inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق توسط kamran674
[امروز ساعت ۰۲:۰۱:۳۸]


پاسخ : استخراج امیلاز از جوانه گندم؟ توسط kamran674
[امروز ساعت ۰۱:۵۵:۱۴]


پاسخ : عرق توسط kamran674
[امروز ساعت ۰۱:۳۷:۳۱]


پاسخ : گرفتن عرق از تفاله شراب توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۱:۳۴:۰۰]


پاسخ : زنگ زدن داخل لوله مسی توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۱:۱۴:۳۸]


پاسخ : عرق توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۱:۰۳:۲۹]

نویسنده تاپیک: مشکل در فرایند تخمیر  (دفعات بازدید: 1589 بار)

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #15 در: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵:۱۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام به همه دوستان
امروز 15 روز گذشته و تاج هنوز بالاست و تخمیر دارم(کف میکنه)
چکار کنم صافش کنم؟
میخوام بریزمش تو این ضرقهای پلاستیکیه 10 لیتریه درب فلکه ای
فقط اگه جاش کم اومد بریزم تو یه بطری 1.5 لیتری بقیشو ایراد نداره؟
تو انباری یکم خنکه فک کنم 16 یا 17 درجس،اوکی هست اونجا؟

 سلام
اگر تاج تخمیر مثل روز اول بالاست و اصلا مایعی معلوم نیست همچنان دست نگه دارید .
روزی 2 بار هم زدنو که همیشه انجام دادید ؟ تو هم زدن خوب دقت کنید . البته یادتون باشه اگر انگور هارو خوب له نکرده باشید و انگور له نشده موجود باشه احتمال داره تا 30 روز هم همیشه بالای مایع بمونه هرچند که تخمیر تقریبا از روز 13 تمام شده باشه
هنگام ریختن تو ظرف خوب صافی بکشید با پارچه ای که دارید . همچنین تا حدود 3-4 سانت (حدی که اذیت نکنه در هنگام جابجایی اولیه و کارکرد قفل هوا-هرچی فاصله کمتر بهتر) تا بالای ظرف رو پر کنید که کمترین هوا با شراب در تماس باشه

سعی کنید اگر هزینه براتون مشکلی نیست تو این حجم کم از ظروف شیشه ای برای تخمیر ثانویه استفاده کنید . که 20 تومان هزینه ارزششو داره واقعا
2 شیشه 6 لیتری ترشی که نو خریداری شده و ضد عفونی شده برای این کار عالیه . البته قرابه هم خوبه ولی در برخی موارد شکستنش زیاد گزارش شده و استحکام مناسبی نداره میزنه کار دست ادم میده.
دمای 16 تا 17 درجه هم برای تخمیر ثانویه مناسبه
ممنونم
روزی یکبار هم زدم
ظرف ترشی همونها که بست فلزی داره؟
2 تا ظرف بزارم پس باید 2 تا قفل هوا ببندم؟
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 109 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #16 در: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵:۴۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام به همه دوستان
امروز 15 روز گذشته و تاج هنوز بالاست و تخمیر دارم(کف میکنه)
چکار کنم صافش کنم؟
میخوام بریزمش تو این ضرقهای پلاستیکیه 10 لیتریه درب فلکه ای
فقط اگه جاش کم اومد بریزم تو یه بطری 1.5 لیتری بقیشو ایراد نداره؟
تو انباری یکم خنکه فک کنم 16 یا 17 درجس،اوکی هست اونجا؟

 سلام
اگر تاج تخمیر مثل روز اول بالاست و اصلا مایعی معلوم نیست همچنان دست نگه دارید .
روزی 2 بار هم زدنو که همیشه انجام دادید ؟ تو هم زدن خوب دقت کنید . البته یادتون باشه اگر انگور هارو خوب له نکرده باشید و انگور له نشده موجود باشه احتمال داره تا 30 روز هم همیشه بالای مایع بمونه هرچند که تخمیر تقریبا از روز 13 تمام شده باشه
هنگام ریختن تو ظرف خوب صافی بکشید با پارچه ای که دارید . همچنین تا حدود 3-4 سانت (حدی که اذیت نکنه در هنگام جابجایی اولیه و کارکرد قفل هوا-هرچی فاصله کمتر بهتر) تا بالای ظرف رو پر کنید که کمترین هوا با شراب در تماس باشه

