inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۱۳:۱۶:۳۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Maziar v8
[امروز ساعت ۰۹:۲۴:۴۲]


پاسخ : خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر توسط Bahrammt
[امروز ساعت ۰۲:۳۲:۵۸]


پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۲۷:۵۳]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۰۲:۱۰:۲۶]


پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۰۰:۵۷:۲۸]

نویسنده تاپیک: گیرایی در شراب انگور سنندجی  (دفعات بازدید: 185 بار)

آفلاین sh428

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 28
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
گیرایی در شراب انگور سنندجی
« در: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲:۰۶ »
سلام دوستان و استادان عزیز
دوستان من شرابی درست کرده بودم با انگور سنندجی که از اولین روز دبه کردن تا الان هفتاد روز شده...و تازه تخمیر ثانوی تموم شده و نصفش رو بطر کردم و یه ده ده لیتری رو هم تو دو تا شیشه چهار لیتری مهر و موم کردم ..شرابم مثل آب زلال از رنگشم که دیگه چیزی نگم بهتره ..طعم عالی ....در مورد گیرایش سوال داشتم که کمتر از یه لیوان قشنگ آدمو تا حد مستی میبره ولی حس میکنم اون حالت اوجش حدود بیست دقیقه شاید دوام دارم بعد فروکش میکنه ...میگم بنظرتون چرا زود ول میکنه ؟یعنی میتونه دلیلش این باشه که شرابش تازه هست و جا نیوفتاده...یعنی بمونه بهتر میشه...همه چیزش در حد عالی و بهتر از عالی هس...ممنون میشم جوابتون رو بدونم....
مرسی
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 191
  • تشکر شده: 212 بار
    • مشاهدۀ نمایه
گیرایی در شراب انگور سنندجی
« پاسخ #1 در: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳:۴۸ »
با درود
اول از همه باید بهتون تبریک بگم بابت اینکه از طعم و رنگ و زلالی شرابتون کاملا رضایت دارید زیرا مهمترین موضوع در شراب سازی رضایت کامل سازنده از شرابش هست...
و در مورد گیرایی شراب باید عرض کنم که به طور کلی شراب پس از گذشت یکسال کامل میشود و شرابی که از تولید آن کمتر از یکسال گذشته باشد هنوز ناقص یا اصطلاحاً کال است و این کال بودن در رنگ و طعم و مخصوصاً میزان گیرایی و کلاً کاراکتر شراب تاثیر گذار است و همینطور مصرف شراب کال گاهی سردرد، کِسلی یا بی حالی به دنبال دارد...
موضوع دیگه ای که باید به آن توجه داشت این است که به طور کلی شراب را نمیتوان به عنوان یک نوشیدنی مست کننده دانست و معمولا شراب خاصیت گرم کنندگی و اصطلاحاً شنگولی دارد و بخاطر همین از این نوشیدنی بیشتر در میهمانی ها و دوره همی ها و مراسمات جمعی استفاده میشود...
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: sh428, Mehdi z, AREF1336

آفلاین وحید خیام

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
گیرایی در شراب انگور سنندجی
« پاسخ #2 در: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۶:۵۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوستان و استادان عزیز
دوستان من شرابی درست کرده بودم با انگور سنندجی که از اولین روز دبه کردن تا الان هفتاد روز شده...و تازه تخمیر ثانوی تموم شده و نصفش رو بطر کردم و یه ده ده لیتری رو هم تو دو تا شیشه چهار لیتری مهر و موم کردم ..شرابم مثل آب زلال از رنگشم که دیگه چیزی نگم بهتره ..طعم عالی ....در مورد گیرایش سوال داشتم که کمتر از یه لیوان قشنگ آدمو تا حد مستی میبره ولی حس میکنم اون حالت اوجش حدود بیست دقیقه شاید دوام دارم بعد فروکش میکنه ...میگم بنظرتون چرا زود ول میکنه ؟یعنی میتونه دلیلش این باشه که شرابش تازه هست و جا نیوفتاده...یعنی بمونه بهتر میشه...همه چیزش در حد عالی و بهتر از عالی هس...ممنون میشم جوابتون رو بدونم....
مرسی
درود بر شما دوست عزیز. شرابه من هم سنندج هست و دقیقا همین حس و داره و با شرابایی که سالهای پیش انداختم حسش فرق داره. اولش خیلی سریع ادم رو گرم میکنه, طمع و رنگش خیلی از شانی بهتره ولی سریع اون حس گرمیو مستیش میپره. شراب من هم تازست و تخمیر ثانویه تازه شروع شده... جالب بود وقتی خوندم شباهت رو دیدم گفتم کامنت بزارم.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: sh428