inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: مسمومیت با یک لیوان عرق کشمش  (دفعات بازدید: 249 بار)

آفلاین Sadegh

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 10
    • مشاهدۀ نمایه
مسمومیت با یک لیوان عرق کشمش
« در: ۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴:۴۷ »
سلام
 ۱۵ لیتر شراب خام رو داخل زودپز خونگی ریخته شد عمل تقطیر خوب انجام شد ولی متاسفانه بطور تصادفی سر تقطیر و ته تقطیر رو جدا نکردم درنهایت ۲ لیتر حدود ۳۵ ۴۰ درصد و ته تقطیرکه ۲ لیتر بود  حدود ۱۵' ۲۰ درصد که به دلیل زلال نبودن مجبور شدم دو آتیشه کنم بعد از مصرف یک لیوان با گیرایی بالا به مسمومیت منجر شد
 سوالی که بنده حقیر از اساتید بزرگوار دارم اینه که دلیل اصلی مسمومیت چی بوده؟؟؟ خودمم گیج شدم مشکل ازکجاست؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مسمومیت با یک لیوان عرق کشمش
« پاسخ #1 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۳:۵۷ »
با درود
دوست عزیز مسمومیت شما به چه شکل و چگونه بود؟
زشت باش، ولی خودت باش