سعی کنید اگر هزینه براتون مشکلی نیست تو این حجم کم از ظروف شیشه ای برای تخمیر ثانویه استفاده کنید . که 20 تومان هزینه ارزششو داره واقعا
2 شیشه 6 لیتری ترشی که نو خریداری شده و ضد عفونی شده برای این کار عالیه . البته قرابه هم خوبه ولی در برخی موارد شکستنش زیاد گزارش شده و استحکام مناسبی نداره میزنه کار دست ادم میده.
دمای 16 تا 17 درجه هم برای تخمیر ثانویه مناسبه
ممنونم
روزی یکبار هم زدم
ظرف ترشی همونها که بست فلزی داره؟
2 تا ظرف بزارم پس باید 2 تا قفل هوا ببندم؟


خوبه ولی روزی 2 بار بهتره
ظرف خاصی مد نظر نیست بیشتر منظور شیشه ای بودنشه و اینکه کاملا بشه اب بندیش کرد تا از ورود هوا جلوگیری بشه
بهتره برای هر ظرف یک قفل هوا باشه تا مدیریت بهتری روی پروسه داشت و بدونیم کدوم ظرف تخمیرش استپ خورده و کدوم هنوز فعاله
می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: fire...

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #17 در: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵:۰۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام به همه دوستان
امروز 15 روز گذشته و تاج هنوز بالاست و تخمیر دارم(کف میکنه)
چکار کنم صافش کنم؟
میخوام بریزمش تو این ضرقهای پلاستیکیه 10 لیتریه درب فلکه ای
فقط اگه جاش کم اومد بریزم تو یه بطری 1.5 لیتری بقیشو ایراد نداره؟
تو انباری یکم خنکه فک کنم 16 یا 17 درجس،اوکی هست اونجا؟

 سلام
اگر تاج تخمیر مثل روز اول بالاست و اصلا مایعی معلوم نیست همچنان دست نگه دارید .
روزی 2 بار هم زدنو که همیشه انجام دادید ؟ تو هم زدن خوب دقت کنید . البته یادتون باشه اگر انگور هارو خوب له نکرده باشید و انگور له نشده موجود باشه احتمال داره تا 30 روز هم همیشه بالای مایع بمونه هرچند که تخمیر تقریبا از روز 13 تمام شده باشه
هنگام ریختن تو ظرف خوب صافی بکشید با پارچه ای که دارید . همچنین تا حدود 3-4 سانت (حدی که اذیت نکنه در هنگام جابجایی اولیه و کارکرد قفل هوا-هرچی فاصله کمتر بهتر) تا بالای ظرف رو پر کنید که کمترین هوا با شراب در تماس باشه

سعی کنید اگر هزینه براتون مشکلی نیست تو این حجم کم از ظروف شیشه ای برای تخمیر ثانویه استفاده کنید . که 20 تومان هزینه ارزششو داره واقعا
2 شیشه 6 لیتری ترشی که نو خریداری شده و ضد عفونی شده برای این کار عالیه . البته قرابه هم خوبه ولی در برخی موارد شکستنش زیاد گزارش شده و استحکام مناسبی نداره میزنه کار دست ادم میده.
دمای 16 تا 17 درجه هم برای تخمیر ثانویه مناسبه
ممنونم
روزی یکبار هم زدم
ظرف ترشی همونها که بست فلزی داره؟
2 تا ظرف بزارم پس باید 2 تا قفل هوا ببندم؟


