کیفیت که بدور شده اید
ولی ادامه دهید و کسب تجربه کنید کپک ها را دور بریزید

مایع را بجوشانید و بعد از خنک شدن با مخمر فعال و اهلی تخمر را شروع کنید

_______________________________________
این همان شراب شماست که همه تقصیر ها را گردن مخمر زبان بسته انداخته اید :)

دوست عزیز یاد دارم که من فرمودم این شراب ارزش نوشیدن ندارد و باید ان را دور بریزید
باید هم طعمش بد باشد ان طعم یاد برده طعم کپک است که تقریبا بوی بد جوراب میدهد
:)

میدانم اکنون در حال خندیدن هستید دوست گرامی
بخند به روی دنیا .. دنیا به روت بخنده  ;D
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Juya, واتوواتو

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #8 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹:۲۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
کسی جواب مارو نمیده..؟؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی دنیا هم کوچک است و هم گرد
البته قصدمن نمک پاشیدن بر زخم شما نیست ولی نمیدانم چطور که چرا من اتفاقی به این کامنت برخورد کردم :)
توجه بفرمایید لطفا
نقل قول از: Saji در ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷:۰۵
من امروز که روز سومه برای اولین بار درب دبه رو باز کردم که توش ببینم و مخمر بهش اضافه کنم دیدم روی سطح شراب یه لایه کپک هست،الان میتونم با جدا کردن کپا مخمر اضافه کنم؟یا دیگ کار از کار گذشت؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
بع روحیه شما بستگی دارد
از کیفیت که بدور شده اید
ولی ادامه دهید و کسب تجربه کنید کپک ها را دور بریزید

مایع را بجوشانید و بعد از خنک شدن با مخمر فعال و اهلی تخمر را شروع کنید

_______________________________________
این همان شراب شماست که همه تقصیر ها را گردن مخمر زبان بسته انداخته اید :)

دوست عزیز یاد دارم که من فرمودم این شراب ارزش نوشیدن ندارد و باید ان را دور بریزید
باید هم طعمش بد باشد ان طعم یاد برده طعم کپک است که تقریبا بوی بد جوراب میدهد
:)

میدانم اکنون در حال خندیدن هستید دوست گرامی
بخند به روی دنیا .. دنیا به روت بخنده  ;D

با سلام خدمت ساکاروی عزیز و بقیه دوستان بله جناب ساکارو من اصلا اون لایه کپک یادم نبود ولی الان که شما یاداوری کردید خاطرم هست که اون لایه کپک خیلی سطحیی بود یعنی هنوز سطح شرابو به طور کامل نگرفته بود فقط رگه رگه هایی سفیدی بود که پیوسته هم نبود مشخص بود تازه داشت شروع به کپک زدن میکرد ک تو همون روز من کپکارو جدا کردمو از روز بعد ادامه ی ماجرا،
یعنی همون یه لایه بسیار سطحی کپک که هنوز فعالیتش شروع نشده بودو جداش کردم باعث همچین طعمی شده؟؟
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #9 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶:۰۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
کسی جواب مارو نمیده..؟؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی دنیا هم کوچک است و هم گرد
البته قصدمن نمک پاشیدن بر زخم شما نیست ولی نمیدانم چطور که چرا من اتفاقی به این کامنت برخورد کردم :)
توجه بفرمایید لطفا
نقل قول از: Saji در ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷:۰۵
من امروز که روز سومه برای اولین بار درب دبه رو باز کردم که توش ببینم و مخمر بهش اضافه کنم دیدم روی سطح شراب یه لایه کپک هست،الان میتونم با جدا کردن کپا مخمر اضافه کنم؟یا دیگ کار از کار گذشت؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
بع روحیه شما بستگی دارد
از کیفیت که بدور شده اید
ولی ادامه دهید و کسب تجربه کنید کپک ها را دور بریزید

مایع را بجوشانید و بعد از خنک شدن با مخمر فعال و اهلی تخمر را شروع کنید

_______________________________________
این همان شراب شماست که همه تقصیر ها را گردن مخمر زبان بسته انداخته اید :)

دوست عزیز یاد دارم که من فرمودم این شراب ارزش نوشیدن ندارد و باید ان را دور بریزید
باید هم طعمش بد باشد ان طعم یاد برده طعم کپک است که تقریبا بوی بد جوراب میدهد
:)

میدانم اکنون در حال خندیدن هستید دوست گرامی
بخند به روی دنیا .. دنیا به روت بخنده  ;D

