inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: دلیل گاز دار شدن شراب چیست؟ و راه حلی برای کم کردن گاز  (دفعات بازدید: 180 بار)

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
 سلام خدمت خدمت همه اساتید،دوستان من شرابمو ۸۰روز پیش گذاشتم و ۱۵روز تخمیر اولیش طول کشید و ۶۰ روز تخمیر ثانویش، الان ۵روزه که بطری کردمش،حالا که شرابو میخورم  یه مقدار حس میکنم گاز داره ، میخواستم بدونم علتش چیه؟و چجوری میتونم برطرفش کنم
 

آفلاین Meynoush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت خدمت همه اساتید،دوستان من شرابمو ۸۰روز پیش گذاشتم و ۱۵روز تخمیر اولیش طول کشید و ۶۰ روز تخمیر ثانویش، الان ۵روزه که بطری کردمش،حالا که شرابو میخورم  یه مقدار حس میکنم گاز داره ، میخواستم بدونم علتش چیه؟و چجوری میتونم برطرفش کنم

دلیلش وجود قند در شرابتون در زمان بطری کردن بوده . شما شکر یا نبات یا کلا مواد قندی اضافه کرده بودین به آب انگور ؟ اگر کردین به چه میزان بوده ؟
ز خاکِ من اگر گندم برآید
از آن گر نان پزی مستی فزاید
 

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت خدمت همه اساتید،دوستان من شرابمو ۸۰روز پیش گذاشتم و ۱۵روز تخمیر اولیش طول کشید و ۶۰ روز تخمیر ثانویش، الان ۵روزه که بطری کردمش،حالا که شرابو میخورم  یه مقدار حس میکنم گاز داره ، میخواستم بدونم علتش چیه؟و چجوری میتونم برطرفش کنم

دلیلش وجود قند در شرابتون در زمان بطری کردن بوده . شما شکر یا نبات یا کلا مواد قندی اضافه کرده بودین به آب انگور ؟ اگر کردین به چه میزان بوده ؟
بله تقریبا ۲۰لیتر اب انگور و تفاله بود که بهش ۸۰۰گرم شکر اضافه کردم و بعد از تخمیر اولیه و صافی کشیدن تقریبا ۱۲لیتر شراب داد که تو دو تا قرابه ۶ لیتری به مدت ۶۰روز نگه داشتم،
 

آفلاین Meynoush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت خدمت همه اساتید،دوستان من شرابمو ۸۰روز پیش گذاشتم و ۱۵روز تخمیر اولیش طول کشید و ۶۰ روز تخمیر ثانویش، الان ۵روزه که بطری کردمش،حالا که شرابو میخورم  یه مقدار حس میکنم گاز داره ، میخواستم بدونم علتش چیه؟و چجوری میتونم برطرفش کنم

دلیلش وجود قند در شرابتون در زمان بطری کردن بوده . شما شکر یا نبات یا کلا مواد قندی اضافه کرده بودین به آب انگور ؟ اگر کردین به چه میزان بوده ؟
بله تقریبا ۲۰لیتر اب انگور و تفاله بود که بهش ۸۰۰گرم شکر اضافه کردم و بعد از تخمیر اولیه و صافی کشیدن تقریبا ۱۲لیتر شراب داد که تو دو تا قرابه ۶ لیتری به مدت ۶۰روز نگه داشتم،

علت گازدار بودن شرابتون همینه که در زمان بطری کردن مقداری از قند در شرابتون تخمیر نشده باقی مونده و بطری کردین ، و این قند در بطری تخمیر شده و تولید گاز کرده .
ز خاکِ من اگر گندم برآید
از آن گر نان پزی مستی فزاید
 

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ایا این قند دیگه در بطری تخمیر نمیشه و گازش از بین نمیره؟و کلا راهکاری نداره که از بین بره؟
 

آفلاین Meynoush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ایا این قند دیگه در بطری تخمیر نمیشه و گازش از بین نمیره؟و کلا راهکاری نداره که از بین بره؟

قند داره تخمیر میشه که شرابتون گاز دار شده و چون درون بطری هستش راهی برای خروج گاز نداره و با شرابتون ترکیب میشه . راه کاری که فکر نکنم داشته باشه یا حداقل بنده به ذهنم نمیرسه چیزی . شاید سایر دوستان راهی رو بهتون پیشنهاد دادن .
ز خاکِ من اگر گندم برآید
از آن گر نان پزی مستی فزاید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: FARAVAHAR