خوبه ولی روزی 2 بار بهتره
ظرف خاصی مد نظر نیست بیشتر منظور شیشه ای بودنشه و اینکه کاملا بشه اب بندیش کرد تا از ورود هوا جلوگیری بشه
بهتره برای هر ظرف یک قفل هوا باشه تا مدیریت بهتری روی پروسه داشت و بدونیم کدوم ظرف تخمیرش استپ خورده و کدوم هنوز فعاله
من 3 شب پیش به بدبختی با جوراب زنونه تفاله هارو گرفتمم و تو یه دبه 10 لیتری شفاف از این درب فلکه ای ها ریختم،جا کم اومد یه شیه 3 لیتری داشتم حدود 2 لیترشم ریختم توی اون شیشه و برای هر دو تا قفل هوا گذاشتم،چون یکم سخت و طولانی بود تفاله گیری به نظرتون تو این تایم الکلش نرفته؟ و لازم بود قفل هوا برای شیشه 3 لیتری؟
دیشب که چکش کردم اون دبه 10 لیتری هر 1 دقیقه خروج هوا داشت ولی اون یکی نه
فقط چیزی که هست ادامه این فعالیت مخمر ها باعث گندیدن شرابم نمیشه؟
حدود 21 روز گذشته از شروع و امشب شب4 هستش که من تفاله گیری کردم
توی انباری گذاشم با دمای 19-20 درجه
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 109 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #18 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷:۵۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
من 3 شب پیش به بدبختی با جوراب زنونه تفاله هارو گرفتمم و تو یه دبه 10 لیتری شفاف از این درب فلکه ای ها ریختم،جا کم اومد یه شیه 3 لیتری داشتم حدود 2 لیترشم ریختم توی اون شیشه و برای هر دو تا قفل هوا گذاشتم،چون یکم سخت و طولانی بود تفاله گیری به نظرتون تو این تایم الکلش نرفته؟ و لازم بود قفل هوا برای شیشه 3 لیتری؟
دیشب که چکش کردم اون دبه 10 لیتری هر 1 دقیقه خروج هوا داشت ولی اون یکی نه
فقط چیزی که هست ادامه این فعالیت مخمر ها باعث گندیدن شرابم نمیشه؟
حدود 21 روز گذشته از شروع و امشب شب4 هستش که من تفاله گیری کردم
توی انباری گذاشم با دمای 19-20 درجه


مشکل خاصی ایجاد نمیکنه زمان بالاتر در صافی کشیدن. شراب قرمز قوی تره نسبت به واکنش های منفی.
برای تخمیر ثانویه بهتره تا مایع شراب هرچه کمتر از درب فاصله داشته باشه تا اکسیژن کمتری درون ظرف باشه (2-4 سانت)
اگر مایع کمه بهتره از ظرف کوچکتر یا لوازم ضد عفونی شده شیشه ای مثل تیله برای بالاتر اوردن شراب استفاده کرد.
بهتره برای اطمینان همیشه در تخمیر ثانویه از قفل هوا استفاده بشه تا هم از گازدار شدن ، بوی بد تخمیر و خطرات احتمالی پریدن درب یا شکستن شیشه جلوگیری بشه


ادامه تخمیر هم باعث گندیدن نمیشه ولی برخی برای لب شیرین شدن میتونند توسط راهکار هایی فرایند تخمیر رو متوقف کنند . که من همیشه میزارم خودش تمام بشه و با دما کنترل میکنمش.

همچنین بهتره شراب رو در تخمیر ثانویه در دمای 15 درجه نگهداری کنید . که تخمیر زودتر متوقف بشه و به انتهای ممکنه نرسه .
در ضمن جوراب زنانه به نظرم تمام لرد رو از خودش رد میکنه . به نظرم یک دور دیگه اگر در ته دبه ها لرد زیادی دارید میتونید صافی کنید (متقال یا پارچه های دیگه) تا شراب خروجیتون از کیفیت رنگ و شفافیت بالاتری برخوردار باشه
ابتدا میتونید تا جایی که لرد نداره روی پارچه سیفون کنید بره تو دبه جدید و سپس باقی مانده لرد رو با پارچه ابگیری کنید .
می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: fire...

آفلاین Fmrfmr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 96
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #19 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷:۴۵ »
جناب صوفی دمای 15 درجه ثابت رو چطور ایجاد میکنید؟
سپاس
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 109 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #20 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱:۴۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
جناب صوفی دمای 15 درجه ثابت رو چطور ایجاد میکنید؟
سپاس

فعلا کل دبه رو در زیر زمین نمناک خنک که تقریبا در همین رنج هست انجام میدم و در زمستان هم که راحت ترم و با گذاشتن بطری ها درون اب که درونش بخاری اکواریوم هست انجام میدم و در اب هم یه پمپ اب اکواریم گذاشتم که اب در گردش باشه . اما امسال لوله مسی گرفتم و میخوام برای دستگاهی که دارم روش کار میکنم توسط مایع که بیرون دماش توسط دماسنج الکترونیکی ، بخاری اکواریوم و ماژول سرما ساز Tec تنظیم میشه کل پروسه رو در دمای ایده عال قرار بدم .
می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #21 در: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
من 3 شب پیش به بدبختی با جوراب زنونه تفاله هارو گرفتمم و تو یه دبه 10 لیتری شفاف از این درب فلکه ای ها ریختم،جا کم اومد یه شیه 3 لیتری داشتم حدود 2 لیترشم ریختم توی اون شیشه و برای هر دو تا قفل هوا گذاشتم،چون یکم سخت و طولانی بود تفاله گیری به نظرتون تو این تایم الکلش نرفته؟ و لازم بود قفل هوا برای شیشه 3 لیتری؟
دیشب که چکش کردم اون دبه 10 لیتری هر 1 دقیقه خروج هوا داشت ولی اون یکی نه
فقط چیزی که هست ادامه این فعالیت مخمر ها باعث گندیدن شرابم نمیشه؟
حدود 21 روز گذشته از شروع و امشب شب4 هستش که من تفاله گیری کردم
توی انباری گذاشم با دمای 19-20 درجه


مشکل خاصی ایجاد نمیکنه زمان بالاتر در صافی کشیدن. شراب قرمز قوی تره نسبت به واکنش های منفی.
برای تخمیر ثانویه بهتره تا مایع شراب هرچه کمتر از درب فاصله داشته باشه تا اکسیژن کمتری درون ظرف باشه (2-4 سانت)
اگر مایع کمه بهتره از ظرف کوچکتر یا لوازم ضد عفونی شده شیشه ای مثل تیله برای بالاتر اوردن شراب استفاده کرد.
بهتره برای اطمینان همیشه در تخمیر ثانویه از قفل هوا استفاده بشه تا هم از گازدار شدن ، بوی بد تخمیر و خطرات احتمالی پریدن درب یا شکستن شیشه جلوگیری بشه


ادامه تخمیر هم باعث گندیدن نمیشه ولی برخی برای لب شیرین شدن میتونند توسط راهکار هایی فرایند تخمیر رو متوقف کنند . که من همیشه میزارم خودش تمام بشه و با دما کنترل میکنمش.

همچنین بهتره شراب رو در تخمیر ثانویه در دمای 15 درجه نگهداری کنید . که تخمیر زودتر متوقف بشه و به انتهای ممکنه نرسه .
در ضمن جوراب زنانه به نظرم تمام لرد رو از خودش رد میکنه . به نظرم یک دور دیگه اگر در ته دبه ها لرد زیادی دارید میتونید صافی کنید (متقال یا پارچه های دیگه) تا شراب خروجیتون از کیفیت رنگ و شفافیت بالاتری برخوردار باشه
ابتدا میتونید تا جایی که لرد نداره روی پارچه سیفون کنید بره تو دبه جدید و سپس باقی مانده لرد رو با پارچه ابگیری کنید .
جناب صوفی عزیز من دیشب بعد از 35 روز بعد از صاف کردن  اون ظرف 2 لیتریمو باز کردم ولی به اون ظرف اصلیم که 10 لیتری دست نزدم و همچنان تو زیر زمینه
دمای ثابت زیر زمینم بین 15 تا 14 هستش
خلاصه اون 2 لیترو شیشه کردمو تو یه کابینت گذاشتم
یکی اینکه کابینت آشپزخونه دماش مسلما از 15 بیشتره مشکلی پیش نمیاد؟
دوم اینکه مزش کردم الکلش خوب بود فقط یکم شیرین بود ممکنه اون دبه 10 لیتری رو 1 ماه دیگه بزارم بمونه از شیرینیش کم بشه؟
راستش دبرو یه فشار کوچیک میدم قلقل شدیدی از قفل هوا میزنه بیرون ،سطح شراب توی دبه رو نگاه میکنم پر هست از حبابهای ریز که جمع شدن رو لبه شراب
الان ممکنه با دمای 14 درجه دیگه تخمیر تموم شده باشه و شیرینش کم نشه؟اگه لازمه دور دبه پتویی چیزی بزارم یکی 2 درجه دماش بیشتر بشه
 

