inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۱۳:۱۶:۳۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Maziar v8
[امروز ساعت ۰۹:۲۴:۴۲]


پاسخ : خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر توسط Bahrammt
[امروز ساعت ۰۲:۳۲:۵۸]


پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۲۷:۵۳]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۰۲:۱۰:۲۶]


پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۰۰:۵۷:۲۸]

نویسنده تاپیک: ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی  (دفعات بازدید: 779 بار)

آفلاین wolf

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۸:۰۳ »
سلام
خدمت بزرگان و استادید محترم سایت

عزیزان بنده ساکن شیرازم والا اینقدر به جرات میتونم بگم ۹۹.۹۹ درصد عرق های موجود بازار آشغال هستن حتی یادمه یک عرقی از این نفر میگرفتم میخوردم تا پارسال خوب بود بعدش دیدم هر کی میخوره معده اشم یکمی درد میگیره و حالت مور مور میشد دیگه نگرفتم ازش همه شدن مثل هم

تصمیم گرفتم خودم درست کنم خیالم. راحت باشه شراب قبلا درست کردم و خیلی هم عالی شد ولی خوب تقطیر فرق داره

توی سایت های خارجی هر چی دیدم مثل خمره بودن و مسی بودن حالا نمیدونم داخلشون قلع اندود کردن یا همون مسی هستش

خلاصه توی سایتهای خارجی یک مدل دیدم ۱۵ لیتری صد و خرده ای دلار بودش همون مدل روی توی سایت ایران وارد کردن میگه ۱۳۰۰۰۰۰ تومان که خیلی گرونه این سایت

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]فروش-دستگاه-های-گلاب-گیری-و-عرقیات-گیری

حالا دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه بهترین دیگ رو تهیه کنم حداقل قیمت حالا من نمیگم ۲۰۰ تومن ولی چیز خوب باشه که سلامتی خطر نندازه و اینکه مجهز باشه دماسنج داشته باشه که بشه یک جورای دما رو کنترل کرد اخه متانول میگن زودتر تبخیر میشه و بشه اول کمی روی دمای تبخیر متانول گذاشت و مخصول رو دور ریخت و بعدش بیشترش کرد نمیدونم این کار درسته یا ..‌و....

خلاصه چیزی باشه که طمع و رنگ عرق واقعا عالی باشه

این دستگاه های گلاب گیری هم هستش ولی تا اونجای که فهمیدم اشغالن برای عرق گیری یکیش هم وجود سرب بر اتصالات جوشون هستش که سمی هست

ممنونم 8)
 

آفلاین Houman

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #1 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱:۰۴ »
سلام

من هم مدتهاست مثل خیلی ها این مشکل را دارم
بعد از جستجو تو نت یه دستگاه پیدا کرم که فکر میکنم خوب باشه
میتونید باهاش تماس بگیرید
تو شیپور تبلیغ کرده دستگاهش را

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: wolf

آفلاین wolf

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #2 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۷:۴۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام

من هم مدتهاست مثل خیلی ها این مشکل را دارم
بعد از جستجو تو نت یه دستگاه پیدا کرم که فکر میکنم خوب باشه
میتونید باهاش تماس بگیرید
تو شیپور تبلیغ کرده دستگاهش را

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]


ممنونم بزار ببینیم نظر بقیه اساتید محترم چیه

سپاس دوست گرامی
 

آفلاین Siavash666

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 46 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #3 در: ۴ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۸:۱۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام

من هم مدتهاست مثل خیلی ها این مشکل را دارم
بعد از جستجو تو نت یه دستگاه پیدا کرم که فکر میکنم خوب باشه
میتونید باهاش تماس بگیرید
تو شیپور تبلیغ کرده دستگاهش را

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
اي كاش جنس ديگ ألومينيوم نبود
ضمنا بايد قبل از خريد مطمئن شد كه آيا اين كندانسور براي ديگ ٤٥ ليتري كافي است؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: wolf

