inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین تاپیک ها

آسیب شناسی روش من در ساخت شراب موز توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۵:۱۰:۳۳]


شیرینی زیاد در حد سوزش گلو توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۴:۴۵:۳۲]


اشتراک تجربه ای جالب توسط HnD
[امروز ساعت ۰۳:۵۴:۲۳]


سرکه شدن شراب توسط Sadegh
[امروز ساعت ۰۲:۲۸:۱۸]


عرق خرما توسط واتوواتو
[دیروز ساعت ۱۳:۴۴:۴۳]

پست های تازه

صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10
1
شراب و شراب سازی / پاسخ : آسیب شناسی روش من در ساخت شراب موز
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۵:۱۰:۳۳ »
با درود مجدد
میخواستم بپرسم این روش ساخت شراب موز را از چه منبعی یاد گرفتید؟
5 کیلو موز پخته شده
 100 گرم کشمش
 100 سی سی چای سیاه
50 سی سی آب لیمو
.
.
راستش بنده قبلا چند بار به روش های دیگری شراب موز درست کردم که البته با هیچ روشی طعم و کاراکتر شرابم رضایت بخش نبود به همین خاطر خواستم بدانم منبع این روش شما کجاست؟
2
شراب و شراب سازی / پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۴:۴۵:۳۲ »
با درود مجدد
بنده بخاطر اینکه نوشتید شراب شما بیش از اندازه شیرین است گفتم با شراب دیگری قاطی نکنید و منظورم از اینکه خراب میشود این بود که نه تنها مشکل شیرینی این شراب حل نمیشود بلکه آن شراب دیگر نیز شیرین خواهد شد وگرنه قاطی کردن دو شراب با هم اشکالی ندارد
.
عذرمیخوام که در پست قبلی منظورم رو واضح بیان نکردم
موفق باشید
3
شراب و شراب سازی / پاسخ : آسیب شناسی روش من در ساخت شراب موز
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۴:۲۶:۲۵ »
با درود
دوست عزیز رنگ و بوی موزها که طبیعی است و از این بابت مشکلی نیست و همینطور کف روی محلول هم طبیعی است و ربطی به گوگرد ندارد.
در کل شراب موز اصلا شراب خوش طعم و بویی نیست و رنگ محصول نهایی (البته بدون افزودنی) قهوه ای روشن خواهد بود
و اما درمورد گوگرد در پست قبلی هم گفتم که احتمالاً در عطر و طعم شراب اثر منفی خواهد داشت ولی به هرحال پس از 24 ساعت مخمر زنی کن و کار را آغاز کن زیرا ممکن از درصورت ماندن بیشتر خراب شود.
نکته دیگر اینکه فکر میکنم مقدار آبی که اضافه کردید زیاد است یعنی همانطور که نوشتید 10/5 لیتر آب و 5 کیلو موز و 1400 گرم شکر
این مقدار آب زیاد برایتان مشکل آفرین خواهد شد.
در آخر باید بگویم که شراب موز حتی با رعایت کامل اصول به طور طبیعی شراب خوش طعم و بویی نیست و این شراب شما هم احتمالاً خراب خواهد شد اما کار را حتما تا آخر ادامه بده و تمام مراحل را یک به یک انجام بده
موفق باشید
4
شراب و شراب سازی / پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب
« آخرين پست توسط HnD در امروز ساعت ۰۳:۵۴:۲۳ »
سلام مجدد
با شما کاملا موافقم.شکست در لحظه سخته اما اگر به موفقیت احتمالی برسه شیرین و ارزشمنده.با تشکر از شما
5
شراب و شراب سازی / پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو
« آخرين پست توسط Hamid_reza در امروز ساعت ۰۳:۳۰:۵۶ »
درود بر شما
شراب الکل دارد و هنگام نوشیدن باهث سوزش گلو میشود.
اینکه شراب شما بیش از اندازه شیرین است دلالیل متعددی دارد که مکررا به آن اشاره شده
 و از آنجا که هیچ عدد آبسنجی در اختیار ندارید . نظر دادن را مشکل میکند . و حتی نمیتوان از رسیدن الکل  شراب به حد سلامت ۱۰ درصد اطمینان حاصل کرد.