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #22 در: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸:۵۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
من 3 شب پیش به بدبختی با جوراب زنونه تفاله هارو گرفتمم و تو یه دبه 10 لیتری شفاف از این درب فلکه ای ها ریختم،جا کم اومد یه شیه 3 لیتری داشتم حدود 2 لیترشم ریختم توی اون شیشه و برای هر دو تا قفل هوا گذاشتم،چون یکم سخت و طولانی بود تفاله گیری به نظرتون تو این تایم الکلش نرفته؟ و لازم بود قفل هوا برای شیشه 3 لیتری؟
دیشب که چکش کردم اون دبه 10 لیتری هر 1 دقیقه خروج هوا داشت ولی اون یکی نه
فقط چیزی که هست ادامه این فعالیت مخمر ها باعث گندیدن شرابم نمیشه؟
حدود 21 روز گذشته از شروع و امشب شب4 هستش که من تفاله گیری کردم
توی انباری گذاشم با دمای 19-20 درجه


مشکل خاصی ایجاد نمیکنه زمان بالاتر در صافی کشیدن. شراب قرمز قوی تره نسبت به واکنش های منفی.
برای تخمیر ثانویه بهتره تا مایع شراب هرچه کمتر از درب فاصله داشته باشه تا اکسیژن کمتری درون ظرف باشه (2-4 سانت)
اگر مایع کمه بهتره از ظرف کوچکتر یا لوازم ضد عفونی شده شیشه ای مثل تیله برای بالاتر اوردن شراب استفاده کرد.
بهتره برای اطمینان همیشه در تخمیر ثانویه از قفل هوا استفاده بشه تا هم از گازدار شدن ، بوی بد تخمیر و خطرات احتمالی پریدن درب یا شکستن شیشه جلوگیری بشه


ادامه تخمیر هم باعث گندیدن نمیشه ولی برخی برای لب شیرین شدن میتونند توسط راهکار هایی فرایند تخمیر رو متوقف کنند . که من همیشه میزارم خودش تمام بشه و با دما کنترل میکنمش.

همچنین بهتره شراب رو در تخمیر ثانویه در دمای 15 درجه نگهداری کنید . که تخمیر زودتر متوقف بشه و به انتهای ممکنه نرسه .
در ضمن جوراب زنانه به نظرم تمام لرد رو از خودش رد میکنه . به نظرم یک دور دیگه اگر در ته دبه ها لرد زیادی دارید میتونید صافی کنید (متقال یا پارچه های دیگه) تا شراب خروجیتون از کیفیت رنگ و شفافیت بالاتری برخوردار باشه
ابتدا میتونید تا جایی که لرد نداره روی پارچه سیفون کنید بره تو دبه جدید و سپس باقی مانده لرد رو با پارچه ابگیری کنید .
جناب صوفی عزیز من دیشب بعد از 35 روز بعد از صاف کردن  اون ظرف 2 لیتریمو باز کردم ولی به اون ظرف اصلیم که 10 لیتری دست نزدم و همچنان تو زیر زمینه
دمای ثابت زیر زمینم بین 15 تا 14 هستش
خلاصه اون 2 لیترو شیشه کردمو تو یه کابینت گذاشتم
یکی اینکه کابینت آشپزخونه دماش مسلما از 15 بیشتره مشکلی پیش نمیاد؟
دوم اینکه مزش کردم الکلش خوب بود فقط یکم شیرین بود ممکنه اون دبه 10 لیتری رو 1 ماه دیگه بزارم بمونه از شیرینیش کم بشه؟
راستش دبرو یه فشار کوچیک میدم قلقل شدیدی از قفل هوا میزنه بیرون ،سطح شراب توی دبه رو نگاه میکنم پر هست از حبابهای ریز که جمع شدن رو لبه شراب
الان ممکنه با دمای 14 درجه دیگه تخمیر تموم شده باشه و شیرینش کم نشه؟اگه لازمه دور دبه پتویی چیزی بزارم یکی 2 درجه دماش بیشتر بشه
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه
 