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 132
  • تشکر شده: 148 بار
    • مشاهدۀ نمایه
 درود بر شما
دلیلشو که به درستی خدمتتون گفتن.
راه الانش هوا دهی به هنگام سرو کردنه
موقع سرو دوبار لیوان به لیوان کنید با یه  مقدارارتفاع گاز خارج خواهد شد.
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
    • مشاهدۀ نمایه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود بر شما
دلیلشو که به درستی خدمتتون گفتن.
راه الانش هوا دهی به هنگام سرو کردنه
موقع سرو دوبار لیوان به لیوان کنید با یه  مقدارارتفاع گاز خارج خواهد شد.
یه سوال اگه دوستمون زمان تخمیر ثانویش رو بیشتر میکرد احتمال داشت این مشکل پیش نیاد؟
یعنی جای 60 روز 70 روز نگه میداشت؟
الان دقیقا منم میترسم این میشکلو داشته باشه،چون بعد از گذشت 60 روز از تخمیر ثانویه باز حباب های ریز گاز روی سطح شرابمه و با کوچکترین اشاره به دبه 10 لیتری پلاستیکیم با فشار خروج گاز دارم توی قفل هوا
بهتر نیست بیشتر بمونه؟
 

آفلاین ehm382362

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 22
  • تشکر شده: 7 بار
    • مشاهدۀ نمایه
اگه از طعم و مزه راضی هستی و به آبسنجی مورد نظر رسیدی سوربات پتاسیم بزن در هر 10 لیتر 2 گرم و خلاص
 

آفلاین Hamid_reza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 132
  • تشکر شده: 148 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بیشتر نگه داشتن در تخمیر ثانویه فرقی نمیکند اگر تخمیر ثانویه تمام شده باشد . ولی اگر هنوز تخمیر درحال انجام باشد . چرا موثر است و میتواند شیرینی را کم کند .
راه تشخیص  نمونه گیری و آبسنجی است . اگر در طی یک هفته   سه بار آبسنجی عدد ثابتی را نشان داد. به منزله پایان تخمیر ثانویه است و شما میتوانندی بطری کنید و یا مدت دیگری را به جهت آمیزه کردن  پیش از بطری نمودن ، در همان ظرف نگه داری کنید.
اما اگر شما به هر دلیلی تمابل به بطری کردن دارید و هنوز اندکی فعالیت در تخمیر ثانویه وجود دارد . پس بطری کردن یطری هارا در یخچال نگه داری کنید برای چند روز سپس انبار کنید. با کشته شدن مخمر ها در دمای پایین . از گاز دار شدن  شراب جلوگیری میشود . این عمل در تهیه شراب  شیرین معمول است . همچنین  این عمل ممکن است  باعث رسوب نمکهای تارتاریک در شراب شود.
یک جام شراب صد دل و دین ارزد / یک جرعه می مملکت چین ارزد.
جز باده لعل نیست در روی زمین  / تلخی که هزار جان شیرین ارزد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: fire...

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
    • مشاهدۀ نمایه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بیشتر نگه داشتن در تخمیر ثانویه فرقی نمیکند اگر تخمیر ثانویه تمام شده باشد . ولی اگر هنوز تخمیر درحال انجام باشد . چرا موثر است و میتواند شیرینی را کم کند .
راه تشخیص  نمونه گیری و آبسنجی است . اگر در طی یک هفته   سه بار آبسنجی عدد ثابتی را نشان داد. به منزله پایان تخمیر ثانویه است و شما میتوانندی بطری کنید و یا مدت دیگری را به جهت آمیزه کردن  پیش از بطری نمودن ، در همان ظرف نگه داری کنید.
اما اگر شما به هر دلیلی تمابل به بطری کردن دارید و هنوز اندکی فعالیت در تخمیر ثانویه وجود دارد . پس بطری کردن یطری هارا در یخچال نگه داری کنید برای چند روز سپس انبار کنید. با کشته شدن مخمر ها در دمای پایین . از گاز دار شدن  شراب جلوگیری میشود . این عمل در تهیه شراب  شیرین معمول است . همچنین  این عمل ممکن است  باعث رسوب نمکهای تارتاریک در شراب شود.
ممنونم
من عجله ای در بطری کردن ندارم
وسیله ای هم ندارم برای آبسنجی
فقط میتونم از روی حبابهای گاز روی سطح بفهمم که هنوز فعالیت داره
با این شرایط یه 10 روز دیگه بزارم بمونه؟بشه کلا 70 روز
 

آفلاین Saji

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 54
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم ظرف تخمیر ثانویه شما پلاستیکیه؟ به گفته دوستان تو طعم نهایی شراب تاثیر میذاره، من ۳تا ۶لیتری شراب دارم که تو ظرف شیشه ای بود و ۱/۵لیتر شرابی که اضافه اومدو توی بطری نوشابه ریختم تا تخمیر ثانویه انجام بشه،
از طعم بدو زننده ی اون ۱/۵لیتر نگم برات بهتره، فوق العاده طعم بدی گرفت یچیزی عین زهر با بوی نفت ...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: fire...

 

anything