inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: تخمیر شدید  (دفعات بازدید: 151 بار)

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر شدید
« در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷:۳۲ »
با سلام خدمت دوستان عزیز.. من برای ساخت ماالشعیر الکلی ۸ لیتر ماشعیر شمس با ۷۰۰ گرم شکر و ۸ گرم مخمر نان مخلوط کردم و قفل هوا رو هم کار گذاشتم بعد از دو سه ساعت حباب زدن شروع شد و مایع خیلی کف کرد بطوری که مقداری از کف به داخل لوله قفل هوا نفوذ کرد و وارد اب بطری شد هوا دادن هم در چند ساعت اول اینجوری بود که حباب نمیداد بعد از چند ثانیه و گاهی چند دقیقه با فشار بسیار شدید هوا خارج میشد الان بعد از گذشت حدود ۱۵ ۱۶ ساعت کف روی مایع کمتر شد و حباب دادن هم اروم و پیوسته شده ...حالا سوالم اینه که اون مشکلات خروج هوا در ابتدای کار دلیلش چه بوده و ایا مشکلی در ادامه ایجاد می کنه یا خیر؟ حدس خودم اینه که مخمر زیاد زدم البته طبق دستور همین مقدار هم مجاز بود ... با این مقادیر بنظرتون تخمیر چقدر طول میکشه و بعدش واسه بطری کردن میشه از بطری پلاستیکی مثل همون بطری های ماشعیر استفاده کرد یا باید شیشه ای باشه؟ ممنون بابت راهنماییتون 🌹🙏🏼
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر شدید
« پاسخ #1 در: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۵:۵۵ »
مخمر نان تقریباً دو برابر مخمر آبجو سلول فعال داره بنابراین شما میتونستید از نصف این مقدار استفاده کنید. اگر فضای خالی بالای ظرف تخمیر به اندازه کافی باشد و گاز ماءالشعیر هم گرفته شده باشد این مشکل کف بیش از حد و نفوذ آن به قفل هوا پیش نمی آید. برای خودم چند بار پیش اومده و مشکل خاصی هم ایجاد نکرده ولی بهتره که اینطور نباشه. دمای محیط و نوع مخمر و نحوه هوارسانی اولیه میتواند در مدت زمان تخمیر تاثیرگذار باشد. تخمیر اولیه و ثانویه جمعاً بین دو تا سه هفته معمولاً طول میکشد. همان بطری های پت ماءالشعیر را اگر به خوبی بشویید برای بطری کردن مناسبه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر شدید
« پاسخ #2 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵:۲۷ »
واقعا ممنون از راهنماییتون 🌹🙏🏼 با توجه به این مقدار مخمر محصول نهایی چطور میشه؟ اگر بعد پایان حباب زدن بازهم بذاریم مثلا یه هفته دیکه همونجور بمونه واسه صاف شدن بیشتر ایا مشکلی پیش میاد؟ یا باید سریع بعد توقف حباب شیرینی زنی و بطریش کنیم؟ من توی کمد گذاشتمش که هم تاریکه و دمای ۲۰ درجه ثابت هست الان بعد ۲۴ ساعت در کمد رو که باز می کنم بوی ترشی خمیر میاد گمونم واسه همون زیاد بودن مخمره 😬
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر شدید
« پاسخ #3 در: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۳:۳۰ »
نگران نباشید اتفاق خاصی نمیفته ... توی طعم بی تاثیر نیست ولی زیاد بودن مخمر بهتره از کم بودنش. جناب هدل توی یکی از مقالات به تفصیل در موردش توضیح دادن.
حباب زنی توی تخمیر اولیه وجود داره که نهایتاً 5 روز تا یک هفته است. اما تخمیر ثانویه بدون جوش و خروش مشهود هنوز ادامه خواهد داشت. وقتی هیچگونه کفی روی سطح مایع نبود و محلول زلال شد باید بطری و شیرینی زنی انجام بشه.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara