آبجوسازی خانگی

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها => تقطیر و مشروبات سنگین => شروع کنندۀ این تاپیک: arash_g_h در ۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰:۴۴

عنوان: تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: arash_g_h در ۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰:۴۴
با سلام خدمت اساتید وب سایت آبجوسازی خانگی
مقصود از ایجاد این تاپیک پرداختن به موضوع تهیه وودکا از محلول آب و شکر است .
میخواستم بدونم به طور مثال برای تخمیر محلول ساخته شده از 20 لیتر آب و 5.5 کیلو شکر   . از چه ماده یا قرصی همراه با مخمر استفاده باید کرد که قدرت تخمیر بالا برود و تمام قند موجود در محلول به الکل تبدیل شود ؟          (چون وقتی این محلول را فقط با مخمر تخمیر و تقطیر کنیم میبینیم که 2 لیتر وودکای 40% میدهد که مشخص است مخمر نتوانسته کارش را به درستی انجام دهد.)
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Abjosaz در ۹ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۷:۵۲
فکر می کنم 5.5 کیلو شکر باید حداقل 6 تا 7 لیتر الکل 40 درصد بدهد و 2 لیتر خیلی کم و نشان از مشکل اساسی در سیستم است. در تخمیر آب و شکر افزودن مواد مغذی مخمر ضروری است چون شکر هیچ مادۀ مغذی غیر از قند ندارد. همچنین اسیدیتۀ مایع هم باید کاهش داده شود تا در دامنۀ مطلوب برای مخمر (پی هاش بین 4 تا 5) قرار بگیرد. معمول ترین مادۀ مغذی مورد استفاده، دی آمونیوم فسفات است که می توانید از فروشگاه های مواد شیمیایی و آزمایشگاهی تهیه کنید. این ماده مهمترین عنصر مورد نیاز سلول ها یعنی نیتروژن و همچنین فسفر را تامین می کند. برای تخمیر  آب شکر معمولاً حدود 1 گرم در لیتر از آن استفاده می شود. . از قرص های مخمر آبجو یا هر نوع مخمر غیرفعال شدۀ دیگر  مانند رسوبات مخمری بچ قبلی که جوشانده میشود یا مخمر نان که ارزانتر است نیز می توان برای تأمین ویتامینهای خانوادۀ B استفاده کرد. یک انتخاب خوب دیگر برای تأمین انواع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز مخمر ها جایگزین کردن مقداری از شکر دستور با عصارۀ مالت یا شیرۀ خرما است.حداکثر یک کیلو شیرۀ خرما برای یک بچ 20 لیتری کافی است که میتواند جایگزین 700 گرم شکر شود.البته یادتان باشد اهمیت اصلی را همان دی آمونیوم فسفات دارد و اگر از آن به عنوان تنها مادۀ مغذی هم استفاده کنید جواب می دهد. برای کاهش پی هاش هم می توانید از پودر اسید سیتریک که در بقالی ها و عطاری ها به جوهر لیمو معروف است و یا اگر در دسترس دارید سایر اسیدهای خوراکی مانند اسید لاکتیک، اسید فسفریک و غیره استفاده کنید. از آب لیمو و پرتقال تازه هم می توانید استفاده نمائید. برخی از ودکاسازان از رب گوجه فرنگی هم برای این منظور استفاده می کنند.
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: arash_g_h در ۹ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۲:۳۳
واقعا ممنونم جناب Abjosaz از پاسخ کامل شما .بله با نظر شما راجع به کم بودن درصد الکل در تقطیر و نیاز مواد مغذی برای تخمیر کاملا موافقم . آیا نام تجاری برای خرید دی آمونیوم فسفات وجود دارد یا با همین نام باید خریداری شود؟      حتما راهنمایی شما را در عملیات بعدی اجرا می کنم و مشاهدات را برای خوانندگان ثبت می کنم.
با تشکر فراوان !
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Abjosaz در ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶:۲۰
دی آمونیوم فسفات(Diammonium phosphate) را باید به همین نام درخواست کنید و البته متذکر شوید که گرید خوراکی،دارویی، طبی یا آزمایشگاهی باشد. فرمول مولکولی آن  NH4)2HPO4) و ای نامبر آن هم E342 است.لابراتورهای تولیدکنندۀ مواد شیمیایی مختلف هستند و مثلاً همین ماده اگر تولید مرک آلمان باشد چند برابر گرانتر از نمونه های هندی اش است. نکتۀ دیگر اینکه خیلی از فروشنده ها اینگونه مواد را به صورت باز و به مقدار کم نمی فروشند ولی برخی هم هستند که اینکار را میکنند ولی قیمتش را  اضافه می کنند. تا یکی دو سال پیش یک فروشگاه مواد آزمایشگاهی در سه راه جمهوری تهران بود که 100 گرم دی آمونیوم را به قیمت حدود 15 هزار تومان می داد درحالی که شما می توانستید یک بستۀ 1 کیلویی آن را حدود 80 هزار تومان بخرید. البته این ماده در فروشگاه های فرنگی به مراتب ارزانتر است و اگر کسی امکانش را دارد به صرفه تر است که اینگونه مواد را از خارج تهیه کند. یکی از دلایلش این است که گرید دارویی مواد شیمیایی از گرید خوراکی آنها خالص تر و گرانتر است و آنچه در فروشگاه های ایران هست اغلب گرید دارویی و برندهای معروف است.
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: arash_g_h در ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۵:۳۰
واقعا ممنونم از جواب کامل و اطلاعات وسیعتان جناب Abjosaz .
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: چیا در ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۷:۵۸
سلام.
استاد هدل عزیز تقطیر شکر سفید سمی نیست ؟ بنده یک جا فکر کنم دیدم
اگه لطف کنید راهنمایی کنید.
تشکر.
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Abjosaz در ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۹:۵۲
خیر قربان شکر اگر طبیعی باشد یعنی از مواد مصنوعی و شیمیایی برای درست کردنش استفاده نشده باشد مشکلی نخواهد داشت. آنچه شنیده اید مربوط به زمانی بود که چندین سال پیش در پی اتفاقات ناگواری که برای مصرف کنندگان مشروبات تقطیری رخ داد، شایع شد یکی از دلایلش شکرهای مصنوعی بوده که برای تخمیر و سپس تقطیر عرق مورد استفاده قرار گرفته بوده است. به خاطر همین نویسندگان مختلف از جمله خود حقیر هم همیشه جانب احتیاط را رعایت کرده و متذکر می شدیم که تنها زمانی از شکر برای تهیۀ شرابی که قرار است تقطیر شود استفاده کنید که از طبیعی بودن آن مطمئن باشید و یا بنابر تجربه در استفاده از یک شکر مشکلی برایتان پیش نیامده باشد. هرچند شکر برای تهیۀ ودکا بین مشروب سازان فرنگی متداول است ولی یادمان باشد برای ما در ایران جایگزین های خیلی بهتر و امن تری از شکر وجود دارد مانند قند خرمای مایع یا شیرۀ خرما که در دسترس رفقای فرنگی نیست!
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: ايمان در ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶:۳۶
ایا منطور شما از دی امونیوم فسفات همان دی امونیوم هیدروژن فسفات است؟زیرا این ماده را هرکجا که جویا شدم موجود نداشتند و دی امونیوم هیدروژن فسفات را پیشنهاد می کردند.
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Abjosaz در ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۳:۵۶
بله قربان همان است. دی آمونیوم هیدروژن فسفات نام IUPAC آن است.
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: mr jackson در ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۷:۳۳
با سلام و خسته نباشید
بنده طبق دستوری که گفته شده مقدار 20 لیتر اب را با 5 کیلو شکر و مقدار 20 گرم دی آمونیوم فسفات را با هم مخلوط کرده و مخمر زدم ولی تخمیر بیشتر از 1 روز طول نکشید و محصول 2 لیتر عرق 40 % شد . و این نشان میدهد که عمل تخمیر با موفقیت صورت نگرفته .

