inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: تخمیر اولیه  (دفعات بازدید: 118 بار)

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه
« در: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹:۱۶ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
من سری جدیدی که انداختم (طبق همون دستوری که تو همین سایت هست ) یه سوال داشتم
اگه بعد از 1 هفته حبابی دیگه از قفل هوا نیاد و ابسنجی عدد 1 رو نشون بده
میتونیم وارد مرحله دوم بشیم؟؟؟؟ و چون ظرف دومی ندارم و از مراحل استریل کردن یه کم میترسم داخل بطری میریزم و میذارم بمونه
آیا هر جی بیشتر تو مرحله اول تخمیر دیر تر وارد مرحله دوم بشیم بهتره؟؟؟؟؟؟
یا اصلا فرقی نمیکنه و بعد از توقف حباب و رسیدن به ابسنجی 1 میتونیم بطری کنیم
 

آفلاین A M I T A T

  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
  • تشکر شده: 17 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه
« پاسخ #1 در: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۹:۲۶ »
سلام و احترام به اساتيد گروه
شدت تخمير بعد از يك هفته افت قابل مشاهده اي مي كنه و اين به معناي تمام شدن تخمير نيست به نظرم بايد ميزان صاف شدن محلول را هم برسي كنيد و تا ته نشين شدن كامل و صاف شدن در ظرف تخمير اوليه باقي بماند و آبسنجي در سه روز متوالي روي عدد ثابت باشد،بعد براي بطري زدن اقدام كنيد، زمان لازم براي تخمير اول بين ٢ تا ٣ هفته است، بعد از صاف شدن كامل هم ديگر فكر نكنم فايده اي داشته باشه نگه داشتن در ظرف تخمير اوليه و فقط باعث افت كيفيت در مزه و بوي محصول نهايي شما خواهد شد.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 114
  • تشکر شده: 90 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه
« پاسخ #2 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸:۳۲ »
تخمیر اولیه بین 5 تا 7 روز طول میکشه که با جوش و خروش و حباب زدن و ایجاد کف روی سطح مایع همراهه ولی  تخمیر اولیه و ثانویه مجموعاً همونطور که جناب AMIRAT اشاره فرمودن بین دو تا سه هفته بسته به نوع مخمر و میزان آبسنجی و همچنین دمای محیط طول میکشه . من معمولاً 16 یا 17 روزه تجربه کردم . محتویات ظرف تخمیر تقریباً زلال میشه و بیشتر مخمرها ته نشین شده اند و اون موقع باید بطری کنید.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر اولیه
« پاسخ #3 در: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۴:۳۶ »
واقعا مرسی که با اینهمه وقت و دقت و دلسوزی جواب سوالامونو میدید دوستان
پس میذارم دو هفته طول بکشه