واما درمورد مخلوط کردن شرابتان
بر خلاف عقیده جناب واتو واتو مخلوط کردن دو شراب امری کاملا مرسوم بوده و به آن blending گفته مبشود که برای متعادل سازی طعم شراب استفاده میشود و اصلاحاتی را میتوان از این طریق برروی شراب جدید انجام داد.
اگر از سلامت این شراب و شرابی که میخواهید با آن مخلوط کنید مطمعنید. این میتواند راهکار شما باشد. البته حتما به مقدار کم ابتدا تست کنید.  وسلامت شراب قدیم خود را به خطر نیاندازید . گمان میکنم جناب واتو واتو هم به همین دلیل توصیه به عدم مخلوط کردن کرده باشند.
6
شراب و شراب سازی / پاسخ : اشتراک تجربه ای جالب
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۳:۲۲:۵۵ »
با درود مجدد
احتمالاً ایشان چون داروساز هستند این روش رو از نظر علمی و کارآیی گفتند
اما بنده از نظر طعم و بوی شراب گفتم
به هرحال تجربه کردن خیلی خوب است
هر استاد شرابسازی بارها شرابش خراب شده و راههای مختلفی را امتحان کرده تا استاد شده
7
شراب و شراب سازی / پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۲:۵۸:۳۰ »
با درود
قاطی کردن این شراب با یه شراب معمولی باعث میشه تازه اون شراب هم خراب بشه
راستش متاسفانه راهکاری برای از بین بردن شیرینی شراب در این مرحله بلد نیستم اما اگر این اتفاق برای شراب خودم افتاده بود از آن عرقگیری میکردم.
8
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : سرکه شدن شراب
« آخرين پست توسط Sadegh در امروز ساعت ۰۲:۲۸:۱۸ »
سپاس گذارم از توضیح کاملتون
بله امشب که برای له کردن مویز ها سر زدم دیدم که ترش شده و بوی سرکه رو میده ولی کمی الکل حدود ۵ درصد رو داره
چون دفعه اولی هست که انجام میدم مواردی همچون ضد عفونی روبه اون صورتی که شما عرض کردی نکردم به هرحال سپاس گذارم از تجاربتون در اختیارم گذاشتین دفعات بعد حتما ضدعفونی میکنم ولی درمورد سالم بودن کشمش شکی ندارم
9
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : سرکه شدن شراب
« آخرين پست توسط واتوواتو در امروز ساعت ۰۲:۱۰:۰۹ »
با درود
کمی بیشتر درمورد کارتان توضیح دهید تا راحت تر بتوان راهنمایی کرد
بنده درست متوجه نشدم یعنی شما سه روزه که کشمش ها رو توی آب ریختید و ظرف سه روز ترش شدند؟
به هرحال مهمترین دلیل ایجاد سرکه آلودگی هست. در شراب سازی باید تمامی وسایل مورد استفاده کاملا ضدعفونی شده باشند.
چیزهای دیگری که میتوانند دلیل ایجاد سرکه شوند شیرینی کم محلول و همینطور وجود نمک در محلول و یا وجود اکسیژن زیاد که البته وجود اکسیژن از شروع تخمیر ثانویه به بعد موجب تولید سرکه میشود و در دوهفته اول موردی ندارد.
یکی دیگر از احتمالات میتواند وجود مواد نگهدارنده روی کشمش ها باشد.
در زمان خرید کشمش خیلی باید توجه داشته باشید که کشمشی بدون مواد نگهدارنده بخرید...
10
تقطیر و مشروبات سنگین / سرکه شدن شراب
« آخرين پست توسط Sadegh در دیروز ساعت ۱۹:۲۴:۰۳ »
سلام
من به مقدار ۴ کیلوگرم مویز داخل دبه ریختم همراه با ۵ گرم مخمر سومین روز متوالی کشمش ها اومد رو سطح اب که امشب لهشون کردم اما بوی سرکه میده و ترشه این دومین باره که این اتفاق افتاد سوالی که پیش میاد اینه که چرا تبدیل به سرکه میشه و راهای جلوگیری از سرکه شدن شراب  چی هست  ممنون میشم اگه تجریباتتون رو در اختیارم بزارین خیلی نگرانم
صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10