inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: مضررات جدا نکردن پروتئین های عصاره پس از پخت  (دفعات بازدید: 113 بار)

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 257 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات جدا نکردن پروتئین های عصاره پس از پخت
« در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰:۳۹ »
دورد دوستان گرامی و اساتید عزیز

من با عصاره مالت پخت انجام دادم

و از قرص ویرفلاک هم استفاده کردم و پروتئین ها بخوبی به پایین دیگ پخت رفتند

اما موقع انتقال به ظرف تخمیر اولیه , پروتئین ها جدا سازی نکردم و الان ته ظرف تخمیر قرار دارند

سوالم اینه که ممکن هست این پروتئین ها و رسوبات تا پایان تخمیر اولیه در ظرف باشند؟

و مشکلی برای تخمیر و همچنین برای طمع و مزه و بوی آبجو ایجاد میکنند یا خیر؟

با سپاس.
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات جدا نکردن پروتئین های عصاره پس از پخت
« پاسخ #1 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷:۳۳ »
با درود
جناب D A R Y L  شما که براحتی میتونستید اونارو جدا کنید وکافی بود فقط لوله سیفون رو کمی بالاتر از پروتئین ها قرار داده و انرا سیفون کنید چرا اینکارو نکردید ؟ حالا مهم نیست نگران نباشید پروتئین ها بیشتر در چاقی و اضافه وزن مشکل ایجاد میکنند و بیشتر باعث کدر و تار شدن ابجو میشوند و شفافیت ان را اربین میبرندبخاطر همین هم هست که از قرص ویر فلاک یا خزه ایرلندی و در بعضی موافع در تخمیر ثانویه از ژلاتین برای صاف کردن ابجو استفاده میشه البته خیلی کم  روی مزه هم تاثیر میگذارد ولی  قابل چشم پوشی ست .دلیل صاف نکردنتان چی بود ؟؟؟
 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 257 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات جدا نکردن پروتئین های عصاره پس از پخت
« پاسخ #2 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸:۰۸ »
درود مجدد

جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  سپاس فراوان از شما

تنها دلیلش این بود که توی جزوه استاد هدل , تاکید و نکته ای در باب جدایی این پروتئین ندیدم

فقط استاد ذکر کرده بودند که بایستی از صافی فلزی , موقع ریختن در ظرف تخمیر اولیه استفاده بشه  , که البته من همین کارم نکردم :D

اینکه میفرمایید در طعم نهایی تاثیر بسزایی نداره , نگرانی برطرف شد.

نکته دیگه ای هم باعث شد پروتئین جدا نکنم , فیلم هایی بود که یوتیوب دیده بودم , اکثر آنها نیز پروتئین جدا نمیکنند.

البته از قول شما به خاطر دارم , که این فیلم ها , اکثرا روش های غلطی بنیاد میذارن.

با سپاس مجدد از شما استاد datam گرامی.
ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات جدا نکردن پروتئین های عصاره پس از پخت
« پاسخ #3 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸:۱۷ »
با درود مجدد
جنابD A R Y L نمیدونم  انتظار داشتید که استاد دیگه چجوری بگن پروتئین ها رو جدا کنید !! ایا مطرح کردن , مبحث جوشاندن حریره  تا حدی که شکست گرم اتفاق بیافته و سرد کردن سریع ان که باعث شکست سرد اتفاق بیافته و یا شبیه سازی سیستم Whirlpool  نشان و دلیل جدا سازی پروتئین از حریره نیست ؟ استاد در جای جای وبلاگ هم در دیدکاه ها و هم در پرسش های متداول  راه روش های جدا سازی رو توضیح داده اند ضمن اینکه در مورد همون ویدیو هم به شما عرض کردم که ایرادات زیادی داره از جمله اینکه قرص ویر فلاک رو مصرف کردن ولی پروتئین رو صاف نکردن !!!!!!!!!!!!!!!!!
البته ممکنه بخاطر کوتاه کردن فیلم این بخش رو بریده باشند ولی اگر قرار بود پروتئین جدا نشه دلیلی بر استفاده از قرص ویرفلاک یا خزه ایرلندی نبود و کاریعقلانی ومنطقی بنظر نمیرسه که ابجو رو با قرص یا خزه محلول کنیم ولی روتئین رو جدا نکنیم !!! من مقاله استاد رو 6سال پیش خوندم شاید الان درست یادم نیاد ولی خود استاد در پرسش های متداول بارها استفاده از قرص ویرفلاک یا خزه ایرلندی رو توصیه کردند ایوهرحال یرخی دوستان  و بلاخص شما , ترجیح میدهید خود تجربه کنید ودوست ندارید از تجربه دیگران استفاده کنید که خیلی هم خوبه  ولی بشرطی که ظرفیت و تحمل معیوبی ونقص و ایراد محصول نهایی رو هم بلطع داشته باشید ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

آفلاین D A R Y L

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 174
  • تشکر شده: 257 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات جدا نکردن پروتئین های عصاره پس از پخت
« پاسخ #4 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳:۰۷ »
درود مجدد

استاد بزرگوار جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  گرامی

اینکه میفرمایید از تجربه استفاده نکردم , من که برای همین پخت , ساعت ها از تجارب گرانبهای شما بهره بردم و منت سر اینجانب گذاشتین.

راجع به جداسازی , درست میفرمایید,اون بخش مطالب استاد هدل با دقت مطالعه نکرده بودم.

سپاس فراوان که توجه ویژه  ای به اینجانب دارین :)

ای مفتی شهر از تو بیدار تریم        *   با این همه مستی ز تو هشیار تریم
تو خون کسان نوشی و ما خون رزان * انصاف بده کدام خون خوار تریم