آفلاین akbar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #23 در: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹:۰۷ »
]با سلام من 5 روز پیش از ابمیوه انگور یک شیشه بزرگ شراب انداختم دو سه روز اول تخمیر به خوبی انجام میشد و قفل هوا قل قل میکرد اما دیروز دیدم که قل نمیزند به همین دلیل بهش مقداری مخمر وشکر اضافه کردم اما بازم قل نمیزند نمیدونم الان چکار کنم لطفا راهنمایی کنید؟
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 109 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #24 در: ۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳:۲۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
جناب صوفی عزیز من دیشب بعد از 35 روز بعد از صاف کردن  اون ظرف 2 لیتریمو باز کردم ولی به اون ظرف اصلیم که 10 لیتری دست نزدم و همچنان تو زیر زمینه
دمای ثابت زیر زمینم بین 15 تا 14 هستش
خلاصه اون 2 لیترو شیشه کردمو تو یه کابینت گذاشتم
یکی اینکه کابینت آشپزخونه دماش مسلما از 15 بیشتره مشکلی پیش نمیاد؟
دوم اینکه مزش کردم الکلش خوب بود فقط یکم شیرین بود ممکنه اون دبه 10 لیتری رو 1 ماه دیگه بزارم بمونه از شیرینیش کم بشه؟
راستش دبرو یه فشار کوچیک میدم قلقل شدیدی از قفل هوا میزنه بیرون ،سطح شراب توی دبه رو نگاه میکنم پر هست از حبابهای ریز که جمع شدن رو لبه شراب
الان ممکنه با دمای 14 درجه دیگه تخمیر تموم شده باشه و شیرینش کم نشه؟اگه لازمه دور دبه پتویی چیزی بزارم یکی 2 درجه دماش بیشتر بشه
سلام . با عرض پوزش چند وقتی نبودم .
شرابو بهتره تو همین رنج دمایی(نزدیک 15) بدور از نور و شک حرارتی نگهداری کنید تا از کیفیت اون کم نشه و به جا افتادن بیشترش کمک کنه .
بهتره دبه هارو شیشه کنید و بزارید بمونه . بعد از تخمیر دیگه قندی تبدیل نمیشه و موندن شراب با لرد باعث بیشتر شدن تلخی شراب میشه . وادار کردن شراب به تخمیر دوباره هم باعث خراب شدن کاراکتر شراب میشه .
لطفا توجه کنید برای ذلالیت بیشتر بهتره 2 تا 3 هفته اخر تخمیر ثانویه مخزن شراب در ارتفاع مناسبی قرار بگیره و هنگام باز کردن اون هیچ گونه تکانی اعمال نشه تا در هنگام سیفون کردن بالاترین کیفیت رو از شراب حاصله استخراج کنیم .
موندن بیشتر لرد و شراب کمی شیرین گاهی اوقات به دلیل بالاتر رفتن تلخی شراب میتونه نتیجه مثبتی داشته باشه . هرچند از قند شراب کم نمیشه ولی به دلیل تلخ تر شدن شراب تعادل بهتری در مزه خروجی ظاهر میشه .
سعی کنید شراب رو بزارید چند ماهی آمیزه بشه و بعدش مصرف کنید . اگر الکلش خیلی کمه  و شیرینی زیاد بهتره دقت بیشتری در هنگام سیفون کنید تا الودگی باعث از دست رفتنش نشه

زمان مناسب برای تخمیر ثانویه 60 روز هست و اگر ظرف شیشه ای دارید و لرد خیلی کمی در تخمیر ثانویه موجود هست میشه بیشتر از این هم صبر کرد . شخصا در تستی که انجام دادم شراب در 30 روز ابتدا کمترین مقدار واکنش با ظروف پلاستیکی رو داره و در 45 روز لایه ای از شراب به دیواره پلاستیکی میچسبه و در روز 60 این لایه دو برابر میشه
در شرایط یکسان امسال شرابی که 60 روز در دبه پلاستیک تخمیر ثانویش انجام شد کیفیت اندکی کمتر از شرابی داشت که در ظرف شیشه ای تخمیرش انجام شد .
احتمالا دلیل این امر استاندارد نبودن دبه های ایرانی هست .
می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: fire...

آفلاین fire...