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 97 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #4 در: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۳:۰۵ »
با سلام و احترام
بارها سر این موضوع بحث شده که الومینیوم مناسب نیست برای اینکار بنده در عکس دیگ های استیل هم دیدم که عالی بود به نظرم
دوستان گل انجمن توجه داشته باشید از الومینیوم در مخزن تخمیر هم استفاده نمیکنن چه برسه به مخزن یا دیگ تقطیر
خود بنده خدا هم اعلام کرده در این لینک
استیل خوراکی 304 می باشد و این باعث میشه بوی عرقیجات قبلی در مخزن نموند
استیل 304 هم که همه عزیزان میدونن معروفه در بازار به نام استیل نگیر که در واقع اهن ربا رو جذب نمیکنه
میمونه کیفیت شیرها که خودتون هم میتونین اگر شیر کیفیت نداشت از شیر استیل یا تفلون استفاده کنین
دوستان توجه داشته باشین که جناب datam در صحبت هاشون تاکید میکنن که حتما باید با آرگون جوش شده باشه بغیر از قدرت و استحکام ارگون دومین علت هوای داخل قسمت جوش شده در جوشکاری برقه که از لحاظ بهداشتی خودش مشکل داره و در جوش ارگون موک (سوراخ)  رو دیگه ملاحظه نمیکنین و از لحاظ بهداشتی عالیه
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
در اینجا مطلبی در مورد جوش ارگون قرار میدم  امیدوارم مورد قبول واقع شود 
جوشکاری آرگون یا تیگ به جوشکاری تحت پوشش گاز آرگون میگویند . هر فرآیند جوشکاری نیاز به یک حوزچه مذاب و هر حوزچه مذاب نیاز به یک محافظ برای محافظت از اکسید شدن حوزچه مذاب دارد. در جوشکاری با دستگاه رکتیفایر محافظ جوش گل موجود در روی الکترود ، که در جوشکاری با دستگاه آرگون محافظ همان گاز آرگون میباشد . گاز آرگون یک گاز نجیب که در ستون آخر جدول مندلیف به اصطلاح گاز بی خاصیت میباشد . این گاز به دلیل اشباح بودن ساختار الکترونی هیچ گونه واکنشی انجام نمیدهد و از واکنش اکسیژن موجود در محیط با حوزچه مذاب جلوگیری میکند. در جوشکاری با دستگاه آرگون همانند جوشکاری با الکترود فلزی که ایجاد کننده قوس میباشد در کار مصرف نمیشود و این یک مزیت برتر است که اپراتور میتواند مقدار فیلر لازم جهت جوشکاری مناسب را کنترل کند. فلزی که برای جوشکاری آرگون ایجاد قوس میکند فلز تنگستن میباشد که این فلز یکی از سخت ترین فلز های موجود در طبیعت است که نقطه ذوب بالایی دارد و میتواند نسبت به نوع آلیاژ و سایز دمای بالایی را متحمل شود. پس برای ایجاد قوس الکتریکی در دستگاه آرگون و بوجود آمدن حوزچه مذاب تنگستن وظیفه ایجاد قوس، گاز آرگون محافظت از جوش و فیلر که به وسیله اوپراتور به حوزچه مذاب تزریق میشود.

تنگستن در رنگهای مختلف که در انتهای هر شاخه تنگستن موجود است در بازار یافت می شود که هر رنگ معرف ترکیب خاصی از سایر فلزات با فلز تنگستن می باشد که هر کدام از این ترکیب ها برای انجام جوشکاری فلزات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد برای مثال تنگستن با رنگ مشخصه سبز مخصوص جوشکاری آلیاژهای آلومینیوم و رنگ مشخصه قرمز با ترکیب تنگستن و تریوم برای جوشکاری آلیاژهای مختلف آهن به کار می رود.

همچنین تنگستن ها در سایزهای مختلف که کاربرد های آن در آمپر های مختلف می باشد ساخته می شود که نسبت سایزها با آمپرهای مورد استفاده در جداول مخصوصی تعیین می گردد.

