inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: روش تهیه راکی انیسون  (دفعات بازدید: 585 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« در: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸:۲۴ »
بادرود
من راکی درست کردم که موفق وعالی بود میخواستم تجربیاتم رو در اختیار دوستان ومورد بحث قراربدم
اول اینکه منبع کارایی که کردم فیلمهای ترکیه ای بود روی یوتیوب
من از الکل سفید بدون افزودنی وتلخ کننده اتحادیه استفاده کردم.برای هر لیتر الکل ۷۰درصد ۲۰۰گرم انیسون لازم هستش که اونرو در میکسر پودر میکنیم وبا الکل ترکیب میکنیم درسایتهای ترک امده ۷تا۸ساعت بعد تقطیر میکنیم ولی مت ۴۸ساعت بعد تقطیر کردم .محصول بدست اومده رو الکلش رو باید بسنجیم باید به زیر پنجاه درجه برسونیم الکل رو یعنی با اضافه کردن اب .راکی تا غلظتش به زیر ۳۸درجه نرسه سفید نمیشه بخاطر انیسون.اگر میخواید مثل بطرهای راکی باکمترین اب سفید بشه باید به ۴۰تا۴۲درصد برسونیمش.فرقی هم نداره موقع مصرف اول اب روبریزیم یا راکی رو.این رو فهمیدم که اگر درصد الکل بالا باشه خیلی اب باید بهش اضافه بشه تا سفید بشه .رقیق کردن محصولتون با اب بعد از تقطیر وسنجیدن میزان الکل تا ۴۲یا۴۰درصد خیلی مهمه برای سفید شدنش.البته اگرم سفید نشه طعم وبوی راکی بعداز تقطیر تو الکلتون کاملا هست ولی بارقیق کردن وسفید شدن بیشتر هم میشه.یک راهه دیگه هم هست که در ایران نمیشه.چون عصاره انیسون خالص با اروما در ایران نیست واون عصاره ای که هست با روغن کنجد بدست میارن که نه عطر ونه طعم انیسون رو میده.که من امتحان کردم همه جوره نشد.اونم به اینصورته که سه میل گرم با سرنگ در یک لیتر اتانول بدون افزودنی وتلخ کننده  ۹۶یاهفتاد درصد میریزیم بعد انرا با اب تا ۴۲یا۴۰درصد رقیق میکنیم ودر یک ظرف در بسته ریخته خوب هم میزنیم.وقتی که تو پیک بریزم باکوچکترین اب سفید میشه وعطر وطعمشم عالیه.این عصاره ها تو ترکیه 🇹🇷 همه عطاریه دارن ولی تو ایران نیست.
این نتیجه وروش من بود که موفق بود خوشحال میشم دوستان تجربیاتشون را برای بهتر شدن نتیجه بااشتراک بزارن
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, Milad b, gghali, hellrider

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #1 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰:۵۴ »
راستی دمای اب برای رقیق کردن درهمه موارد امده باید بیست درجه باشد.منظورم از ترکیب همون امیزه کردنه.میزان انیسون در سایتهای داخلی صد گرم درلیتر گفتن که به نظر من اشتباهه ۲۰۰گرم درست وخوبه خود ترکها هم ۲۰۰گرم میزدن بعضیا هم بیشتر.بعضی از دوستان صحبت از خواباندن محصول نهایی دریکجای تاریک وگرم میکردن تا۷یا۸روزکه من نتیجه نگرفتم.محصول بعدازتقطیر ورقیق کردن صحیح درترکیب با اب سفید وقابل مصرفه.
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, Milad b

آفلاین salar_dariush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 128
  • تشکر شده: 125 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #2 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۲:۰۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
راستی دمای اب برای رقیق کردن درهمه موارد امده باید بیست درجه باشد.منظورم از ترکیب همون امیزه کردنه.میزان انیسون در سایتهای داخلی صد گرم درلیتر گفتن که به نظر من اشتباهه ۲۰۰گرم درست وخوبه خود ترکها هم ۲۰۰گرم میزدن بعضیا هم بیشتر.بعضی از دوستان صحبت از خواباندن محصول نهایی دریکجای تاریک وگرم میکردن تا۷یا۸روزکه من نتیجه نگرفتم.محصول بعدازتقطیر ورقیق کردن صحیح درترکیب با اب سفید وقابل مصرفه.
سلام عرض ادب
ارش جان اگه حضور ذهن داشته باشید عصاره انیسون و ریختن ان بدرون سوزن و به شکل قطره ایی با فشار زیاد به اهرم سوزن و اضافه کردن اب و قند که من با صبر حوصله به سمع نظر شما رسوندم و شما هم طبق تجربیات که من داشتم به نتیجه رسیدید
اما در مورد خواباندن شما اشتباه متوجه شدید من نگفتم محصول نهایی بخوابانید بلکه من منظورم این بود وقتی که دانه ی انیسون بو میدهید تا روغن حاصل از ان خارج شود و به الکل اضافه کردید اونم نه مستقیم در مایع الکل شناور کنید بلکه درون یک عدد کیسه ریخته و سپس شناور در الکل قرار دهید و ان را به مدت شیش روز در جای تاریک بذارید
موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, امید

