inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب  (دفعات بازدید: 642 بار)

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 71
  • تشکر شده: 27 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #15 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰:۳۶ »
من نمیدونم طعم ماندگی که میگید چجوریه،ولی یکبار یکی از دوستان یک بطری شراب آورد و گفت چهار سال پیش درست کردم و کلی هم تعریف کرد،خوردیم مزه زهر مار میداد،تلخ افتضاح،تلخیش از عرق بیشتر روی زبان میموند،من نمیدونم پس قدیمیا چجوری نگه میداشتند،الانما موقع بطری کردن سولفیت بزنیم بد مزه نمیشه؟
 

آفلاین شانى

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #16 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲:۳۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود مجدد
جناب شانی میشه در مورد صاف کردنتون بگین با چی و چطوری شرابتون رو صاف کردین ، چون این بویی که میگین حتما مال یکی وسایل الودتون بوده من شکم به وسیله صاف کردن شرابتون میره
سلام
والا با کیسه برنج که قبلش حسابی جوشونده بودمش و در جای مناسب خشک کرده بودمش
 

آفلاین شانى

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #17 در: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹:۲۹ »
دوستان واقعیتش اینه که من حس می کنم کار تا اینجا خوب پیش رفته
فقط فووووت کوزه گری کم داره
چیزی که ممکنه به خاطرش ۴۰ لیتر شراب رو دور بریزم
و این خیلی ناراحت کنندس برام
اساتید لطفا کمکم کنید
شرح ماجرا
با سلام
از دیروز هر چی فکر کردم نتونستم مثالی برای بوی بد شرابم پیدا کنم
همین بوی زحم در شراب  پارسالم شدید تر بود و من همشو دور ریختم
امسال هم از ترسش دقیقا یک هفته بعد از ریختن شراب  و اضافه کردن ۱۰ گرم مخمر نان به ۶۰ لیتر شراب و نصب قفل هوا و در حالی که هنوز تاج تخمیر وجود داشت شرابم رو صاف کردم و موقع صاف کردن کمی شیرین و دارای بوی الکل و بدون هیچ گونه بوی بدی بود
بعد از اون الان سه هفته س که شراب صاف شده در جای خنک و تاریک قرار داره که ۴ شب قبل با باز کردنشون متوجه همون بوی زحم شدم (دقیقا همانند پارسال اما با شدت کمتر) تلخ و بدون طعم الکل
یه نکته بگم که شاید راه گشا باشه
بعد از صاف کردنه شرابم حدود یک لیترش رو بدون قفل هوا داخل یخچال گذاشتم
این یه لیتر کمی ترش شده، توش گاز افتاده و طعم الکل و حتی کمی گیرایی داره اما اصلا بوی بد نمی ده
آیا این نشون دهنده اینه که بعد از صاف کردن جای شرابم به حد کافی خنک نبوده؟
سپاس از همه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 179
  • تشکر شده: 205 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #18 در: ۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۴:۲۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت همه دوستان...
من امسال سری اول انگور شانی گرفتم و دقیقا بیست لیتر شراب گرفتم ازش که همه چیزش عالی بود ولی گالن جدید که تازه خریده بودم رو قبل از بستن درب رو رزوه درب چند دور چسب نواری کتاب البته از نوع پهن زدم که یه کم هم بعضی جاهاش به دهانه گالن هم رسیده بود بعد مدتی اومدم بطر کنم و هنگام سیفون کردن متوجه بویی شبیه به نفت شدم نمیدونم میشه تقطیرش کرد یا نه؟
با درود
دوست عزیز مشکلی برای تقطیر این شراب نیست و بنده هم معمولا طعم هر کدام از شرابهایم دلچسب نباشد آنرا تقطیر میکنم
اگر بعد از تقطیر باز هم این بویی که گفتید در عرق وجود داشت میتوانی آن را با دارچین یا نعنا آمیزه کنی
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: شانى, رِند, AREF1336

