inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: مضررات مالشعیر الکلی  (دفعات بازدید: 194 بار)

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات مالشعیر الکلی
« در: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۷:۱۲ »
با درود
کل تالار را خواندم ولی تاپیکی که به این مساله پرداخته باشد ندیدم.
دوستان عزیز آیا مالشعیر الکلی که از انواع مالشعیرهای بازار نظیر دلستر(بهنوش) - هوفنبرگ و... با اضافه کردن مخمر و شربت شکر تهیه میکنیم ضرری برای سلامتی ندارد؟
بنده دوبار طبق دستور استاد هدل که درست کردم طعم و رنگ و کف و گاز و الکل بسیار خوبی بهم داد ولی طبق فرمایش ایشان که فرمودند این مدل مشروب را توصیه نمیکنند شک کردم و گوشه و کنار هم شنیدم این مدل نوشیدنی خوب نیست.
البته مفید نبودن با ضرر داشتن متفاوت هست.
دوستی اگر اطلاع علمی و کافی در این مورد دارد بنده را از سردرگمی نجات دهد.
با سپاس فراوان
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات مالشعیر الکلی
« پاسخ #1 در: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۵:۴۸ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب becks چه کسی گفته که مالشعیر الکلی مضر هست ؟ مالشعیر الکلی یک نوشیدنی فیک هست که معمولا در شرایطی که ما دسترسی به عصاره  مالت و یا دانه مالت نداشته باشیم بلاجبار میتونیم با اون خودمون رو فریب بدیم و به خودمون تلقین کنیم که داریم ابجو میخوریم !! ولی در حقیقت این مالشعیر الکلی خیلی بهتر از عرق و نوشیدنی هاییست که در کوچه و بازار  تحت عنوان عرق درست میکنند و به مردم میفروشندو معلوم هم نیست که ازچه موادی و یا با چه موادی انرا ساخته اند !! خیلی بهتر از مالشعیریست که با الکل سفید مخلوط شده  و تحت عنوان ابجو بفروش میرسد !! ولی در مقام مقابسه با ابجو فقط یک بدل بی ارزش ولی بی ضرر هست در پروسه ساخت مالشعیر الکلی , شما بعلت فقر کامل مواد قندی و مواد مغذی در مالشعیر , مجبور هستید از شکر و یا عسل و یا شیره خرما و یا قند ذرت (دکستروز) استفاده کنید تا انرا تخمیر و گاز دار کنید وهر کدام از این قند ها که مصرف شوند به فراخور شخصیت خود , باعث تغییر کاراکتر ابجو  و تبدیلش به مالشعیر الکلی میشه در صورتی که وقتی با عصاره مالت این نوشیدنی رو میسازید اصلا طعم و عطری متفاوت خواهید داشت چرا که با قند موجود در مالت جو تخمیر میشه و الکل حاصل از این تخمیر هم , طعم و عطری  مالتی , امیخته باطعم و بوی  رازکی خواهید داشت که بکلی با نوع فیک خود متفاوت هست !! که اگر ابجو خور باشید ویا فقط یک بار ابجوی اصلی را نوشیده باشید بهیچ عنوان حاضر به ساخت مالشعیر الکلی نخواهید بود ولی هستند بعضی از اشخاص که به لحاظ راحتی کار ,  وهزینه کمتر , خود را میفریبند و اقدام به ساخت مالشعیر الکلی میکنند وتصورشان اینه که واقعا ابجو میسازند!!
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L, becks

آفلاین becks

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مضررات مالشعیر الکلی
« پاسخ #2 در: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۹:۵۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب becks چه کسی گفته که مالشعیر الکلی مضر هست ؟ مالشعیر الکلی یک نوشیدنی فیک هست که معمولا در شرایطی که ما دسترسی به عصاره  مالت و یا دانه مالت نداشته باشیم بلاجبار میتونیم با اون خودمون رو فریب بدیم و به خودمون تلقین کنیم که داریم ابجو میخوریم !! ولی در حقیقت این مالشعیر الکلی خیلی بهتر از عرق و نوشیدنی هاییست که در کوچه و بازار  تحت عنوان عرق درست میکنند و به مردم میفروشندو معلوم هم نیست که ازچه موادی و یا با چه موادی انرا ساخته اند !! خیلی بهتر از مالشعیریست که با الکل سفید مخلوط شده  و تحت عنوان ابجو بفروش میرسد !! ولی در مقام مقابسه با ابجو فقط یک بدل بی ارزش ولی بی ضرر هست در پروسه ساخت مالشعیر الکلی , شما بعلت فقر کامل مواد قندی و مواد مغذی در مالشعیر , مجبور هستید از شکر و یا عسل و یا شیره خرما و یا قند ذرت (دکستروز) استفاده کنید تا انرا تخمیر و گاز دار کنید وهر کدام از این قند ها که مصرف شوند به فراخور شخصیت خود , باعث تغییر کاراکتر ابجو  و تبدیلش به مالشعیر الکلی میشه در صورتی که وقتی با عصاره مالت این نوشیدنی رو میسازید اصلا طعم و عطری متفاوت خواهید داشت چرا که با قند موجود در مالت جو تخمیر میشه و الکل حاصل از این تخمیر هم , طعم و عطری  مالتی , امیخته باطعم و بوی  رازکی خواهید داشت که بکلی با نوع فیک خود متفاوت هست !! که اگر ابجو خور باشید ویا فقط یک بار ابجوی اصلی را نوشیده باشید بهیچ عنوان حاضر به ساخت مالشعیر الکلی نخواهید بود ولی هستند بعضی از اشخاص که به لحاظ راحتی کار ,  وهزینه کمتر , خود را میفریبند و اقدام به ساخت مالشعیر الکلی میکنند وتصورشان اینه که واقعا ابجو میسازند!!
موفق باشید
با درود
بله متوجه فیک بودن نوشیدنی هستم فقط میخواستم از بابت ضرر به سلامتی مطمئن بشوم به دلیل اینکه قند مصنوعی را تخمیر میکنیم.
صحبتهایی که شنیدم در حدس و گمان بود که بر حسب اعتماد بنفس اشخاص گوینده گاه مطمئن و گاه با تردید گفته شده بود. و مرا به شک انداخت.
بنده هم به دنبال جمع اوری و تهیه وسایل برای تهیه آبجو هستم و صحبت شما را در رابطه با متفاوت بودن طعم و بوی آبجو تهیه شده از عصاره مالت کاملا تایید میکنم.
به امید آینده نه چندان دور که از تجربیات جنابعالی و بقیه دوستان در رابطه با ساخت آبجو بهره ببرم.
با سپاس فراوان
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
 

 

anything