inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: ماالشعیر طعم دار  (دفعات بازدید: 146 بار)

آفلاین Pina

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر طعم دار
« در: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶:۴۸ »
با سلام خدمت دوستان
یک سوال چند وقتی هست ذهنم رو مشغول کرده و این هستش که آیا با ماالشعیر طعم دار هم میشود ابجو درست کرد یا نمیشه.اگه نمیشه دلیلش چیه.ممنون میشم اگه کسی تجربه داره و امتحان کرده بگه
 

آفلاین A M I T A T

  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
  • تشکر شده: 17 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر طعم دار
« پاسخ #1 در: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳:۰۹ »
سلام و درود به اساتيد گروه
براي ابجو نياز به مالت و رازك هست، در شرايط كمبود امكانات و نبود مواد لازم دردسترس براي تهيه آبجو ما ماءالشعير الكي درست ميكنيم و سعي ميكنيم بيشتر  از اين هم از ماهيت آبجو دور نشويم، پس از ماء الشعير هاي كلاسيك يا بلك استفاده ميكنيم تا مالت و رازك را داشته باشيم اما در ماءالشعيرهاي طعم نه اثري از مالت و رازك هست وهم  به علت وجود اسانس ، قندهاي بعضا  پيچيده و مواد نگهدارنده و ويتامين هاي اضافه شده در بعضي از ماءالشعير هاي طعم دار اصلا نتيجه ي خوبي به ما نميدهد، البته به قول استاد داتام اب الكل شايد بشه ازش توليد كرد اما ديگه ماءالشعير الكي خير.
موفق باشيد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, Zara, Pina

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر طعم دار
« پاسخ #2 در: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۲:۵۶ »
با درود
همانطوری  که جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] هم توضیح دادن تخمیر نمیشه من 6سال پیش با مالشعیر هلو انهم فقط بطور ازمایشی در حد 2 تا بطر درست کردم  که اصلا تخمیر شکل نگرفت و مخمر های نازنین هم از بین رفت پیشنهادم اینه که اصلا استفاده نکنین در مالشعیر بعلت استفاده از رازک , مواد نگهدارنده استفاده نمیشه ولی در مالشعیر فیک میوه ای بعلت فقدان رازک از نگهدارنده ها استفاده میشه که باعث تخریب مخمر و از بین رفتن اونها و در نهایت مختل شدن روند تخمیر رو بهمراه داره یعنی در واقع  اصلا نمیزاره که تخمیر صورت بگیره ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L, Behrouz, Zara, A M I T A T, Pina

آفلاین Pina

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر طعم دار
« پاسخ #3 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵:۰۲ »
ممنون از راهنمایی که کردین