سیستم کارکرد دستگاه آرگون به دو بخش AC (جریان متناوب) و DC (جریان مستقیم ) تقسیم میشود که AC برای جوشکاری انواع آلیاژهای آلومینیوم و سیلیسیم و DC برای جوشکاری سایر فلزات مورد استفاد قرار میگیرد.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, araq, امید, D A R Y L, wolf

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #5 در: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۹:۳۸ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

من هم این دستگاه را دیدم و ای کاش دیگش استیل بود
طبق فرمایشات دوست عزیزمون جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]  اگر دیگ آن هم استیل بود این دستگاه عالی بود


[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]


[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]


ولی به غیر از دیگ بقیه موارد خیلی خوب کار شده ،


بنده یادم هست که چند مدت پیش جناب هدل یک دستگاه به جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] توصیه کردند . از نظر برج تقطیر و کندانسور این دستگاه خیلی شباهت به دستگاهی که جناب هدل توصیه نموده بودند دارد . البته هر چه دنبال عکس آن در انجمن گشتم چیزی پیدا نکردم ، امید وارم جناب INFIDEL اگر این پست را دیدند ، عکس دستگاه پیشنهادی جناب هدل را برای ما بگذارند تا بتوانیم این دو دستگاه را با هم مقایسه کنیم .


راجع به جوش آرگون هم تقریبا برای استیلهای 304 و 316 یک اجبار است ( و دانستن جزئیات فنی آن نه در تخصص بنده هست و نه لازم به دانستنش )
استیل ها کلا به چند دسته از نظر کاربرد تقسیم میشوند که این بین استیل های رده 200 و 400 مناسب مواد غذایی نیست

ولی استیلهای رده 300 تقریبا همگی در صنایع غذایی قابل استفاده است

رده 316 استیلی است که هم تحمل حرارت بالا را داراست و مقاوم به اسیدهای خورنده و هم رده خوراکیست
و استیل 304 استیل است که تحمل حرارت حد متوسط میباشد ( حدود 260 درجه حرارت کاری ، و حد تحمل نهایی 900 درجه ) و استاندارد غذایی نیز آن را به عنوان  متریال قابل استفاده در صنایع غذایی پذیرفته است .

ولی متاسفانه از نظر قیمت آنقدر بالا در میاید که اکثر صنعت گران ترجیح میدهند آنجایی که در مواردی که ضرورتی حس نشود از متریال دیگری استفاده کنند .

بنده هم اگر این دستگاه دیگش استیل بود خیلی تمایل به خرید آن را داشتم مطمعنا با این قیمت و طراحی دستگاه مناسبی برای تقطیر میباشد .
 

به این پست 2 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
0d985a58e9f149e99f8acd9ce9a423a1.jpg
78c8d7ad3dcd6bb1060a4a21854c95d1.jpg
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: araq, INFIDEL, D A R Y L, majid1357, wolf

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #6 در: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵:۴۷ »
با درود مجدد

مطمعنا دیگ این دستگاه اگه استیل بود عالی بود اما اگه مس بود عالی تر !

در ضمن ااگه این دوستمون دستگاه عالی تر میخاد بنظرم حداقل حدود 3/4 میلیون بیشتر بده یه برج تقطیر مسی خرید کنه .

تا اونجایی که خاطرم هست استفاده از آلمینیوم تو دیگ پخت منعی نداشته ، تنها جایی که اکیدا منع شده قسمتی هست که با بخار الکل در تماس هست که حتما میبایست از مس و یا استیل باشه .

همین دستگاه مورد بحث در صورت استفاده سازنده از دیگ مس و یا استیل حداقل 300 الی 400 تومن دیگه به قیمت این دستگاه اضافه میکرد و حتما کسی که این دستگارو ساخته اون چیزی که از شواهد پیداست سرش میشده از چه دیگی و چه جنسی استفاده کنه و شاید یکی از دلایلش همین اضافه شدن قیمت بوده
و اما در مورد جوش ؛ والا من چیزی که تو این دستگاه میبینم جاییش نیست که بشه و یا بخاد جوش آرگون داد ، اگه اون قسمت مسی رو باید جوش آرگون میداده که کلا نمیشه مس رو جوش آرگون داد و بهترین گذینه رو انتخاب کرده که همون جوش نقره هستش

در ضمن باید توجه داشت تو مملکتی هستیم که برای پیدا کردن یه مخمر مخصوص پیش پا افتاده باید کلی این در اون در بزنیم و هزینه 3 برابری متحمل بشیم .

جناب امید خان قربان لینکی که مد نظر شماست این آدرسشه :
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]


موفق باشید
با تشکر
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, araq, امید, D A R Y L, wolf

آفلاین wolf

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #7 در: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۳:۲۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد

مطمعنا دیگ این دستگاه اگه استیل بود عالی بود اما اگه مس بود عالی تر !

در ضمن ااگه این دوستمون دستگاه عالی تر میخاد بنظرم حداقل حدود 3/4 میلیون بیشتر بده یه برج تقطیر مسی خرید کنه .

تا اونجایی که خاطرم هست استفاده از آلمینیوم تو دیگ پخت منعی نداشته ، تنها جایی که اکیدا منع شده قسمتی هست که با بخار الکل در تماس هست که حتما میبایست از مس و یا استیل باشه .

همین دستگاه مورد بحث در صورت استفاده سازنده از دیگ مس و یا استیل حداقل 300 الی 400 تومن دیگه به قیمت این دستگاه اضافه میکرد و حتما کسی که این دستگارو ساخته اون چیزی که از شواهد پیداست سرش میشده از چه دیگی و چه جنسی استفاده کنه و شاید یکی از دلایلش همین اضافه شدن قیمت بوده
و اما در مورد جوش ؛ والا من چیزی که تو این دستگاه میبینم جاییش نیست که بشه و یا بخاد جوش آرگون داد ، اگه اون قسمت مسی رو باید جوش آرگون میداده که کلا نمیشه مس رو جوش آرگون داد و بهترین گذینه رو انتخاب کرده که همون جوش نقره هستش

در ضمن باید توجه داشت تو مملکتی هستیم که برای پیدا کردن یه مخمر مخصوص پیش پا افتاده باید کلی این در اون در بزنیم و هزینه 3 برابری متحمل بشیم .

جناب امید خان قربان لینکی که مد نظر شماست این آدرسشه :
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]


موفق باشید
با تشکر

سپاس از شما دوست گرامی

والا بنده بهشون صحبت کردم تلفنی با فروشنده و فرمودن در صورت درخواست مسی هم میشه بزنیم دیگ رو ولی خوب گرون تره و اینکه گفتن  این دیگ دقیقا میشه ۴۵ لیتر رو پر کرد چرا که بالاش استیل ۳۰۴ هستش و احتیاج به خالی کردن نداره چون بالاش هم یک جورای مثل دیگه و اینکه قسمتی که تبخیر الکل میره کاملا مسی هستش و دقیقا عین فرمایشات شما گفتن که مس فقط جوش نقره میشه که اونم خطری نداره خودشون گفتن الومینیوم به شدت بد هستش ولی گفتن اگر دیگ مایع باشه خیلی مهم نیست فقط قسمت بخار که سرد میشه مهمه که حتما مس باشه تا اون مواد گوگردی رو بخودش بگیره و اینکه گفتن بخوام میتونم دیگ رو هم‌مسی‌کنم

حالا به نظر شما بزرگوار اگر دیگ رو مسی کنم‌این دستگاه خوبه ؟ عرقی که میده خوب میشه از نظر بو و طمع و ....

همچنین برای برج تقطیر هم پرسیدم گفتن بخوان‌میتونن طوری طراحیش‌کنن ولی فرمودن  طمع کشمش خیلی کمتر میشه به خاطر رفلاکس شدن مجدد

ممنون منتظرم مرسی

حتی توی لوله مسی بالا هم رشته مسی قرار داده


فقط امیدوارم فروشنده منصف باشن تا بنده هم توان خرید داشته باشم 😁😁
 

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 49
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #8 در: ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۰:۵۵ »
حواستون باشه حدودا دو سوم دیگ را نباید در هنگام تقطیر پر کنید وگرنه سر میره و گند کاری میشه .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: wolf

آفلاین INFIDEL

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 237 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #9 در: ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۰:۰۰ »
درود مجدد و با کسب اجازه از اساتید و پیشکسوتان محترم

جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] والا قربان من نظر شخصیم رو راجب ساخت این دستگاه عرض کردم خدمتتون .