سوال من این است که چه عملیات انزیمی باید انجام شود تا مخمر ها ماده مغذی داشته باشند برای عملیات تخمیر کامل؟

(و این پودر هایی که به نام "مواد مغذی" برای مخمر در گشور های خارجی فروخته می شود هاوی چه موادی است که ما به جاش برای محلول اب و شکر استفاده کنیم ؟ )
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: mr jackson در ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۴:۵۱
کسی نیست جواب من رو بده ؟
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: datam در ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۵:۴۹
با درود با استاد هدل و دوستان پیشکسوت
قربان , صبور باشید معمولا کسانی که پاسخ سوال شما رو بدانند قطعا شما رو راهنمایی خواهند کرد من متاسفانه تجربه چندانی در این امر ندارم خود استاد و دوستان باتجربه مثل جناب ح ر و یاجناب enjoy of beer , باید به سوال شما پاسخ دهند  نقدا عرض میکنم  که مخمر ها تحت هیچ شرایط انزیمی , دارای مواد مغذی نمیشوند مگر در پروسه ای جداگانه  , که در ان خود مخمر ها , به موادی مغذی جهت مصرف  دیگر مخمر ها تبدیل میشوند که شرح تقریبا کامل ان در بحثی شامل چند پست   در تاپیک دیگری موجود هست  مخمر ها , مواد مغذی رو مصرف میکنند و این ما هستیم که این مواد را به مخمر ها میرسونیم  استاد هدل در جند پست قبل تردر همین تاپیک , به سوالی مشابه سوال شما به کاربر مهمانی بنام  arash_g_h جواب داده بودن (و احتمالا به همین علت سوال شما بی جواب مونده ) من مجددا توصیه های استاد را , برایتان نقل قول میکنم :
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
فکر می کنم 5.5 کیلو شکر باید حداقل 6 تا 7 لیتر الکل 40 درصد بدهد و 2 لیتر خیلی کم و نشان از مشکل اساسی در سیستم است. در تخمیر آب و شکر افزودن مواد مغذی مخمر ضروری است چون شکر هیچ مادۀ مغذی غیر از قند ندارد. همچنین اسیدیتۀ مایع هم باید کاهش داده شود تا در دامنۀ مطلوب برای مخمر (پی هاش بین 4 تا 5) قرار بگیرد. معمول ترین مادۀ مغذی مورد استفاده، دی آمونیوم فسفات است که می توانید از فروشگاه های مواد شیمیایی و آزمایشگاهی تهیه کنید. این ماده مهمترین عنصر مورد نیاز سلول ها یعنی نیتروژن و همچنین فسفر را تامین می کند. برای تخمیر  آب شکر معمولاً حدود 1 گرم در لیتر از آن استفاده می شود. . از قرص های مخمر آبجو یا هر نوع مخمر غیرفعال شدۀ دیگر  مانند رسوبات مخمری بچ قبلی که جوشانده میشود یا مخمر نان که ارزانتر است نیز می توان برای تأمین ویتامینهای خانوادۀ B استفاده کرد. یک انتخاب خوب دیگر برای تأمین انواع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز مخمر ها جایگزین کردن مقداری از شکر دستور با عصارۀ مالت یا شیرۀ خرما است.حداکثر یک کیلو شیرۀ خرما برای یک بچ 20 لیتری کافی است که میتواند جایگزین 700 گرم شکر شود.البته یادتان باشد اهمیت اصلی را همان دی آمونیوم فسفات دارد و اگر از آن به عنوان تنها مادۀ مغذی هم استفاده کنید جواب می دهد. برای کاهش پی هاش هم می توانید از پودر اسید سیتریک که در بقالی ها و عطاری ها به جوهر لیمو معروف است و یا اگر در دسترس دارید سایر اسیدهای خوراکی مانند اسید لاکتیک، اسید فسفریک و غیره استفاده کنید. از آب لیمو و پرتقال تازه هم می توانید استفاده نمائید. برخی از ودکاسازان از رب گوجه فرنگی هم برای این منظور استفاده می کنند.
موفق باشید
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Abjosaz در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۷:۱۹
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام و خسته نباشید
...ولی تخمیر بیشتر از 1 روز طول نکشید و محصول 2 لیتر عرق 40 % شد . و این نشان میدهد که عمل تخمیر با موفقیت صورت نگرفته...
از کجا معلوم که مشکل از تخمیر بوده است؟ آبسنجی کردید؟ این مقدار مواد پتانسیل تولید حدود 23 لیتر شراب با حدود 12.7 درصد الکل دارد و اگر تخمیر کامل انجام نشده باشد باید آبسنجی نهایی خیلی بالا و مایع کاملاً شیرین مزه بوده باشد که اصلاً نبایست تقطیرش می کردید. مشکل تخمیری به این حد نمی تواند به خاطر کمبود مواد مغذی یا پی هاش بالا باشد تازه شما مواد مغذی کافی هم اضافه کرده بوده اید. حتی اگر دی آمونیوم را هم اضافه نکرده بودید باز هم تخمیر به این شکل ناتمام نمی ماند و فقط شاید به پتانسیل الکل هدف نمی رسید و مشکلات عطر و طعمی را سبب میشد. خطاهای جدی تری مانند مخمر بد، شوک حرارتی، وجود ماده ای که جلوی تخمیر را بگیرد یا شیرینی غیرقابل تخمیر می تواند در این حد تخمیر را متوقف کند. از طرفی ممکن است تخمیر هنوز تمام نشده بوده و شما فکر کرده اید که تمام شده یا اینکه دما خیلی بالا بوده و تخمیر زود انجام شده ولی سیستم تقطیر مشکل اساسی داشته و نتوانسته اید همۀ الکل مایع را تقطیر کنید. به هرحال باید آسیب شناسی کنید ببینید مشکل یا مشکلات چه بوده و برای اینکار از مطالب صفحۀ آسیب شناسی آبجو (http://abjosaz.com/blog/faq/troubleshooting/) می توانید کمک بگیرید. اکثر محصولاتی که در فرنگ به نام مادۀ مغذی مخمر فروخته می شوند فقط همین دی آمونیوم فسفات هستند البته انواع دیگری که مخلوطی از ویتامین ها، اسیدهای آمینه و غیره هستند هم وجود دارد که درموردشان در وبلاگ  (http://abjosaz.com/blog/faq/faq-yeast/#comment-2961)توضیحاتی وجود دارد ولی همانطور که گفتم مشکل شما ربطی به کمبود مواد مغذی نداشته است.
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: mr jackson در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵:۵۴
مطالب واقعا مورد توجه و کامل بود .ممنونم که لینک مرتبط را برای بنده گذاشتین .
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: saheb1368 در ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۰:۳۰
دوستان خواهشن از مراحل انجام کاراتون عکس بزارید تا بیشتر اشنا بشیم
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: morteza341 در ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱:۴۱
با سلام و دورود بر شما اساتید بزرگ

بنده امروز اولین محصول (شکر) در دستگاه تقتیر ریختم الکل حاصل چیزی معادل 70% است

نظر شما صاحب نظران و اساتید جویا شدم که ایا این درصد مشکلی پیش نمیاره و ایا با این درصد قابل استفاده است

محتوای محصول(شکر 3 کیلو .اب معمولی 7 لیتر .مخمر نان) 4 روز استراحت با قفل هوا بدن استرس نور ولی با دمایی بالا 28 درجه

و ایا اضافه کردن مقداری جوهر لیمو یا رب گوجه کار صحیح است ؟ با این درصد /



ممنون از نظرات و پیشنهاد های با ارزش شما دوستان
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰:۰۲
درود
دوست عزیز با این مقدار شکر و با محاسبه سر تقطیر و ته تقیر،چقدر عرق قلب تقطیر بهت داد؟
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: m.saber1998 در ۲۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶:۵۷
سلام به همه،اگه امکانش هست منو با راهنمایی صحیحتون از این سردرگمی دربیارید،فقط پاسخی بدید که امتحان پس داده باشد،یعنی تو مرحله آزمایشی نباشه،قطعی باشه،ممنون

من میخواستم بدونم برای یک لیتر عرق شکر چهل درصد یا بیشتر،چقد آب،شکر،و سایر مواد افزودنی باید استفاده کنم؟
برای حجم های بیشتر هم بعد از جواب گرفتن حجم موادو نسبت به پاسختون بیشتر میکنم،مرسی ازهمه
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: morteza341 در ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹:۵۷
با سلام به همه اساتید گرام

72 ساعت از ایجاد این سوال گذشته اما جوابی داده نشده ممنون میشم اگه جواب یا راهنمایی داده شود

ممنون از جواب ها و راهنمایی ها
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: nadelia در ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱:۴۱
با سلام تا جایی که در جریان هستم الکل بالا 44% باشه

مشروب های سنگین 44% هستن و بیشتر از این درصد برای بدن خطر داره

این نظر بندس نظر دوستان قابل قبوله
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: mansour در ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵:۳۷
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام و دورود بر شما اساتید بزرگ

بنده امروز اولین محصول (شکر) در دستگاه تقتیر ریختم الکل حاصل چیزی معادل 70% است

نظر شما صاحب نظران و اساتید جویا شدم که ایا این درصد مشکلی پیش نمیاره و ایا با این درصد قابل استفاده است

محتوای محصول(شکر 3 کیلو .اب معمولی 7 لیتر .مخمر نان) 4 روز استراحت با قفل هوا بدن استرس نور ولی با دمایی بالا 28 درجه

و ایا اضافه کردن مقداری جوهر لیمو یا رب گوجه کار صحیح است ؟ با این درصد /



ممنون از نظرات و پیشنهاد های با ارزش شما دوستان
سلام
همون الکل 40 درصد را هم به تنهایی مصرف نمی کنند و رقیقش می کنند . برای رقیق کردن از حسابگر زیر استفاده کنید .
http://homedistiller.org/distill/dilute/calc
در خط اول این اعداد را وارد کنید
خط اول میزان محلولی که دارید بر اساس لیتر - درصد الکل محلول فعلی - میزان درصدی که بهش می خواهید برسید . سپس دکمه calculate را کلیک کنید . به شما می گوید که چه مقدار آب باید اضافه کنید .
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: alijo در ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶:۱۴
سلام با توجه به راهنمایی استاد هدل در خصوص سمی نبودن تقطیر شکر
از کجا مطمئن باشیم که شکر طبیعی است (خصوصیت شکر طبیعی چیست) و محصول تولید شده دارای سم نیست
با تشکر
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: hosein_artist در ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰:۴۷
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام با توجه به راهنمایی استاد هدل در خصوص سمی نبودن تقطیر شکر
از کجا مطمئن باشیم که شکر طبیعی است (خصوصیت شکر طبیعی چیست) و محصول تولید شده دارای سم نیست
با تشکر
از هیچ کجا تو این مملکت داروریی که از داروخانه میخری به اصل بودنش اطمینانی نیست چه برسه به شکر و گذشته از اینها چرا دوستان سراغ شکر میرن که حتی در صورت سمی نبودنش هم تخمیر سختری نسبت به کشمش و خرما و شره انگور ... دارد و به غیر از مخمر برای تخمیر اصولی آن به مواد مقوی برای مخمر هم نیاز هست .دوستان دلیل اینکه دوستان فرنگی ما در خارج از کشور  شکر را تخمیر میکنند این هست که مثل م بها منابع ارزان مثل خرما و شیره و ..... دسترسی ندارند . با همه این اگر قصد تخمیر شکر و تهیه ودکا از شکر دارن حداقل از شکر خام و یا قهوه ای استفاده کنید .
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: datam در ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹:۰۸
با درود
جنابalijo شکر های متعارف در بازار ایران و انهایی که در مغازه ها بفروش میرسند , مشکلی از بابت تخمیر ندارند  قند های مصنوعی به قند هایی اطلاق میشوند که برای نوشابه های بدونه قند  و به اصطلاح لایت مصرف میشه مثل ساخارین  ویا  Aspartame که تحت نام نوتراسوئیت هست  و یا سوکرالوز که با نام Splenda شناخته میشوند و ....
ولی این قند ها بمقدار کم در دسترس نیستند یا اگر باشند خیلی گران هستند و برای تخمیر جدا از بحث کشنده بودن انها , تولید محصول با این نوع قند اصلا  توجیه اقتصادی نداره ..
ولی شکر هایی مثل قند چهار محال یا قند فریمان و یا قند اصفهان و یا قزوین  مشکلی از این بابت ندارند اساسا قند هایی که در سوپر مارکت ها بفروش میرسند مصنوعی نیستند مشکلی از  بابت تخمیر ندارند
موفق باشید
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Siavash666 در ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۴:۲۰
اگر به ملاس نيشكر دسترسي داريد بهترين نتيجه را ميده . ميتونيد رام درست كنيد
وگرنه از شكر خام استفاده كنيد
البته توجه كنيد دو نوع شكر قهوه اي در بازار وجود داره نوع اول شكر تصفيه نشده است كه حالتي مرطوب داره و در مجاورت هوا سفت ميشه، دوم شكر سفيدي هست كه يك غشاي نازك ملاس روش پوشونده شده.
قطعا بايد از نوع اول استفاده كرد
اگر نياز به ملاس نيشكر داشتيد ميتونم كسي را بهتون معرفي كنم.خيلي هم ارزونه
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: bahmanyar در ۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۰:۴۱
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
جنابalijo شکر های متعارف در بازار ایران و انهایی که در مغازه ها بفروش میرسند , مشکلی از بابت تخمیر ندارند  قند های مصنوعی به قند هایی اطلاق میشوند که برای نوشابه های بدونه قند  و به اصطلاح لایت مصرف میشه مثل ساخارین  ویا  Aspartame که تحت نام نوتراسوئیت هست  و یا سوکرالوز که با نام Splenda شناخته میشوند و ....
ولی این قند ها بمقدار کم در دسترس نیستند یا اگر باشند خیلی گران هستند و برای تخمیر جدا از بحث کشنده بودن انها , تولید محصول با این نوع قند اصلا  توجیه اقتصادی نداره ..
ولی شکر هایی مثل قند چهار محال یا قند فریمان و یا قند اصفهان و یا قزوین  مشکلی از این بابت ندارند اساسا قند هایی که در سوپر مارکت ها بفروش میرسند مصنوعی نیستند مشکلی از  بابت تخمیر ندارند
موفق باشید

با سلام و صد سلام خدمتی اقایون خودم جناب هدل خان عظما و اقا داتام گل گلاب و همه حضرات که کوچیک همه شونم  اقا داتام من هرچی سعی کردم که پست شوما رو که جوابیه  کاملی برای نوع شکر بود بعنوان بهترین پست انتخاب کونم نشد که نشد بعد گفتم باید حداقل اینجوری مراتب تشکر و قدر دانی رو بعمل بیارم اگرم کسی میدونه جچوری پست رو انتخاب میکونند همینجا توضیح بده ..
دستتون درد نکوند به اقا هدل خان سلام ما رو برسونیند  عزت زیاد
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: blakfais در ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۶:۲۶
با سلام شرمنده بلد نیستم کجا سوال بنویسم.طرز تهیه ۲۰لیتر اب و ۵ کیلو شکر.چطور وچقدر مخمر بزنم رو خواهشا راهنماییم کنید شکر و اب و مخمر همزمان مخلوط میشن یا اینکه زمانبندی داره واقعا ممنون میشم کشمش انداختم تا حالا ولی تجربه شکر ندارم
عزیزان

عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰:۲۷
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام شرمنده بلد نیستم کجا سوال بنویسم.طرز تهیه ۲۰لیتر اب و ۵ کیلو شکر.چطور وچقدر مخمر بزنم رو خواهشا راهنماییم کنید شکر و اب و مخمر همزمان مخلوط میشن یا اینکه زمانبندی داره واقعا ممنون میشم کشمش انداختم تا حالا ولی تجربه شکر ندارم
عزیزان
شکر و باید با یه چیز مقوی مثل شیره خرما یا انگور یا حتی خود خرما و انگور مخلوط کنی تا مواد مغذی مخمر تامین بشه،مثلا 5 کیلو شکر میزنی حدود یک کیلو هم شیره بزن،برای این مقدار حدود 16 لیتر آب جوشیده و خنک شده کافیه،حدود 10 گرم هم مخمر و در دمای 38 درجه فعال کن و بهش اضافه کن،خود مخلوط و هم در دمای 25 تا 28 درجه نگهدار،دو سه مرتبه هم هم بزنش
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: blakfais در ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴:۰۲
با سلام خدمت دوستان گرامی.سوالم اینه که محلول اب و شکر حدودا چند روز نیاز داره که فعالیت تخمیر به پایان برسه؟وسوال بعدیم اینه که بعد از اتمام تخمیر و صاف کردن محلول .حتما باید محلول را تقطیر کنیم یا اینکه میشود مدتی نگهداشت و بعدا کشید.ممنون از راهنمایی دوستان عزیزم
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: واتوواتو در ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۵:۲۶
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت دوستان گرامی.سوالم اینه که محلول اب و شکر حدودا چند روز نیاز داره که فعالیت تخمیر به پایان برسه؟وسوال بعدیم اینه که بعد از اتمام تخمیر و صاف کردن محلول .حتما باید محلول را تقطیر کنیم یا اینکه میشود مدتی نگهداشت و بعدا کشید.ممنون از راهنمایی دوستان عزیزم
با درود
زمان پایان فعالیت تخمیر بستگی به شرایط و دمای محیط و... داره ولی تقریبا حدود دوهفته.
اگر از آبسنجی استفاده نمیکنید به طور تقریبی پایان تخمیر زمانیست که محلول شما دیگر شیرین نباشد.
درمورد نگهداری هم هر محلولی که بیش از 10% الکل داشته باشد قابلیت نگهداری خواهد داشت
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: rezam66 در ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲:۴۵
سلام، ه طور متوسط به ازای هر کیلو شکر میشه یک لیتر عرق ۴۰ درصد بدست آورد
برای غذای مخمر میتونید از پودر سویا ، جوانه گندم هم استفاده کنید
من معمولا از ۵ کیلو شکر بیشتر از ۴ لیتر نتونستم بگیرم
عنوان: پاسخ : تهیه وودکا از شکر
ارسال شده توسط: امیر.ریما در ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۸:۳۹
سلام . من چنت سوال در مورد ودکا شکر دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .  اول از اینکه توضیحدمحاسبات در مورد ۱۰ کیلو شکر باشه و ایا شکری که در سوپر مارکتها فروخته میشه  رو میتونم استفاده کنم ؟ دوم در مورد ابسنجی هستش و از چه روزی و در چند مرحله باید انجام بدم . سوم اینکه من فسفات امونیوم باید لضافه کنم ؟ و چه مقدار بابت ۱۰ کیلو شکر ؟و زمان اول کار تا روز تقطیر در چه دمای محیطی و چند روز زمان میخاد و برای شراب شکر لازم هست هر روز هم زده بشه ؟ و اینکه اگر مویز یا کشمش اضافه کنم درست هست یا نه ؟ و چه زمانی باید اضلفه کنم ؟ و مخمر قوطی که برای نان استفاده میشه و خارجی هست رو میتونم به کار ببرم ؟ و اگر پیشنهاد بهتری برای مخمر دارید لطف کنید و بگید ؟ و من دستگاه ۲۵ لیتری ساخت کشور چین هست و با برج عمودی خریدم ایا برای کار من مناسب هست ؟ ودرصد الکی که شکر میده چقدر میباشد ؟ و در پایان بعضی از دوستان استفاده از سیم افشان مسی رو  پیشنهاد دادن و کارایی این سیم چی میباشد و ایا داخل دیگ تقطیر بندازم صحیح است ؟ و باتشکر فراوان از اساتید . خواهشا از دوستان اگر با حوصله و جواب سوالات منو بدن بسیار سپاس گزارم. دوست دار شما ....امیر