inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: عصاره گيري از دانه مالت جو  (دفعات بازدید: 52 بار)

آفلاین mr jackson

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 23
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره گيري از دانه مالت جو
« در: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰:۲۴ »
باسلام
هدف از ايجاد اين تاپيك سوال در مورد استخراج عصاره از دانه مالت جو است.
من مدت هاست هم با دلستر وهم با عصاره مالت جو آبجو درست ميكنم كه هم طعم و مزه خوبي داره وهم بسيار شفاف ، ولي چند وقتي كه مي خواهم از خود دانه مالت جو و گندم عصاره گيري كنم چند باري تست كردم ولي متاسفانه هيدرومترم ١.٠١٠ هم نشان نميداد ... مطمعنا يه جاي كارم اشتبها هست..
روش كار من به اين صورت بود كه هر بار مقدار ٥ كيلو از دانه مالت جو خرد نشده شركت به مالت را درون ميكسر خرد ميكردم و با ٢٠ ليتر آب درون ديگ به مدت ٢٠ دقيقه رو درجه حرارت ٤٧ و ٣٠ دقيقه رو درجه حرارت٦٣-٦٤ و ٣٠ دقيقه رو درجه حرارت ٧٠ ميپختم .... بعد از انجام اين مراحل دانه هارا به وسيله توري از مايع جدا ميكردم و اب را اضافه ميكردم تا به حدود ١٧ ليتر برسد ( مايع داخل ديگ بدونه دانه هاي مالت) وسپس رازك ميزدم و به مدت ١ ساعت ميجوشاندم و بعد مايع را سرد ميكردم .
ولي بعد از آبسنجي معلوم بود كه هيچ قندي درون مايع موجود نيست ...
اين موضوع نشان دهنده اين هست كه يك مشكل خيلي عظيم وجود دارد .
ممنون ميشم اگر كمكم كنين🙏🏻🙏🏻
 

آفلاین habibpn

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره گيري از دانه مالت جو
« پاسخ #1 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
باسلام
هدف از ايجاد اين تاپيك سوال در مورد استخراج عصاره از دانه مالت جو است.
من مدت هاست هم با دلستر وهم با عصاره مالت جو آبجو درست ميكنم كه هم طعم و مزه خوبي داره وهم بسيار شفاف ، ولي چند وقتي كه مي خواهم از خود دانه مالت جو و گندم عصاره گيري كنم چند باري تست كردم ولي متاسفانه هيدرومترم ١.٠١٠ هم نشان نميداد ... مطمعنا يه جاي كارم اشتبها هست..
روش كار من به اين صورت بود كه هر بار مقدار ٥ كيلو از دانه مالت جو خرد نشده شركت به مالت را درون ميكسر خرد ميكردم و با ٢٠ ليتر آب درون ديگ به مدت ٢٠ دقيقه رو درجه حرارت ٤٧ و ٣٠ دقيقه رو درجه حرارت٦٣-٦٤ و ٣٠ دقيقه رو درجه حرارت ٧٠ ميپختم .... بعد از انجام اين مراحل دانه هارا به وسيله توري از مايع جدا ميكردم و اب را اضافه ميكردم تا به حدود ١٧ ليتر برسد ( مايع داخل ديگ بدونه دانه هاي مالت) وسپس رازك ميزدم و به مدت ١ ساعت ميجوشاندم و بعد مايع را سرد ميكردم .
ولي بعد از آبسنجي معلوم بود كه هيچ قندي درون مايع موجود نيست ...
اين موضوع نشان دهنده اين هست كه يك مشكل خيلي عظيم وجود دارد .
ممنون ميشم اگر كمكم كنين🙏🏻🙏🏻
درود
دوست عزیز کلا روش شما اشتباه است پیشنهاد می کنم حتما مقالات استاد هدل رو
یک نگاه بیندازید عصاره گیری از دانه مالت به این راحتی که شما رفتید نیست به همین
دلیل به سر منزل مقصود نرسید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mr jackson

آفلاین mr jackson

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 23
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عصاره گيري از دانه مالت جو
« پاسخ #2 در: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴:۰۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
باسلام
هدف از ايجاد اين تاپيك سوال در مورد استخراج عصاره از دانه مالت جو است.
من مدت هاست هم با دلستر وهم با عصاره مالت جو آبجو درست ميكنم كه هم طعم و مزه خوبي داره وهم بسيار شفاف ، ولي چند وقتي كه مي خواهم از خود دانه مالت جو و گندم عصاره گيري كنم چند باري تست كردم ولي متاسفانه هيدرومترم ١.٠١٠ هم نشان نميداد ... مطمعنا يه جاي كارم اشتبها هست..
روش كار من به اين صورت بود كه هر بار مقدار ٥ كيلو از دانه مالت جو خرد نشده شركت به مالت را درون ميكسر خرد ميكردم و با ٢٠ ليتر آب درون ديگ به مدت ٢٠ دقيقه رو درجه حرارت ٤٧ و ٣٠ دقيقه رو درجه حرارت٦٣-٦٤ و ٣٠ دقيقه رو درجه حرارت ٧٠ ميپختم .... بعد از انجام اين مراحل دانه هارا به وسيله توري از مايع جدا ميكردم و اب را اضافه ميكردم تا به حدود ١٧ ليتر برسد ( مايع داخل ديگ بدونه دانه هاي مالت) وسپس رازك ميزدم و به مدت ١ ساعت ميجوشاندم و بعد مايع را سرد ميكردم .
ولي بعد از آبسنجي معلوم بود كه هيچ قندي درون مايع موجود نيست ...
اين موضوع نشان دهنده اين هست كه يك مشكل خيلي عظيم وجود دارد .
ممنون ميشم اگر كمكم كنين🙏🏻🙏🏻
درود
دوست عزیز کلا روش شما اشتباه است پیشنهاد می کنم حتما مقالات استاد هدل رو
یک نگاه بیندازید عصاره گیری از دانه مالت به این راحتی که شما رفتید نیست به همین
دلیل به سر منزل مقصود نرسید
والا ميدونم يكسري نكات و رعايت نكردم و خودم احتمال ٥٠-٦٠٪؜ اشتباه و ميدادم ولي نه اين كه متيجه ٠٪؜ باشه ... واقعا دست استاد هدل درد نكنه كه انقدر جامع و كامل توضيح و آموزش دادند ولي آنقدر حجم مطالب بالاست كه متاسفانه من نتونستم يه روش روتين و يه مقداري تجربي از توش در بيارم كه كم كم روشم رو تصحيح كنم ...
امكانش هست شما روش خودتون رو كه براي عصاره گيري استفاده ميكنين توضيح بدين ؟
ممنونم
 

 

anything