inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۱۳:۱۶:۳۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Maziar v8
[امروز ساعت ۰۹:۲۴:۴۲]


پاسخ : خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر توسط Bahrammt
[امروز ساعت ۰۲:۳۲:۵۸]


پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۲۷:۵۳]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۰۲:۱۰:۲۶]


پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۰۰:۵۷:۲۸]

نویسنده تاپیک: شراب  (دفعات بازدید: 112 بار)

آفلاین Gole sorkh

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۰:۱۸ »
با سلام من برا اولین بار شراب ریختم حدود ۱۰۰کیلو دون دونش کردم بعدلهش کردمو ریختمش تو دبه وتا۱۵روز روزی ۲بارهمش زدم وحدود۵تا۷ کیلوهم نبات ریختم توش  وبعد۱۵ روز درشوبستم و ولش کردم تا ۴۰روز بعد از ۴۰روز درشو باز کردم ولی تفاله هاش بازم پایین نرفته بودن الان حدود ۶۰روز میگذره اما هنوز تفاله هاش روشه البته ازش خوردم گیراییش بدنبود ولی ی مقدارشیرینیش زیاد ویکی هم اینکه تفالش هنوز روشه میخاستم کمکم کنید ک الان باید چکارکنم بازم صبرکنم یابا همین وضع صافش کنم
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط Gole sorkh در ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۲۲

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #1 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۳:۳۵ »
با درود
دوست عزیز ته نشین شدن تفاله ها اصلا ملاک نیست.
در روش علمی وقتی آبسنجی به عدد یک رسید *حدود 15 روز* و در روش سنتی بدون آب سنجی پس از 20 روز زمان صاف کردن شراب است و صاف نکردن شراب پس از این مدت نه تنها الکل شراب بیشتر نمیشود بلکه باعث بدطعم و بد بو شدن شراب خواهد شد.
و تصور اینکه شراب هرچه  بیشتر با تفاله بماند الکل آن بیشتر میشود کاملا غلط است.
در مورد افزودن شیرینی به شراب برای بالا رفتن الکل هم حد و اندازه ای وجود دارد و الکل شراب فقط تا حد مشخصی افزایش میابد و پس از آن مخمرها از بین میروند و تخمیر به پایان میرسد
پس اضافه کردن شیرینی بیشتر از حد مجاز هم نه تنها باعث افزایش الکل شراب نمیشود بلکه باعث شیرین شدن شراب خواهد شد.
.
اول به شما تبریک میگویم بخاطر اینکه از میزان گیرایی اولین شراب خودتان راضی هستید
اکنون باید شرابتان را صاف کنید و سپس حدود دوهفته در مکانی سرد و تاریک بگذارید تا لِرد شراب ته نشین شود
درمورد شیرین بودن شراب هم اگر شیرینی شراب خیلی کم است نگران نباشید با گذشت چندماه از بین میرود
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Gole sorkh

آفلاین Gole sorkh

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #2 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵:۱۸ »
ممنون دوست گرامی بابت راهنماییتون
میشه لطف کنید مراحل درست کردن شراب باانگور شانی رو ب صورت اصولی البته ب روش سنتی توضیح بدین
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #3 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷:۱۴ »
با درود مجدد
دوست عزیز در روش سنتی پس از دون کردن و له کردن انگورها اگر شیرینی انگورها کم بود همان روز اول مقداری عسل یا نبات یا شکر به آن اضافه میکنیم. مقدار شیرینی نباید زیاد باشد فقط تا حدی باید شیرینی افزود که شیرینی انگورمان به اندازه شیرین ترین نوع انگور مثلا انگور عسگری برسد.
سپس آن را در دمایی بین 23 تا 27 درجه میگذاریم هرچه دما ثابت تر باشد بهتر است.
سپس تا حدود دو هفته هرروز درب شراب را باز کرده و هم میزنیم.

زمانی که دیگر تاج تخمیر شکل نگرفت یعنی تفاله ها بصورت فشرده روی شراب نبودند و در شراب شناور بودند زمان صاف کردن شراب است.
نباید منتظر ته نشین شدن تفاله های شراب ماند و همین که تفاله ها در کل شراب شناور شدند و دیگر همگی بصورت فشرده روی شراب نبودند کافیست که حدودا 20 روز میشود.
از اینجا به بعد کار حساس تر است
باید شراب را صاف کرده و در ظرف دیگری برای تخمیر ثانویه بریزید.
بهتر است از ظرف شیشه ای استفاده کنید. همینطور باید ظرفی به اندازه شرابتان انتخاب کنید که بالای ظرف بیشتر از 2 یا 3 سانت خالی نماند.
سپس درب ظرف را محکم کرده و قفل هوا نصب کنید.
سپس شراب را به مدت 40 تا 70 روز در مکانی تاریک و خنک قرار دهید.
در این مرحله باید دما بین 15 تا 22 درجه باشد.
پس از گذشت 40 روز از تخمیر ثانویه که با 20 روز اول مجموعاً میشود 60 روز دیگه هر زمانی که خواستید میتوانید شراب را داخل بطری سیفون کرده و درب بطری ها را پلمپ کنید
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 

 

anything