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 6 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #25 در: ۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹:۳۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
جناب صوفی عزیز من دیشب بعد از 35 روز بعد از صاف کردن  اون ظرف 2 لیتریمو باز کردم ولی به اون ظرف اصلیم که 10 لیتری دست نزدم و همچنان تو زیر زمینه
دمای ثابت زیر زمینم بین 15 تا 14 هستش
خلاصه اون 2 لیترو شیشه کردمو تو یه کابینت گذاشتم
یکی اینکه کابینت آشپزخونه دماش مسلما از 15 بیشتره مشکلی پیش نمیاد؟
دوم اینکه مزش کردم الکلش خوب بود فقط یکم شیرین بود ممکنه اون دبه 10 لیتری رو 1 ماه دیگه بزارم بمونه از شیرینیش کم بشه؟
راستش دبرو یه فشار کوچیک میدم قلقل شدیدی از قفل هوا میزنه بیرون ،سطح شراب توی دبه رو نگاه میکنم پر هست از حبابهای ریز که جمع شدن رو لبه شراب
الان ممکنه با دمای 14 درجه دیگه تخمیر تموم شده باشه و شیرینش کم نشه؟اگه لازمه دور دبه پتویی چیزی بزارم یکی 2 درجه دماش بیشتر بشه
سلام . با عرض پوزش چند وقتی نبودم .
شرابو بهتره تو همین رنج دمایی(نزدیک 15) بدور از نور و شک حرارتی نگهداری کنید تا از کیفیت اون کم نشه و به جا افتادن بیشترش کمک کنه .
بهتره دبه هارو شیشه کنید و بزارید بمونه . بعد از تخمیر دیگه قندی تبدیل نمیشه و موندن شراب با لرد باعث بیشتر شدن تلخی شراب میشه . وادار کردن شراب به تخمیر دوباره هم باعث خراب شدن کاراکتر شراب میشه .
لطفا توجه کنید برای ذلالیت بیشتر بهتره 2 تا 3 هفته اخر تخمیر ثانویه مخزن شراب در ارتفاع مناسبی قرار بگیره و هنگام باز کردن اون هیچ گونه تکانی اعمال نشه تا در هنگام سیفون کردن بالاترین کیفیت رو از شراب حاصله استخراج کنیم .
موندن بیشتر لرد و شراب کمی شیرین گاهی اوقات به دلیل بالاتر رفتن تلخی شراب میتونه نتیجه مثبتی داشته باشه . هرچند از قند شراب کم نمیشه ولی به دلیل تلخ تر شدن شراب تعادل بهتری در مزه خروجی ظاهر میشه .
سعی کنید شراب رو بزارید چند ماهی آمیزه بشه و بعدش مصرف کنید . اگر الکلش خیلی کمه  و شیرینی زیاد بهتره دقت بیشتری در هنگام سیفون کنید تا الودگی باعث از دست رفتنش نشه

