inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: لکه های روی سطح در مرحله دوم تخمیر  (دفعات بازدید: 197 بار)

آفلاین Jordano

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
لکه های روی سطح در مرحله دوم تخمیر
« در: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۲:۱۸ »
سلام  دوستان
نزدیک به 24 ساعته که وارد تخمیر ثانویه شدم رفقا. لکه هایی اندازه عدس روی سطح آبجو می بینم که چون خیلی تاریکه نمیتونم دقیق ماهیتشو تشخیص بدم اما به نظرم شباهت زیادی به کپک روی مایعات داره. اینها عادین یا ممکنهسطح روی آبجو کپک زده باشه؟!!
تا جایی که می دونم خیلی دقیق همه چیز رو ضد عفونی کردم اما سطح بالای آبجو بیشتر از یک پنجم خالیه. اینا جزییاتیه که می تونم بهش اشاره کنم.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
لکه های روی سطح در مرحله دوم تخمیر
« پاسخ #1 در: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۱:۳۷ »
با درود
جناب  Jordano  برای تشخیص واسیب شناسی نیاز به عکس هست ولی اون فضای خالی بالای ابجو در این موارد خیلی مشکل ساز میشه به احتمال قوی  اون لکه ها  کلونی کپک هستند و فردا و پسفردا بزرگتر و وسیعتر میشوند البته این فقط یک حدس هست ولی تیره و تاریک بودنش دلیل بر وجود کپک هست یک عکس از ان گرفته  و سریعا انهارا به کمک یک قاشق استریل از روی ابجو بردارید هر بار که این کار رو کردید برای بار دوم قاشق رو دوباره استریل کنید و داخل ابجو کنید پس از این کار , محتویات دبه را به یک دبه دیگه سیفون کنید (دقت کنید وقتی میگیم سیفون کنید یعنی با شلنگ این کار رو انچام دهید) اصلا هم مهم نیست که محتویات ته دبه وارد سیفون شوند شما در تخمیر ثانویه هستید  و تموم اون مواد دوباره ته نشین خواهند شدبیشتر مراقب باشید از سطح ابجو چیزی را سیفون نکنید ومراقب باشید که زمانی که سطح ابجو به پایین ترین قسمت رسید به طمع برداشت بیشتر ابجو , اون لکه ها رو که قطعا باکتریهاشون در سطح ابجو پخش هست , رو سیفون نکنید اینبار ظرفی رو انتخاب کنید  که فضای خالی برای تنفس باکتری ها مزاحم وجود نداشته باشه و تا انتها پر بشه , این کار رو هرچه زودتر انجام دهید بهتره ..

موفق باشید
 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین Jordano

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 20
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
لکه های روی سطح در مرحله دوم تخمیر
« پاسخ #2 در: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲:۱۸ »
سلام و تشکر  استاد. من الان از خونه می رم بیرون تا ظرف با حجم مناسب پیدا کنم و جابجا کنم. فقط چند نکته تکمیلی عرض کنم که نوشته مبهمم روشن تر شه:
1- منظور از تاریکی, نور محل بود... لکه ها اتفاقا روشن و تقریبا کرم رنگن.
2- با توجه به دیر وقت بودن اگر موفق به پیدا کردن ظرف مناسب نشدم بطریشون کنم یا کلا از اول شروع کنم یا تا فردا صبر کنم بهتره؟... با سپاس.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
لکه های روی سطح در مرحله دوم تخمیر
« پاسخ #3 در: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۹:۳۵ »
با درود
 قربان در صورت امکان چند عکس بدونه فلاش در زوایای محتلف ازش بگیرین وارسال کنین اگه برای گرفتن دبه دیروقت هست (که قطعا هم هست) فقط اون لکه ها رو از روی سطح به همون روشی که قبلا عرض کردم بردارین وفردا قبل از خرید دبه دوباره چک کنین که در چه وضعیتی هست ولی دبه رو حتما بخرید .در موقع خرید , محاسبه کنین و طوری دبه جدید رو انتخاب کنید  که وقتی تخمیر اولیه در این دبه تموم میشه  و به اون دبه سیفون میشه کاملا لبرپر بشه البته یکی دو سانت پایینتر  که جای برای ورودی ایرلاک باشه و بجای گاز , ابجو  وارد ایرلاک نشه
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

آفلاین Hjhjhj

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
لکه های روی سطح در مرحله دوم تخمیر
« پاسخ #4 در: ۵ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۴:۱۸ »
هر لکه ای که نشانه کپک نیست خصوصا لکه های سفید و کرمی. به قول خارجیها اگر لکه ها مو دار باشند نشانه کپکه و گرنه هیچ خیالی نیست.