آنچه که بارها بهش اشاره شد این بود که اگه در این دستگاه از دیگ مسی و یا استیل استفاده میشد ، خوب بدیهیست که بهتره !

تصمیم با خود شماست که چه مدلی خرید کنید و بقول معروف به جیبتون نگاه کنید .

اگر نخاستید حدودا دو برابر این قیمت هزینه کنید تا دیگ مسی و یا استیل داشته باشید ، من جای شما بودم به همین دستگاه پسنده میگردم با این تفاوت که سالی یه بار دیگشو عوض میکردم و موقع تقطیر هم یا از یک تکه شمش مس و یا مقداری از همون افشانهای مسی که گفتید فروشنده گفته تو لوله مسی قرار میگیره میزاشتم .

تو این عکس بنظر میرسه دیگ مورد استفاده از همین دیگایی هست که برا دستگاه گلابگیری استفاده میشه ، و براحتی گیر میاد و فکر نکنم خیلی قیمت عجیب و غریبی هم داشته باشه .

و اما در مورد حجم که گفتن میتونید 45 لیتر رو داخل این دستگاه پر کنید فکر نمیکنم ربطی به مدل استیل استفاده شده داشته باشه ، حالا یا ایشون اشتباه به شما گفته یا شما اشتباه متوجه شدید .
احتمالا دلیلش بخاطر شکل اون قسمت استیلی باشه که حالت گنبد داره و صاف نیست .
ضمن اینکه شما اگه واقعا مراحل شرابسازی رو درست انجام بدید و بزارید شراب صاف و زلال بشه و با تفاله تقطیر نکنید ، و از شراب میوه ها و یا غلات رایج استفاده کنید معمولا احتیاجی نیست سر دیگ رو خیلی خالی بزارید ( تو هر دستگاهی )
من خودم تا حالا یه دفه این مشکل برام پیش اومده اونم موقع تقطیر شراب موز ، که هی کف میکرد و از خروجی لوله کف میزد بیرون و الا تا حالا با شراب کشمش و انگور و شیره انگور هیچ مشکلی نداشتم با اینکه تقریبا من دیگمو موقع تقطیر پر میکنم .
ولی در کل اگه این دیگ ۴۵ لیتری باشه شما عملا نمیتونید ۴۵ لیتر شراب داخل اون بریزید ، فک کنم نهایتا ۴۰ لیتر مناسب باشه !

و در مورد برج تقطیر هم خوب صحیح گفته فروشنده ولی در کل شما موقعی عرق خوب داری که هیچ بو و مزه خاصی نداشته باشه جز اتانول ! که بحثش طولانیه و جاش اینجا نیست . اون عرقی که میبینید بو کشمش حسابی میده یا با کشمش یا مویز آمیزه شده یا اسانس کشمش بهش زدن !

ضمنا این دستگاه بخاطر اون سبدی که داخلش قرار میگیره و میتونه جین تقطیر کنه ، نظر منو فوق العاده جلب کرد ، شاید الان ندونید به چه درد میخوره ولی بعد ها کلی باهاش حال خواهید کرد  ;)
( البته جثارتا بنده نمیدونم شما تو چه سطحی از تقطیر مهارت دارید و اینو از باب این موضوع عرض کردم که فرض رو بر تازه کار بودن شما گذاشتم )
و صد البته که خود منم راه درازی برای آموختن در پیش دارم و این مسائلی هم که عرض شد خدمتتون چیزایی بود که من از اساتید و پیشکسوتان محترم همین انجمن یاد گرفتم.

