inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: تخمير دوم.شراب سازي  (دفعات بازدید: 109 بار)

آفلاین Meraj

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 18
    • مشاهدۀ نمایه
تخمير دوم.شراب سازي
« در: ۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷:۳۵ »
سلام خدمت دوستان.من ٤ماهه شراب ريختم انگور رشه سردشت.
انگور رو دون كردم ريختم داخل دبه هنوز سرش باز نكردم.تا امروز يكم تكونش دادم حاشيه دبه ي ماده سفيد رنگ ايجاد شده.بعد كه تكونش داده ب صورت لخته سفيد و نازكي ايجاد شد شبيه كپك.ي لايه سفيد.مزه والكل شراب عاليه همچيش خوبه ميخوام بدونم اين لكه هاي سفيد چين؟اگه كسي تو شراب سازي مهارت داره و ميدونه اين لكه چيه جواب بده... اگه ميدونين؟؟؟
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 108 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمير دوم.شراب سازي
« پاسخ #1 در: ۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶:۵۵ »
سلام . کپک ها انواع مختلفی دارند که از روی ظاهرشون نمیشه قضاوت کرد که خطر زا هستند یا خیر و فقط در ازمایشگاه میشه تشخیص داد سمومی مثل آفلاتوکسین یا مایکو توکسین و ... توسط کپک تولید میشه یا خیر
روش شما برای ساخت شراب اشتباه بوده و به همین دلیل هم دچار کپک شدید .
من شخصا شرابی که کپک در اون شکل گرفته باشه رو دور میریزم . فقط برای کپک سفید اون هم در شرایط خاصی کمی تفاوت قائل میشم(مثلا فقط تو 4-5 روز اول شکل گرفته باشه و سریع هم جمع اوری بشه مقدار ناچیزش از روی مخلوط انگور
اگر4 ماه همراه شراب بوده بهتره محصول خروجی رو مصرف نکنید . شاید مشکلی ایجاد نشه ولی احتیاط شرط عقله

توجه داشته باشید شراب نوشیدنی مفیدی نیست و ما باید تمام تلاشمون رو بکنیم تا جایی که میشه از مضرات اون بکاهیم .

اگر لایه ای که میگید یه فیلم نازک چربی مانند باشه و سفید نباشه میتونه از چیز دیگه باشه
براش میتونید اینجارو بخونید : [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 

آفلاین Meraj

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 18
    • مشاهدۀ نمایه
تخمير دوم.شراب سازي
« پاسخ #2 در: ۶ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۶:۲۰ »
سلام خدمت صوفي عزيز
حاشيه شراب.يكم كه كجش كردم يكم سفيد شده*تكونش دادم ي لايه نازك سفيد كپك ايجاد شده يكم خيلي ناچيز.علتش چيه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 205 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمير دوم.شراب سازي
« پاسخ #3 در: ۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۳:۲۴ »
با درود
بنده یکماه پیش به شما گفتم که سه راه بیشتر وجود نداره.
1.میتوانید محصول خود را صاف کنید و از شراب خود لذت ببرید.
2.میتوانید کمی نمک در محصول خود بریزید و یکماه دیگر از سرکه خانگی خود لذت ببرید.
3.میتوانید محصول خود را دور بریزید تا فکر و خیالتان راحت شود.
.
بنده تاکید کردم که راه چهارمی وجود ندارد.
شما میخواهید به روش ساخت سرکه شراب درست کنید که این امکان پذیر نیست.
مطمئن باشید نمیتوان شراب را با تفاله نگهداری کرد وسلام
اکنون دیگر اون سه تا راهی که یکماه پیش بهت گفتم وجود نداره و فقط راه سوم مونده یعنی دور ریختن شراب
زشت باش، ولی خودت باش
 

 

anything