آفلاین Meraj

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 18
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #19 در: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۴:۱۸ »
سلام عزيزان دل ببخشيد من سولفيت زني و مخمر زني رو بلد نيستم و ميخوام ازتون ياد بگيرم كامل.ايميلم هم ميزارم لطفا منو راهنمايي كنيد.تو شهر ما شرابو ميزارن بمونه بعد خواستن صاف ميكنن ميخورن.الان سه ماهه شرابم مونده بهش دست نزدم نميدونم صاف كنم چجوري الكش بيشتر كنم دوست دارم روش شما عزيزان رو ياد بگيرم.لطفا راهنمايي كنيد يا اگر امكانش هست ايدي تلگرام يا وسيله ارتباطي راحتي در اختيار بگذاريد.ممنون اساتيد عزيز
 

آفلاین Meraj

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 18
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #20 در: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۸:۴۹ »
سلام بنده شرابم سه ماهه دست نزدم اينجا ميگن بزار با تفاله بمونه خواستي بخوري صاف كن بخور و هنوز توي تفاله هست ميخوام روش شما سولفيت زني و مخمر زني روياد بگيرم لطفا بهم اموزش بديد از راه ايدي تلگرام يا ايميل ميخوام نظر اساتيد رو امتحان كنم.در ضمن شرابم جا افتاده ترش نكرده.خيلي دوس دارم روش شما رو ياد بگيرم.مرسي اساتيد عزيز
 

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #21 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۷:۱۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود مجدد
becks عزیز ، من واسه تخمیر ثانویه ازش استفاده میکردم  ، اول که میریزم روی شراب میمونه و بعد ته نشین میشه اینو بعداز تخمیر ثانویه که میخواستم شیشه کنم میفهمیدم .
اما الان دوساله که بعداز تخمیر ثانویه دیگه شیشه نمیکنم و برای بار سوم جاشو عوض میکنم و ایندفعه سه ماه میذارم میمونه و در اون زمان بهش اضافه میکنم ، من برای ده الیتر یدونه و برای بیست لیتر و بیست لیتر به بالا دوتا میزنم و بیشتراز دوتا هم نزنید
تو تخمیر سوم ظرفتون رو طوری بردارید که جایی واسه اکسیژن بالای ظرفتون نمونه
موفق باشید
با درود جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
شما به را به چه اندازه ریز میکنید برای آمیزه کردن؟
چون بچ های بنده در تنگی دارند
و اینکه آیا در این مرحله قفل هوا هم میذارید ؟
با سپاس

پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 

آفلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 86
  • تشکر شده: 57 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #22 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۳:۰۱ »
درود مجدد
جنابbecks فقط به رو رنده نکنید ، میتوانید حبه حبه خرد کنید  دوماه هم کافیه
موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: becks

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #23 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲:۵۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود مجدد
جنابbecks فقط به رو رنده نکنید ، میتوانید حبه حبه خرد کنید  دوماه هم کافیه
موفق باشید
با درود جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
قربان قفل هوا نیاز هست نصب باشه؟
با سپاس
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 

آفلاین Meynoush

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #24 در: ۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۸:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام بنده شرابم سه ماهه دست نزدم اينجا ميگن بزار با تفاله بمونه خواستي بخوري صاف كن بخور و هنوز توي تفاله هست ميخوام روش شما سولفيت زني و مخمر زني روياد بگيرم لطفا بهم اموزش بديد از راه ايدي تلگرام يا ايميل ميخوام نظر اساتيد رو امتحان كنم.در ضمن شرابم جا افتاده ترش نكرده.خيلي دوس دارم روش شما رو ياد بگيرم.مرسي اساتيد عزيز

شما هرچه زودتر شرابت رو صاف کن ، تو همین انجمن بگردی تمام نکات گفته شده و جزوه خوبی هم از هدل عزیز موجود هست که میتونید اون رو مطالعه کنید که خیلی کمک میکنه و تمام نکات رو توضیح دادن برای ساخت یک شراب علمی و اصولی . موفق باشد
ز خاکِ من اگر گندم برآید
از آن گر نان پزی مستی فزاید
 

آفلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 86
  • تشکر شده: 57 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال از اساتید بزرگوار درمورد طعم بد شراب
« پاسخ #25 در: ۹ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۲:۵۲ »
بعله جناب becks قفل هوا الزامیه چون شما وقتی میوه اضافه میکنید و دارید امیزه میکنید چون خوب به خواهی نخواهی قند میوه داره و حتما شرابتون واکنش نشون میده و حتما قفل هوا لازمه ، و از همه مهمتر توی جای تاریک و میانگین هوای ده درجه
موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: becks