موفق و پیروز باشید

 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: araq, امید, D A R Y L, wolf

آفلاین امید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 126
  • تشکر شده: 449 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #10 در: ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۱:۱۲ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم


و با تشکر از جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] عزیز راجع به توضیحات کاملشون


لازم دونستم چند توضیح خدمت دوستان راجع به تقطیر بدم


گویا جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] تصمیم به خرید این دستگاه را گرفتند وجهت خرید راجع به این که آیا میتواند دستگاه خوبی باشد و یا نه شک دارند .


در درجه اول و مهمترین موردی که باید خدمت دوستان عرض نمایم این نکته است که شما چه بهترین دستگاه و چه بد ترین دستگاه تقطیر را داشته باشید مهمترین و اصلی ترین چیز در تقطیر تخصص خود شماست ( مانند رانندگی میمونه ، داشتن یه ماشین خیلی خوب و عالی دلیل بر راننده بودن و یا نبودن شما نیست ، و تجربه شما و تخصص شما در رانندگی شرط اول است )


در درجه دوم جنس خود دیگ میباشد :
همانگونه که باز جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ] فرمودند ای کاش جنس دیگ هم استیل یا مس بود ، ولی به واقع قسمتی که در تقطیر مهم هست محل عبور بخارات الکل میباشد نه خود مخزن ، و از ظاهر امر پیداست که بالای این دیگ هم از درب استیل استفاده شده و هم از لوله های مسی و در عکسهایی هم که در سایت شیپور هست در داخل لوله از توری های مسی در مسیر عبور بخار استفاده کرده که این موارد تاثیر زیادی در تقطیر خواهد داشت .


در درجه سوم راجع به جوش نقره :
تا آنجا که بنده میدانم مس را با چند روش و متریال میشود جوشکاری نمود
1- جوش لحیم ، که به همان لحیم کاری معروف است و به هیچ عنوان به خاطر خطرات لحیم و سربی که در سیم لحیم است نباید از آن استفاده نمود .
2 - جوش برنج که از نظر مواد خوراکی مشکل خواصی ندارد
3 - جوش نقره : جوش نقره و سیم جوش نقره یکی از بهترین و با کیفیت ترین گزینه ها برای جوشکاری مس است ( البته نه این که از خود نقره استفاده شود ، سیم جوشهای نقره از جنس مس بوده با درصدی نقره برای اتصال بهتر و مقاومت بهتر جوش ) و از نظر غذایی و فود گرید بودن در بالاترین سطح قرار دارد


ولی تا به حال بنده ندیده ام که در جایی کسی بیاید مس را با جوش آرگون جوش بدهد و تقریبا همه جوش کارهای حرفه ای آرگون هم میدانند جوش آرگون اختصاصا برای استیل است و برای استیل جوش آرگون اجباریست

ولی برای مس بهترین گزینه جوش نقره میباشد .


در درجه چهارم حجم دیگ :
شما در مواردی که میخواهید تقطیر کنید به هیچ عنوان نباید آنقدر دیگ پر باشد که محلولمان تا نزدیکی های لوله خروج بخار برسد ( و معمولا گفته میشود که 1/3 تا 1/4 دیگ باید خالی باشد ) ، ولی در این دستگاه به خاطر شکل گنبدی درب و فاصله معقولی که باسطح بالایی دیگ دارد فکر میکنم با پر شدن کامل دیگ هم عمل پس زدن اتفاق نیفتد چون به ظاهر چیزی حدود 15 تا 20 سانت درب دیگ عمق دارد .البته به شرط این که از واشر درب مناسب استفاده شده باشد ( در توضیحاتی که در سایت هست ، از واشر سیلیکون استفاده شده که برای این کار واقعا عالیست )




و در آخر ذکر این مورد واقعا مهم هست که شما چه از این دستگاه و یا از یک دستگاه فوق حرفه ای استفاده کنید ، تا در امر تخمیر شرابتان ( چه شراب کشمش و چه هر شراب دیگردی ) تخصص نداشته باشید و مهمتر از آن در امر تقطیر تخصص نداشته باشد نمیتوانید محصول خوبی استخراج کنید و شرط اصلی تخصص داشتن خود شخص هست و دستگاه در درجه دوم قرار دارد .