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #3 در: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۹:۰۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
راستی دمای اب برای رقیق کردن درهمه موارد امده باید بیست درجه باشد.منظورم از ترکیب همون امیزه کردنه.میزان انیسون در سایتهای داخلی صد گرم درلیتر گفتن که به نظر من اشتباهه ۲۰۰گرم درست وخوبه خود ترکها هم ۲۰۰گرم میزدن بعضیا هم بیشتر.بعضی از دوستان صحبت از خواباندن محصول نهایی دریکجای تاریک وگرم میکردن تا۷یا۸روزکه من نتیجه نگرفتم.محصول بعدازتقطیر ورقیق کردن صحیح درترکیب با اب سفید وقابل مصرفه.
سلام عرض ادب
ارش جان اگه حضور ذهن داشته باشید عصاره انیسون و ریختن ان بدرون سوزن و به شکل قطره ایی با فشار زیاد به اهرم سوزن و اضافه کردن اب و قند که من با صبر حوصله به سمع نظر شما رسوندم و شما هم طبق تجربیات که من داشتم به نتیجه رسیدید
اما در مورد خواباندن شما اشتباه متوجه شدید من نگفتم محصول نهایی بخوابانید بلکه من منظورم این بود وقتی که دانه ی انیسون بو میدهید تا روغن حاصل از ان خارج شود و به الکل اضافه کردید اونم نه مستقیم در مایع الکل شناور کنید بلکه درون یک عدد کیسه ریخته و سپس شناور در الکل قرار دهید و ان را به مدت شیش روز در جای تاریک بذارید
موفق باشید
بادرور
اقا سالار من از طریق عصاره انیسون وسرنگ متاسفانه نتیجه نگرفتم وزردی روغن کنجد محلول در عصاره انیسون روی الکل شناور شد واز بین نرفت.
ولی از طریق تقطیر الکل امیزه شده با انیسون مشکلم بادوبرابر کردن میزان انیسون یعنی از صد به ۲۰۰گرم واضافه کردن اب حل شد که دمای اب هم باید بیست درجه باشه فقط شما فرمدید مقداری اب اضافه کن بگذار استراحت کنه در جای تاریک که مشکل اینجا نبود ما باید مقداری اب بریزم تا درصد الکلمون برسه به۴۲ تا ۴۰اصلافلسفه ریختن اب دراین بود (رساندن درصد الکل به رنج ۴۰خورد ای ۴۲ایده عاله
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین crump

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #4 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶:۴۳ »
سلام
لطفا یه دستور عمل کامل واسه ساخت راکی بدین ... 30 مدل هست. یه کامل از اولش به ما بگین.ممنون میشم.(راستی من 10 لیتر عرق 30 درصد کیشمیش دارم میشه یه کاریش کارد؟ بعد دستور کامل اگه کسی تجربه داره به ما بگه ممنون میشم)
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #5 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷:۰۸ »
من با دستورالعمل بالانتیجه گرفتم که توضیح دادم.شما اول مشروب سی درصد رو یکبار دیگه تقدیر کن تا درصدش بالا تر بره بعد انیسون رو پودر کن به ازای هرلیتر صدتا دویست گرم دویست بهتره.بعد قاطی کنید بعد از هشت ساعت با تفاله بریز تو دیگ تقطیر.البته من سه روز گذاشتم انیسون ‌مشروب امیزه بشه تا رنگش تیره مایل به قرمز بشه ولی سایتهای ترک میگن هشت ساعت.بعد تقطیر کنید .محصول بدست اومده رو الکل سنجی کنید وبا آب مقطر به چهل درجه برسونیدش.یادتون باشه الکل میزان درصدش بعد از سرد شدن دقیق مشخص میشه.به محض ترکیب آب با محصول چهل درصد وپاییت آمدن درصد به سه نه وهشت درصد مشروبتون سفید میشه من ازاین راه جواب عالی گرفتم.
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: crump

آفلاین crump

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #6 در: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۹:۲۰ »
دمت گرم که ریز جواب دادی
یه سوال؟
خوب من تو همین 30 % انیسون بخوابونم وقتی وقتی بخوام بعد 2 روز بکشمش خودش درصدش بالا میره دیگه واسه چی اول ببرم درصدو بالا؟
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 270
  • تشکر شده: 86 بار
    • مشاهدۀ نمایه
روش تهیه راکی انیسون
« پاسخ #7 در: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۶:۰۴ »
من توهرجا سرچ کردم مشروب درصد بالا برای امیزه کردن استفاده میکردن.احتمالا انیسون در درصد بالا امیزه میشه نه پایین نمیدونم امتحان کنید در حجم کم که اگر خوب نشد ضرر نکنید
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب