inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۱۳:۱۶:۳۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Maziar v8
[امروز ساعت ۰۹:۲۴:۴۲]


پاسخ : خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر توسط Bahrammt
[امروز ساعت ۰۲:۳۲:۵۸]


پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۲۷:۵۳]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۰۲:۱۰:۲۶]


پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۰۰:۵۷:۲۸]

نویسنده تاپیک: عرق ذرت  (دفعات بازدید: 162 بار)

آفلاین Talisman

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۴:۵۶ »
دوستان در مورد عرق گیری از ذرت توضیح و راهنمایی بفرمایید
 

آفلاین matin7071

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 17
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #1 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۳:۱۰ »
سلام دوست عزیز والا تا جایی که بنده در جریانم و از سایت های خارجی مطالعه کردم اینجوریه که ذرت رو اول باید بزاری جوانه بزنه البته در تاریکی که جوانه سفید بمونه و سبز نشه همینقدر که جوانه حدودا یک سانت یا کمتر بود کاملا یه بار بشوری و آبکش کنی بعدم اونو چرخ کنی و با یه مقدار آب بزاری حدود 3ساعت در دمای 64درجه سانتیگراد تا نشاسته ذرت به قند تبدیل بشه و بعدم یه شب تا صبح بزاری به درجه اتاق برسه و یه مقدار آب دیگه آظاف میکنی و بعدم اظاف کردن مخمر و بعد از چندروز که قفل هوا ایستاد صافش میکنی و بعدم تقطیر البته اگه بعداز صاف کردن 2روز دیگه بزاری تا ته نشین بشه و سیفون کنی و بعد تقطیر کنی بهتره.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #2 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۰:۵۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوست عزیز والا تا جایی که بنده در جریانم و از سایت های خارجی مطالعه کردم اینجوریه که ذرت رو اول باید بزاری جوانه بزنه البته در تاریکی که جوانه سفید بمونه و سبز نشه همینقدر که جوانه حدودا یک سانت یا کمتر بود کاملا یه بار بشوری و آبکش کنی بعدم اونو چرخ کنی و با یه مقدار آب بزاری حدود 3ساعت در دمای 64درجه سانتیگراد تا نشاسته ذرت به قند تبدیل بشه و بعدم یه شب تا صبح بزاری به درجه اتاق برسه و یه مقدار آب دیگه آظاف میکنی و بعدم اظاف کردن مخمر و بعد از چندروز که قفل هوا ایستاد صافش میکنی و بعدم تقطیر البته اگه بعداز صاف کردن 2روز دیگه بزاری تا ته نشین بشه و سیفون کنی و بعد تقطیر کنی بهتره.

با درود
متین خان درمورد روشی که گفتید تجربه و یا اطمینان دارید؟
راستش بنده هم خیلی مشتاقم که عرقگیری از ذرت رو امتحان کنم
اگر از این روش مطمئن هستید لطفا کمی دقیق تر بفرمایید به هرکیلو ذرت چقدر آب باید اضاف کرد؟
و آیا بجز آب و مخمر به افزودنی دیگری نیاز نیست؟
با تشکر فراوان
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #3 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۶:۳۷ »
آخه راستش شخص دیگری میگفت ذرت خشک فقط باید یک روز خیس بخورد و اگر ذرت تازه بود اصلا نیازی به خیس خوردن ندارد
همینطور میگفت از ذرت به تنهایی نمیتوان عرقگیری کرد و حتما باید با مواد دیگری مثل کشمش یا شیره خرما و... مخلوط شود
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین matin7071

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 17
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #4 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۱۲:۵۰ »
سلام دوست عزیز آره من خودم از این روش هم جو هم گندم و هم ذرت رو هر 3تاش امتحان کردم و همچنین هر 3تای اینارو هرکدوم با مقداری سیب زمینی که واقعا ودکای خوبی بود اما واسه اندازه ها هربار حدودی و براساس تجربه درست میکنم و با دبه ها و ظرفایی که دارم دیگه میدونم تا کجا و چقدر آب اظاف کنم به صورت لیتر بخوام بگم نمیشه اما دفعه ی اوله اول واسه هر کیلو 4لیتر آب اظاف میکردم یعنی به صورت کلی! واسه هر کبلو 4لیتر آب کنار میزاشتم و از همون واسه هر قسمت استفاده میکردم و مابقی هرچقدر اژاف میومد آخرین قسمت اظاف میکردم
خداییش که همیشه ودکاهای خوبی بدون بو تهیه میکنم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین matin7071

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 17
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #5 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۱۹:۵۴ »
آره درسته در صورتی که ذرت رو نزاری جوانه بزنه که نشاسته اش به قند تبدیل نشه نمیتونی و اونجوری که میگی کشمش یا چیزی دیگه اظاف کنی الکل فقط از قند کشمش تولید میشه و ذرت هیچ نقشی اونجا نداره انگار بیخود اظاف کردی و فقط و فقط در صورتی از ذرت یا غله هایی دیگه الکل به وجود میاد که بتونی نشاستشو به قند های قابل تخمیر استفاده کنی اگه نخوای بزاری جوانه بزنه باید از آنزیم بتا آمیلاز یا آلفا آمیلاز استفاده کنی که هم گیر نمیاد و هم بسیار بسیار بسیار گرونه و اصلا ارزش نداره اونجوری که یه چندبار پرسیدم حدود 50گرمش یه سایت نوشته بود 325هزارتومن اما تنها راهش که شرکتای ودکا سازی هم استفاده میکنن فقط همونه یا استفاده از مالت ذرت که مالت ذرت خیلی خیلی کم گیر میاد همون راه بهترین راهه که گفتم اما اگه بخوای سیب زمینی هم اظاف کنی یه خورده فرق داره حالا خواستی بگو یه جورایی تماس بگیری برات توضیح بدم آخه نوشتن یه خورده سخته
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #6 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۶:۲۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوست عزیز آره من خودم از این روش هم جو هم گندم و هم ذرت رو هر 3تاش امتحان کردم و همچنین هر 3تای اینارو هرکدوم با مقداری سیب زمینی که واقعا ودکای خوبی بود اما واسه اندازه ها هربار حدودی و براساس تجربه درست میکنم و با دبه ها و ظرفایی که دارم دیگه میدونم تا کجا و چقدر آب اظاف کنم به صورت لیتر بخوام بگم نمیشه اما دفعه ی اوله اول واسه هر کیلو 4لیتر آب اظاف میکردم یعنی به صورت کلی! واسه هر کبلو 4لیتر آب کنار میزاشتم و از همون واسه هر قسمت استفاده میکردم و مابقی هرچقدر اژاف میومد آخرین قسمت اظاف میکردم
خداییش که همیشه ودکاهای خوبی بدون بو تهیه میکنم

با درود مجدد
ممنون که پاسخ دادید
چهار لیتر آب به ازای هرکیلو زیاد نیست؟
فکر نمیکنم با چنین ترکیبی الکل بیش از 3% تولید شود
البته بنده در این زمینه یعنی غلات تجربه ای ندارم و سالهاست که انواع شراب را از میوه های مختلف تولید و تقطیر میکنم
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین matin7071

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 17
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #7 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۰:۱۵ »
ببین نشاسته داخل غلات زیاده مخصوصا جو و وقتی این نشاسته ها به قند تبدیل میشه یه عالمه هست با این روش و این دستگاه تقطیری که خودم ساختم همیشه 38تا 45میگیرم میتونی مقدار آب رو کمتر کنی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین matin7071

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 17
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #8 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۲:۱۴ »
اما اون قسمتی که باید چندساعت ذرت جوانه زده چرخ شده داخل دمای 64بمونه خیلی مهمه چون فقط تو این دما نشاسته به قند تبدیل میشه و اگه دما کم یا زیادتر بشه حتی یک درصد الکل هم نمیده
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #9 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۸:۱۸ »
سپاس فراوان از راهنمایی تون
حتما امتحان میکنم
چون خیلی دوست دارم یکبار عرق ذرت رو امتحان کنم
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق ذرت
« پاسخ #10 در: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۴۶:۱۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آره درسته در صورتی که ذرت رو نزاری جوانه بزنه که نشاسته اش به قند تبدیل نشه نمیتونی و اونجوری که میگی کشمش یا چیزی دیگه اظاف کنی الکل فقط از قند کشمش تولید میشه و ذرت هیچ نقشی اونجا نداره انگار بیخود اظاف کردی و فقط و فقط در صورتی از ذرت یا غله هایی دیگه الکل به وجود میاد که بتونی نشاستشو به قند های قابل تخمیر استفاده کنی اگه نخوای بزاری جوانه بزنه باید از آنزیم بتا آمیلاز یا آلفا آمیلاز استفاده کنی که هم گیر نمیاد و هم بسیار بسیار بسیار گرونه و اصلا ارزش نداره اونجوری که یه چندبار پرسیدم حدود 50گرمش یه سایت نوشته بود 325هزارتومن اما تنها راهش که شرکتای ودکا سازی هم استفاده میکنن فقط همونه یا استفاده از مالت ذرت که مالت ذرت خیلی خیلی کم گیر میاد همون راه بهترین راهه که گفتم اما اگه بخوای سیب زمینی هم اظاف کنی یه خورده فرق داره حالا خواستی بگو یه جورایی تماس بگیری برات توضیح بدم آخه نوشتن یه خورده سخته
یک دنیا سپاس از اینکه وقت گذاشتید و توضیح دادید
با توضیحات جنابعالی تا حدودی متوجه شدم و حتما بصورت عملی انجام خواهم داد انشاالله که موفق بشم عرق ذرت بگیرم
زشت باش، ولی خودت باش