inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۳:۰۸:۵۳]


پاسخ : عرق سیب توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۳:۲۳]


پاسخ : تهیه کونیاک به چه طریق است؟؟؟ توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۴۲:۴۴]


پاسخ : تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط milad_sh
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۴۸]


پاسخ : عرق گیری از شراب سیب (ودکا سیب) توسط mrock13
[امروز ساعت ۰۲:۳۷:۲۵]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]

نویسنده تاپیک: قسمت پرسش و پاسخ کجاست  (دفعات بازدید: 89 بار)

آفلاین Pina

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
    • مشاهدۀ نمایه
قسمت پرسش و پاسخ کجاست
« در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳:۲۹ »
با سلام خدمت شما.من نتونستم قسمت پرسش و پاسخ سوال هارو پیدا کنم.پس بنا بر این اینجا میپرسم بلکه کمک کنید..من آبجو انداخمت دیروز و امروز متوجه شدم از کنار در دبه نشتی داره و کفها دارن خارج میشن و مخمر شروع به کار کرده بود.اما مجبور شدم در دبه را باز کنم و به یک دبه دیگه انتقال بدم.حالا به نظر شما آبجو خراب میشه یا شانسی دارم برای سالم ماند آبجوم..ممنون میشم اگه پاسخ بدین
 

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
قسمت پرسش و پاسخ کجاست
« پاسخ #1 در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹:۱۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت شما.من نتونستم قسمت پرسش و پاسخ سوال هارو پیدا کنم.پس بنا بر این اینجا میپرسم بلکه کمک کنید..من آبجو انداخمت دیروز و امروز متوجه شدم از کنار در دبه نشتی داره و کفها دارن خارج میشن و مخمر شروع به کار کرده بود.اما مجبور شدم در دبه را باز کنم و به یک دبه دیگه انتقال بدم.حالا به نظر شما آبجو خراب میشه یا شانسی دارم برای سالم ماند آبجوم..ممنون میشم اگه پاسخ بدین
با درود جناب pina
روند این فروم مثل فروم های دیگه نیست و شما کافیه در تالار مربوط به سوالتون یک تاپیک  با عنوان مناسب بزنید و سوالتون رو مطرح بفرمایید.
در‌مورد شما حدس میزنم مربوط به مالشعیر الکلی باشه. کافیه در اون تالار تاپیکی باز کنید.

در مورد سوالتون : بنده با توجه به اینکه از نوشتتون برمیاد حدس میزنم در حال ساخت مالشعیر الکلی  هستید پاسخ میدم.
اگر ضد عفونی را رعایت کرده باشید احتمال زیاد مشکلی پیش نخواهد امد.
حدودا یک سوم دبه ای که تخمیر در آن انجام میشه میبایست خالی باشد. و اگر نصف دبه خالی باشد به دلیل وجود اکسیژن و فضای خالی  دبه تخمیر متوقف شده و اگر زیاد پر باشد مشکلی که با آن برخورد کردید پیش خواهد امد.
بعنوان مثال بنده در دبه ۲۰ لیتری ۱۲ لیتر مالشعیر الکلی تخمیر میکنم معمولا. که البته فکر میکنم تا۱۴ لیتر هم بتوان تخمیر نمود.

پیرو صحبتتون که فرمودید از کنار دبه کف خارج میشه .توجه کنید که دبه شما باید کاملا آببند باشه و فقط راه خروج گاز به قفل هوا وجود داشته باشه .
با سپاس
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Pina

 

anything