inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی  (دفعات بازدید: 420 بار)

آفلاین hfk

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی
« در: ۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۵:۰۵ »
با درود خدمت اساتید محترم
سوالی که برای بنده بوجود آمده اینست که آبسنجی نهایی برای شراب مویز و آب چه عددی باید باشد که بهترین بازده را در تقطیر داشته باشیم و اگر عدد زیاد و کمتر از حد مشخص بود باید چه کار کنیم و چه مقدار مویز یا اب اضافه کنیم
با تشکر از دوستان
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی
« پاسخ #1 در: ۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۷:۰۱ »
با درود
دوست عزیز منظور شما از آبسنجی نهایی زمانیست که شراب آماده عرقگیری میشود؟ یا منظورتان زمانیست که آب و مویز آماده شراب گیری میشود؟
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین hfk

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی
« پاسخ #2 در: ۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۱:۵۳ »
بله همینو میخوام بدونم
در ضمن میخواستم بدونم که چطوری مقدار دقیق اضافه کردن آب رو بدست بیارم
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 39 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی
« پاسخ #3 در: ۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۷:۴۹ »
با اپلیکیشن فارمکالک میتونی مقدار آب و آبسنجی هدف و همه این داستانها رو بفمی ولی مشکل اینه تو گزینه هاش مویز و کشمش نداره،و مویز در ابتدا کاملا با آب حل نمیشه تا بتونی آبسنجی دقیق بکنی،و اگر هم بتونی آبسنجی دقیق انجام بدی با این مخمرهای داخل ایران که معمولا برای نان است بعید میدونم بشه آبسنجی اولیه و از 1.110 بالاتر ببری
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 105 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی
« پاسخ #4 در: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۳:۲۲ »
طبق جداول آبسنجی اولیه و نهایی و پتانسیل تولید الکل آبسنجی بالای 1.100 خارج از تحمل مخمر نان است. من پیشنهادم 1.095 برای آبسنجی اولیه است
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Persianshaman

آفلاین hfk

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
آبسنجی اولیه و آب سنجی نهایی
« پاسخ #5 در: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۱:۴۷ »
ممنون از همه دوستان