inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۲:۰۸:۴۹]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۲۰:۱۲]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[دیروز ساعت ۲۲:۱۲:۰۸]


عرق خرما توسط slimmin
[دیروز ساعت ۱۳:۵۸:۱۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۱۳:۰۶:۴۳]


تهیه هیدرومتر و مترومتر توسط مملی
[۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۶]

نویسنده تاپیک: استفاده از یخ در حریره  (دفعات بازدید: 119 بار)

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از یخ در حریره
« در: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۴:۵۷ »
در پخت حریزه ما معمولا یک سوم یا یک چهارم آب را داخل یخچال نگهداری میکنیم و بعد پخت داخل حریره میریزیم.تا حریره سریع خنک شود و ...
آیا امکان دارد این مقدار را بصورت یخ داخل حریره استفاده کنیم که حریره بسیار سریعتر خنک شود ؟ بجای آب خنک ,, یخ به همان حجم استفاده کنیم؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از یخ در حریره
« پاسخ #1 در: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۱:۳۳ »
با درود
بعله جناب gghali  میشود ولی ترجیحا از اب معدنی یا اب جوشیده استفاده کنید تا بعد از یخ زدن ذرات ریز جامد در ان بوجود نیاد ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 47 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از یخ در حریره
« پاسخ #2 در: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴:۳۲ »
ممنونم داتام جان
با یخ استریل حریره هم زودتر خنک میشه...
 

 

anything