inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: طرز تهیه سرکه خرما  (دفعات بازدید: 70 بار)

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 205 بار
    • مشاهدۀ نمایه
طرز تهیه سرکه خرما
« در: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۴:۲۱ »
طرﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺳﺮﮐﻪ ﺧﺮﻣﺎ
.
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
ﺧﺮﻣﺎ ﺩﻭ ﮐﯿﻠﻮﮔﺮﻡ
ﺁﺏ ﭼﻬﺎﺭ ﻟﯿﺘﺮ
ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ
یک استکان ﺳﺮﮐﻪ
ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ مخمر نانوایی
.
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
1_ ﻫﺴﺘﻪ و کلاهک ﺧﺮﻣﺎ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ بیاﻭﺭﯾﺪ
.
2_ خرما ها را به وسیله ﭼﺮﺥ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ
.
3_ خرما ها ﺭﺍ با آب مخلوط کرده و بمدت 10 دقیقه بجوشانید
.
4_ حدود 15 دقیقه صبر کنید تا مخلوط آب و خرما کمی سرد شود سپس آن را درون ﻇﺮﻓﯽ ﻏﯿﺮ ﻓﻠﺰﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ
.
5_ مخمر را در یک استکان آب ولرم حل کنید و به آن اضافه کنید
.
6_ نمک و سرکه ﺭﺍ نیز ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ طوری ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ که گاز حاصل از تخمیر قابل خروج باشد ﻭ سپس ظرف را ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻭ ﮔﺮمی ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ
)دمایی بین 20 تا 30 درجه(
.
7_ حدود یک ماه ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺩ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ
ﻓﻘﻂ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ مواد ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﻭ ﺭﻭ ﮐﻨﯿﺪ
.
8_ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ یک ماه ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ در ظرف شیشه ای بریزید
.
9_ پس از صاف کردن سرکه مجددا یک هفته صبر کنید و سپس آن را ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ
.
توجه:
1_به طور کلی برای تولید هر نوع سرکه ای نباید از ظروف فلزی مخصوصاً مس استفاده کرد.
2_همینطور همیشه باید سعی کنید ظرفی که برای تولید سرکه انتخاب میکنید دهان گشاد باشد.
3_در تولید سرکه میتوانید از سرکه استفاده نکنید اما در این صورت مدت زمان آماده شدن سرکه سه برابر خواهد شد یعنی مثلا برای همین سرکه خرما بجای یک ماه باید سه ماه صبر کنید.
.
موفق باشید....
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: کالو, AREF1336

 

anything