با سلام خدمت ساکاروی عزیز و بقیه دوستان بله جناب ساکارو من اصلا اون لایه کپک یادم نبود ولی الان که شما یاداوری کردید خاطرم هست که اون لایه کپک خیلی سطحیی بود یعنی هنوز سطح شرابو به طور کامل نگرفته بود فقط رگه رگه هایی سفیدی بود که پیوسته هم نبود مشخص بود تازه داشت شروع به کپک زدن میکرد ک تو همون روز من کپکارو جدا کردمو از روز بعد ادامه ی ماجرا،
یعنی همون یه لایه بسیار سطحی کپک که هنوز فعالیتش شروع نشده بودو جداش کردم باعث همچین طعمی شده؟؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
دوست گرامی وقتی شراب شما آن هم در روز های نخست دچار همچین آلودگی های میشود حاکی بر این است که محلول شما استریل نبوده و حاوی انواع و اقسام آلودگی ها بوده که در کنار مخمر ها شروع به فعالیت کرده اند
و اینکه آن ها در آغاز نمایان شوند این یعنی اتفاق بدتر از بد زیرا میتوانند از منابع غذایی بیشتر استفاده کنند و به رقیبان مخمر ها تبدیل شوند
و ان کپک های که از ان ها یاد میکنید اندام های زایشی کپک ها هستند و این یعنی ان ها به اندازه کافی تغذیه شده اند و در حال تولید مثل هستند
از این ها که بگذریم این طعم بد به بقایای همین کپک ها مربوط میشود که به تجریه ان ها توسط باکتری ها تبدیل به مردار میشوند و ایجاد تعفن میکنند که میتواند بو و طعم های بد ایجاد کند چون بوی جوراب

و نگفته نماند کپک ها معمولا بیماری زا هستند و  با مشاهده ان ها در انواع مواد غذایی باید از مصرف ان مواد غذایی پرهیز کرد که حتی میتواند مرگ اور هم باشند
به طور مثال کپک نان که همه ما با ان سرکار داریم و مشاهده کرده ایم جز خطرناک ترین نوع کپک هاست
و کپک ها انواع اقسام بسیار متفاوتی هستند
و این طعم یاد برده نه فقط حاصل عوارض این کپک هاست بلکه دیگر رقیبان چون باکتری ها  در سفره این انقلاب شریک بوده اند  ;)
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #10 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۱:۵۸ »
شگفتاااا🤔

حالا من یه شراب دیگه هم دارم که اون هم تقریبا ۲ماهو ۱۰روز از تخمیر ثانویش میگذره و هنوز قفل هوا روش نصبه و دیگه چند روزیه ندیدم گاز ازش خارج بشه، اما روی سطح شراب به اندازه یه میلی متر حباب های گاز هست و همچنان حبابای خیلییییی ریزی از کف ظرف رو به بالا میان(ظرف تخمیرم همون ۶ لیتری سر باریک)

آیا میتونم الان بطریش کنم؟یا باز هم صبر کنم؟
طعمو الکلش خوبه واسه اینکه گاز دار نشه میگم
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #11 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۰:۰۴ »
با درود خدمت شما و سایر اعضا

اگر این ظرف تخمیر 6 لیتری  سر باریک ؟ یکی از همان دو ظرف 6 لیتری در دومین کامنت شماست
باز میتواند مشکل ایجاد کند
ولی اگر به گفته شما چند روزی ست که دیگر حباب قابل توجهی خارج نمیشود شاید بتوان ان را بطری کرد و انچندان نگران گاز دار شدن ان نشد
اینکه در این مدت طولانی حباب تولید میکرده در مرحله ثانویه حاکی از همان مهمان های ناخوانده ست

این ظرف 6 لیتری خود را به محل خنکی منتقل کنید و سعی کنید ان را خوب سیفون کنید
و فکر نکنم توان نگهداری داشته باشد
اگر میخواهید مصرفش کنید این کار را انجام بدهید و نیازی به بطری کردن هم نیست
6 لیتر را میتوان با دوستان در یک شب زمستانی نوشید و خلاص
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین omid7925

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر سافت لاور طعم شرابو بد میکنه؟
« پاسخ #12 در: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹:۲۱ »
با سلام خدمت شما دوست عزیز بنده تا امسال از روش قدیمی و بدون مخمر شراب گرفته ام ..برای سال اینده تصمیم دارم از این روش استفاده کنم اما یک مشکل دارم..نمیدونم برای 30 کیلو انگور که حدودا 15 لیتر آب میدهد چقدر مخمر اضافه کنم ممنون میشم کمک کنید..