inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: کار نکردن قفل هوا  (دفعات بازدید: 59 بار)

آفلاین ابوذری

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
کار نکردن قفل هوا
« در: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۴:۵۶ »
سلام دوستان ...من دو روز پیش مراحل آبجو ساختن با دلستررو یک به یک انجام دادم ... وقتی که مخمر رو اضافه کردم حدود 24 ساعت در دبه رو باز گذاشتم که گاز هاش خارج بشه بعد قفل هوا رو نصب کردم روش الان حدود 9 ساعت گذشته و هیچ هوایی خارج نمیشه از قفل هوا .. این مشکل عادی هنوز ؟
بعد مورد دیگه اینه که همه چیز درست پیش رفته صدای ایجاد گاز درون بشکه میاد و حتی پایین اومدن آبجو و آببندی درب قفل هوا م اوکی هست .... فقط از قفل هوا حباب خارج نمیشه بعد 9 ساعت که گذشته ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 235 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کار نکردن قفل هوا
« پاسخ #1 در: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸:۱۷ »
با درود خدمت شما و سایر اعضا
گویا قند های محلول شما تقریبا به اتمام رسیده و این مشکل بخاطر باز گذاشتن درب دبه

از یخچال برای ته نشینی مخمر ها استفاده کنید و سیفون کنید و میتوانید مایع را استفاده کنید البته اگر بشود طعمش را تحل کرد
موفق و پیرور باشید
بیایید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کار نکردن قفل هوا
« پاسخ #2 در: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۶:۱۷ »
اگر در حال جوش و خروش و ایجاد گاز هست و حبابی از قفل هوا خارج نمیشه باید روی اوکی بودن قفل هوا شک کنید. اگر فضای خالی بالای ظرف تخمیر رو طبق توصیه ها در نظر گرفته باشید و سر شلنگ خروج گاز هم تنها 2 سانت زیر سطح آب قرار داشته باشد باید شاهد حباب زدن باشید. بعید میدانم تخمیر شما در این زمان کوتاه به پایان رسیده باشه
 

 

anything