موفق و پاینده باشید .
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت  -- می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز -- ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: araq, INFIDEL, D A R Y L, Milad b, wolf

آفلاین wolf

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #11 در: ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۶:۵۸ »
با تشکر از همه عزیزان که واقعا راهنمایی های خوبی کردن

تشکر ویژه از عزیزان جناب امید عزیز و جناب infidel  عزیز و همومن عزیز بابت معرفی

اگر با فروشنده به توافق برسم اعلام خواهم کرد قرار بر این شد که بشه دیگ رو هم مسی بگیرم فقط سوالی که دارم ایا دیگ که مسی بشه احتیاج هست داخلش قلع اندود بشه یا خیر چون تبخیر میشه ایا احتیاجه ؟

و دوم اینکه اگر احیانا احتیاج نبود و فابریکش قلع اندود بود باید پاک بشه ؟

و اینکه بنده تصمیم دارم از کشمش گوشتی پلوی قرمز آفتاب خشک شده استفاده کنم که روغن نخورده ولی چون پاک نشده فقط تمیز شده سرشون دم جوبی کوچکی داره اون مشکلی نداره زمان تخمیر توی دیگ باشه زمان تقطیر با صافی فقط شراب خام میریزم توی دیگ البته توی استان فارس که ما هستیم مویز خوب به وفور پیدا میشه ولی خوب قیمتش بالاتره


با تشکر از همه استاید و دوستان که راهنمایی کردن
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #12 در: ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۹:۵۰ »
با درود
دوست عزیز ,  اگه قراره  که درون دیگ مسی قلع اندود بشه دیگه چرا مسی بگیرین ؟ شما دارین هزینه میکنین که از قلع و روی  و .. فاصله بگیرین خوب اونوقت دوباره بعد از مس کردن دیگ توش رو قلع اندود کنیم ؟!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا اگه دیگ رو مسی کردین تحت هیچ شرایطی  دیگه قلع  رو بزارین کنار

در مورد کشمش باید صاحبنظران و با تجربه ها نظر بدهند
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: araq, INFIDEL, امید, Milad b, wolf

آفلاین araq

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
  • تشکر شده: 13 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #13 در: ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۵:۲۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]


و اینکه بنده تصمیم دارم از کشمش گوشتی پلوی قرمز آفتاب خشک شده استفاده کنم که روغن نخورده ولی چون پاک نشده فقط تمیز شده سرشون دم جوبی کوچکی داره اون مشکلی نداره زمان تخمیر توی دیگ باشه زمان تقطیر با صافی فقط شراب خام میریزم توی دیگ البته توی استان فارس که ما هستیم مویز خوب به وفور پیدا میشه ولی خوب قیمتش بالاتره


با تشکر از همه استاید و دوستان که راهنمایی کردن
سلام به شخصه از همین نوع کشمش استفاده میکنم و با دم کشمش هارو میریزم و نمیدونم این کار درسته یا اشتباه! اما یه راه ساده و با کمترین زحمت برای پاک کردنشون اینه که بریزشون داخل یه نایلون  و بزار داخل فریزر. بعد که یخ زد در بیار و کشمش های بهم یخ زده را با گوشت کوب بزن کبودشون کن ;D با چند ضربه دم کشمش ها که یخ زدند شکسته و جدا میشه
 

آفلاین behrad

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت یا خرید بهترین دیگ تقطیر مسی
« پاسخ #14 در: ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۱:۳۴ »
درود و عرض ادب
تازه با این انجمن آشنا شدم ،،، بدون اغراق بیش از 3 ساعت مشغول مطالعه هستم
ه سهم خودم از تمامی اعضا انجمن و مدیران محترم تشکر می کنم

دنبال دستگاه تقطیر مناسب میگردم ،، این پست نطرم را جلب کرد
متاسفانه در شیپور نتونستم پیدا کنم
لطفا لینک میکنید سپاسگزارم