زمان مناسب برای تخمیر ثانویه 60 روز هست و اگر ظرف شیشه ای دارید و لرد خیلی کمی در تخمیر ثانویه موجود هست میشه بیشتر از این هم صبر کرد . شخصا در تستی که انجام دادم شراب در 30 روز ابتدا کمترین مقدار واکنش با ظروف پلاستیکی رو داره و در 45 روز لایه ای از شراب به دیواره پلاستیکی میچسبه و در روز 60 این لایه دو برابر میشه
در شرایط یکسان امسال شرابی که 60 روز در دبه پلاستیک تخمیر ثانویش انجام شد کیفیت اندکی کمتر از شرابی داشت که در ظرف شیشه ای تخمیرش انجام شد .
احتمالا دلیل این امر استاندارد نبودن دبه های ایرانی هست .
ممنونم از راهنماییتون
امروز 48 روز هست که تو تخمیر ثانویه هست ،و 16 دی ماه 60 روز کامل میشه،پس میفرمایید 60 روز رو کامل بمونه با این شرایط شیرین بودن که فرمودین یا اینکه الان که 2 هفته مونده تا 60 روز کامل بشه سیفون کنم تو شیشه باشه؟
دوم اینکه دما هم خیلی وقته ثابت بین 14 تا 15 درحست.
همون 2 هفته پیش که تست کردم شیرین بود ،الکلش به نظرم خوب بود قشنگ بو کردم میزد تو دماغم.
الان که دبه من پلاستیکیه و بستس درش اون لایه رو نمیتونم ببینم ولی لرد رو میتونم کفش ببینم،لرد چقدر باشه خوبه،دبه من 10 لیتری درب فلکه ایه..
فقط چون محیط تاریکه مشکلی نداره چراغ قوه بگیرم؟شوک حرارتی وارد نمیشه
چیز دیگه ای هم که هست روی سطح شرابم حبابهای ریز خیلی بود الان کمتر شده،دبه رو هم فشار میدم حبابهای هوا با فشار از قفل هوا میزنه بیرون.
راستی تو سیفون کردن چکار کنم سریع انجام بشه الکلش کم نشه؟
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 109 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل در فرایند تخمیر
« پاسخ #26 در: ۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸:۰۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ممنونم از راهنماییتون
امروز 48 روز هست که تو تخمیر ثانویه هست ،و 16 دی ماه 60 روز کامل میشه،پس میفرمایید 60 روز رو کامل بمونه با این شرایط شیرین بودن که فرمودین یا اینکه الان که 2 هفته مونده تا 60 روز کامل بشه سیفون کنم تو شیشه باشه؟
دوم اینکه دما هم خیلی وقته ثابت بین 14 تا 15 درحست.
همون 2 هفته پیش که تست کردم شیرین بود ،الکلش به نظرم خوب بود قشنگ بو کردم میزد تو دماغم.
الان که دبه من پلاستیکیه و بستس درش اون لایه رو نمیتونم ببینم ولی لرد رو میتونم کفش ببینم،لرد چقدر باشه خوبه،دبه من 10 لیتری درب فلکه ایه..
فقط چون محیط تاریکه مشکلی نداره چراغ قوه بگیرم؟شوک حرارتی وارد نمیشه
چیز دیگه ای هم که هست روی سطح شرابم حبابهای ریز خیلی بود الان کمتر شده،دبه رو هم فشار میدم حبابهای هوا با فشار از قفل هوا میزنه بیرون.
راستی تو سیفون کردن چکار کنم سریع انجام بشه الکلش کم نشه؟

بهتره تا پایان 60 روز صبر کنید که بعدش شیشه کنید .
اگر صافی رو تک مرحله ای کشیده باشید با پارچه ای مثل متقال لرد به اندازه کافی هست . البته در شرایط ایده عال ترجیح میدم کمترین لرد وارد تخمیر ثانویه بشه ولی برای شما میتونه به مقدار کمی مفید باشه

نور کم در حد چند دقیقه مشکلی ایجاد نمیکنه . نباید این نور مداوم هرچند کم باشه .
یادتون باشه یکی از اصلی ترین مشکلاتی که برای کیفیت شراب میتونه به وجود بیاد سرک کشیدن های مداوم و بی مورد میتونه باشه . شراب باید در تخمیر ثانویه کمترین تماس و تغیرات غیر مجاز رو با محیط دمایی ، نوری و اکسیژنی اطرافش تجربه کنه تا بتونه خوب جا بیافته

برای سیفون کردن هم بهترین راه اینه دو نفره انجام بشه . از لوله نازنک شفاف استفاده بشه
بهتره مخزن حداقل سه هفته قبل از سیفون ثابت و در اتفاع مناسب(2 تا 3 متری) از سطح جایی که بطری ها قرار دارند قرار بگیره. بطری ها در کنار هم ردیف بشند و سیفون یکسره و اروم بدون ایجاد حباب و کف انجام بشه .
 قبل سیفون میتونید لوله رو کمی گرما بدید تا صاف بشه و قوس نداشته باشه که به گوشه های مخزن برخورد کنه و لرد های چسبیده به دیواره هارو بالا بیار و بنا به تناسب کم کم فرد اول لوله رو در مخزن فرو ببره . شیشه های ابتدا از ذلالیت بالاتری برخوردار میشند که میشه برچسب گذاریشون کنید .
اگر نفر سوم و چهارمی هم باشند میتونید همزمان بلافاصله شیشه ها رو پلمپ کنید

سعی کنید هنگام باز کردن مخزن کمترین تکان به اون وارد بشه . لرد های بسیار ریز به راحتی ته نشین نمیشند و در صورت تکان شدید حتی تا هفته ها طول میکشه شراب ذلال بشه دوباره.

می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: fire...

 

anything